• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı
Çeyrek sucuklu tost
Iki ucgen karpuz

Ara
Anjelika erik 2 tane
1 şeftali
3 tane fit kurabiye

Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü 200 gr

Su 2.5
Spor
Yarim saat yürüyüş
10 dk adımlama (cezamdi)

Birgaripanne Birgaripanne beğendiysen begendim yaz 😂
begendimmmmm😁😁

saol canım ☺ Senin adına çok sevindim hemen gider o 1,5kg 🤗 Benim diyet önümüzdeki hafta daha da tam oturur sanırım vucüda karbonhidrat girince sanırım şaşırdı benim vücut, aldığım her karboyu ödeme çevirdi bence sabah ki rakam fenaydı 🙈🙈🙈 direk beni gruptan atmanız lazım 😂😂😂

Valla canım ben de bu ara hiç okuyamıyorum 😔😔 kitabı da pek sevmedim bakalım, ben bitirmeden de bırakamıyorum, zorlayarak okuyorum
Ben de geldim, ikimiz beraber verecegiz seninle kilolari :)

@aydingelini selam canımcım

sabah: 2 yumurtalı menemen, 1 dilim ekmek
öğlen 1 yumurta
akşam: 1 tabak etli nohut, 1 dilim ekmek, salatalık ve biberden salata

arada bir yerde: 5 kaju

su: 2.5 lt
spor: bugün boş günümdü, yarım saat yürüdüm sadece

yarına maalesef eksi geleceğimi düşünmüyorum, bir 200 kadar artı da olabilir hatta. duraklama dönemi sana çattı bu sefer de
Gunun guzel olmus canim, su, menu gayet guzel :)

Bugunku menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
20 gram otlu peynir
1 zeytin
4 5 p kizartmasi
Aksam
1 ev böreği
2 b ayran
Su 10 dan fazla
Spor 10000 adim 500 p
M MaviFeslegen
Kizlar ben yarin izne ayriliyorum bir sure bu kilo da korunmak istiyorum cildimin toparlanip sıkılasmasi kilo vermemden daha onemli vucudum da guzel olmali 😂😂😂😂😂😂😂😂
Tansucum bugunku menu olmamis, ahh insallah yarina arti gormezsinn...

Bugunku menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
20 gram otlu peynir
1 zeytin
4 5 p kizartmasi
Aksam
1 ev böreği
2 b ayran
Su 10 dan fazla
Spor 10000 adim 500 p
M MaviFeslegen
Kizlar ben yarin izne ayriliyorum bir sure bu kilo da korunmak istiyorum cildimin toparlanip sıkılasmasi kilo vermemden daha onemli vucudum da guzel olmali 😂😂😂😂😂😂😂😂
Dünde karbonhidrat yüklemiştin. Bugünde biraz öyle olmuş tanss. Hani ilk üç olacaktık. Duygusal sömürü yapim mi simdi

Kahvaltı
Çeyrek sucuklu tost
Iki ucgen karpuz

Ara
Anjelika erik 2 tane
1 şeftali
3 tane fit kurabiye

Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü 200 gr

Su 2.5
Spor
Yarim saat yürüyüş
10 dk adımlama (cezamdi)

Birgaripanne Birgaripanne beğendiysen begendim yaz 😂
Guzel birgun olmus canim, 1. aranda sadece hem meyve hem kurabiye yiyeceksen , 2 sinide azalt.
Mesela, 1 erik-1 seftali-1 kurabiye seklinde...
Cezanida yapmissin harika :)

Guzel birgun olmus canim, 1. aranda sadece hem meyve hem kurabiye yiyeceksen , 2 sinide azalt.
Mesela, 1 erik-1 seftali-1 kurabiye seklinde...
Cezanida yapmissin harika :)
Gün içinde ara ara yedim. Hepsi birden degildi. Akşam üstü çok.acikinca kurabiyeleri huplettim.
Tavuğu çok zor yedim bu seferde.

Gunun guzel olmus canim, su, menu gayet guzel :)

Tansucum bugunku menu olmamis, ahh insallah yarina arti gormezsinn...

sağol Özgecim, kitap konusunda da eğer kindle vb. kullanan varsa kitap bulmanız konusunda yardımcı olabilirim

Verelim valla özge 60 görmeden bırakmak yok Arrietty_ Arrietty_ ile yakındı kilomuz dedim hangimiz önce 62 yi görecek 😊 ama maşallah o Pazartesi’ye süper bir eksi ile başlamıştı Benim onun hızına yetişmem mümkün değil 🙈😂😂 beni büyük ihtimalle sen de sollar geçersin 🙈😂 ben de sizin savunduğunuz tozun içinde debelenir dururum 🤣🤣

niye haksizlik?Yok bilmiyorum sebebini :)
Tombul tombul memeler
Tombul tombul memeler 😁😁😁
Birgaripanne Birgaripanne yoğun istek üzerine cezalarımı sıralıyorum.
Mekik mi çekemiyordun sen. Onu vereyim
Dünkü karbonhidrattı telafi etmediğin için

30 mekik:rapci:
Bugunkuler için 30 zıpzıp :spor:
Bence çok insafliyim :KK59:
Maalesef canim kanamam oluyor cekemem normalde doktora gidecektim bizim burda komsularda korona olan cikmis yani korona ilcelere inmis artik

Cezani degistirmeni rica edecegim en cok sevdigim egzersizi yaapamiyorum sagligim icin

Verelim valla özge 60 görmeden bırakmak yok Arrietty_ Arrietty_ ile yakındı kilomuz dedim hangimiz önce 62 yi görecek 😊 ama maşallah o Pazartesi’ye süper bir eksi ile başlamıştı Benim onun hızına yetişmem mümkün değil 🙈😂😂 beni büyük ihtimalle sen de sollar geçersin 🙈😂 ben de sizin savunduğunuz tozun içinde debelenir dururum 🤣🤣

Deme oyle verecegiz beraber
Ben simdi izindeyim. Pazartesi tartildim .Sonra izinden donmeden tartilacagim . Fazla tarti delisi oldum gibi :))

Back
X