- 23 Ocak 2016
- 36.127
- 52.440
- 598
Günlük 2 dilim dimi azaltcam onun farkındayımcuma menülerine yorum yapmıyorum ama bu ilk menün hemen 4 dilim ekmeği çok bulduğumu 2 dilimden fazlasına onay vermediğimi belirtmeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük 2 dilim dimi azaltcam onun farkındayımcuma menülerine yorum yapmıyorum ama bu ilk menün hemen 4 dilim ekmeği çok bulduğumu 2 dilimden fazlasına onay vermediğimi belirtmeliyim
Ekmek dışında diğerleri iyi micuma menülerine yorum yapmıyorum ama bu ilk menün hemen 4 dilim ekmeği çok bulduğumu 2 dilimden fazlasına onay vermediğimi belirtmeliyim
evet beğendim kandırmıyorum gerçek fikrimEkmek dışında diğerleri iyi mi
geçmiş olsun ne oldu ben atladım rahatsızlığını sankiİyi akşamlar kızlar çok şükür ağrılarım epey azaldı. Ancak sanki her an midem bozulacakmış gibi hissediyorum o yüzden bugün de istediğim gibi bir menü olmadı.
11.30: bir kase yoğurt, çeyrek yufka, 3-4 kaşık pekmez
Ara: iki dilim karpuz
19.00: bir dilim ekmek, iki kaşık kabak yemeği
Ara: Bir dilim karpuz
Su: 1 litre
Spor yok maalesef
Huzursuz bağırsak sendromuyla uğraşıyorum canmgeçmiş olsun ne oldu ben atladım rahatsızlığını sanki
inşallah yarına bişeyin kalmaz çok sıkıntılı bir durum üzüldümHuzursuz bağırsak sendromuyla uğraşıyorum canm3 gün boyunca beni çok zorladı çok şükür bugün daha iyiyim ama tam olarak geçmedi
daha ne isteriz yeter hergün 3 lt.Suyu 3 litreye tamamladım, benden bu günlük bu kadar.
İnsallahh canm 3 yıldır bu hastalıkla yaşıyorum maalesef bir tedavisi yok.inşallah yarına bişeyin kalmaz çok sıkıntılı bir durum üzüldüm
Eline sağlık canım. O kadar adıma +1400
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @BlueSkyyyy 513 760 437 425 700 500 650 3985Melegimkorusun
800 350 350 700 675 1025 3900Arrietty_
930 670 550 970 200 3320Birgaripanne
500 400 450 650 500 2500
@barga 300 325 413 1038Mor Vampirella
120 300 300 720Milana firuze
350 350@esmeriiim 100 150 250@melek_ada 200 200
Iyi aksamlar
Bu hafta yarisma sonuclari böyle
@BlueSkyyyy Tebrik ederim canim cok guzel adim sayilarin
Melegimkorusun seninde 2.ligini kutlarim canim. Dün ki adimlarin
Katilan kizlara tesekkurler
Ahh olur mu özgecim sen de ceydoş da iyi ki varsınızSen de olmasan Zeynebim, o kadar emek ver , ugras hoopCEYDOS gelince pabucumuz dama
Yaa ilk defa çukura düştüm hemen atılacağız sitedenBu üçünü atalım mı siteden komple ?
Bize çok zararı dokunacak bunların
FitFiliz 'i eski kullanıcı adıyla da sevmezdim bunla hiç sevemedim. Ne tabloya sığıyor ne etiketleniyor.
At diyin hemen atarım
Çok teşekkür ederim canım çok iyi oldu hem kafamı da toparlamış olurum hem de stressizCanim izne ayirdim seni, liste disinda beraber veririz kilolari :)
Ne gecmismis yahu oku oku bitiremedim :)
@mifihafa izne ayirliyorum seni gulum.
@minimalce_ bildirim yapmadin, takima hic ugramadin, umarim takima gelir bildirim yaparsin..
Mor Vampirella canim kendime guveniyorum diyorsan bugun listeye alabilirim seni.Ama nikag, balayi vs durumlari nasil olacak, bildirimlerini duzenli yapabilecek misin?Eski uye oldugun icin 2 hafta deneme suren yok canim..
Akşam gelemedim kaptanım ev işlerinden girmişim listeye hayırlı olsun bundan sonra daha dikkatli olacağım :)Kizlar acayip aciktim, kahvaltiya geciyorum sonrasinda gelecegim :)
Mor Vampirella canim seni listeye aldik, hayirli olsun.
@minimalce_ malesef takima gelmedin, bildirim yapmadin, bu hafta son bir sans verdik sana kaptanlarimizla, umarim gelirsin ve izne ayiririz seni, yoksa yarismadan ayirmak durumunda kalacagiz.....
Abi takip ediyoruz seni bak yüzümüzü kara çıkartma. O kocaman 0 Adımıda gördüm hiç mi mutfağa bile gitmedin anlamadımyahu "hele bak kim geldi" diyorum sen birinciyi bize alalım diyorsun ....
Abi takip ediyoruz seni bak yüzümüzü kara çıkartma. O kocaman 0 Adımıda gördüm hiç mi mutfağa bile gitmedin anlamadım![]()
Tamam canim meyve zaten her gun tuketiyotiyordum.meyve takviyesi koy mutlaka 1 öğün olsun. bir nektar, bir elma yada bir armut gibi. 4 saatte bir yemeye özen göster
Geçmiş olsun babanız için.. önemli bir durum yoktur umarımkızlar aramızda kalsın ama az önce çok güzel bir kullanıcı ismi boşa çıktı... aklınızda olsun ; yesterday
abla bugün 140 km yol gittim ama inan hiç adım atmadım. Otopark evin altında araçtan inip direk eve girdim sen hesap et gerisini... Fakat babamı ziyaret ettiğimde evin bahçesinde babamı beklerken 40 adım atmışım onu sayarken buldum kendimi de bunlar sayılmaz bence ....
Allah razı olsun ama daha önceki takımdan biraz öğrenmişliğim ve fırça 🖌 yemişliğim deevet beğendim kandırmıyorum gerçek fikrim