• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar çok şükür ağrılarım epey azaldı. Ancak sanki her an midem bozulacakmış gibi hissediyorum o yüzden bugün de istediğim gibi bir menü olmadı.

11.30: bir kase yoğurt, çeyrek yufka, 3-4 kaşık pekmez

Ara: iki dilim karpuz

19.00: bir dilim ekmek, iki kaşık kabak yemeği

Ara: Bir dilim karpuz

Su: 1 litre
Spor yok maalesef

İyi akşamlar kızlar çok şükür ağrılarım epey azaldı. Ancak sanki her an midem bozulacakmış gibi hissediyorum o yüzden bugün de istediğim gibi bir menü olmadı.

11.30: bir kase yoğurt, çeyrek yufka, 3-4 kaşık pekmez

Ara: iki dilim karpuz

19.00: bir dilim ekmek, iki kaşık kabak yemeği

Ara: Bir dilim karpuz

Su: 1 litre
Spor yok maalesef
geçmiş olsun ne oldu ben atladım rahatsızlığını sanki

KullaniciCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
@BlueSkyyyy
513​
760​
437​
425​
700​
500​
650​
3985​
Melegimkorusun Melegimkorusun
800​
350​
350​
700​
675​
1025​
3900​
Arrietty_ Arrietty_
930​
670​
550​
970​
200​
3320​
Birgaripanne Birgaripanne
500​
400​
450​
650​
500​
2500​

@barga
300​
325​
413​
1038​
Mor Vampirella Mor Vampirella
120​
300​
300​
720​
Milana firuze Milana firuze
350​
350​
@esmeriiim
100​
150​
250​
@melek_ada
200​
200​

Iyi aksamlar

Bu hafta yarisma sonuclari böyle

@BlueSkyyyy Tebrik ederim canim cok guzel adim sayilarin :sampiyon::sampiyon:
Melegimkorusun Melegimkorusun seninde 2.ligini kutlarim canim. Dün ki adimlarin
:sampiyon::KK200:

Katilan kizlara tesekkurler
Eline sağlık canım. O kadar adıma +1400 🙈😂😂

Sen de olmasan Zeynebim, o kadar emek ver , ugras hoop CEYDOS CEYDOS gelince pabucumuz dama
Ahh olur mu özgecim sen de ceydoş da iyi ki varsınız 🥰🥰🥰
Bu üçünü atalım mı siteden komple ?
Bize çok zararı dokunacak bunların
FitFiliz FitFiliz 'i eski kullanıcı adıyla da sevmezdim bunla hiç sevemedim. Ne tabloya sığıyor ne etiketleniyor.

At diyin hemen atarım
Yaa ilk defa çukura düştüm hemen atılacağız siteden 🙈😂😂 eyvah eyvah 😂 iyi ki bu hafta izine ayrılmışım 🤗🤗
Canim izne ayirdim seni, liste disinda beraber veririz kilolari :)
Çok teşekkür ederim canım çok iyi oldu hem kafamı da toparlamış olurum hem de stressiz
ilerlerim

Ne gecmismis yahu oku oku bitiremedim :)
@mifihafa izne ayirliyorum seni gulum.
@minimalce_ bildirim yapmadin, takima hic ugramadin, umarim takima gelir bildirim yaparsin..
Mor Vampirella Mor Vampirella canim kendime guveniyorum diyorsan bugun listeye alabilirim seni.Ama nikag, balayi vs durumlari nasil olacak, bildirimlerini duzenli yapabilecek misin?Eski uye oldugun icin 2 hafta deneme suren yok canim..
Kizlar acayip aciktim, kahvaltiya geciyorum sonrasinda gelecegim :)
Mor Vampirella Mor Vampirella canim seni listeye aldik, hayirli olsun.
@minimalce_ malesef takima gelmedin, bildirim yapmadin, bu hafta son bir sans verdik sana kaptanlarimizla, umarim gelirsin ve izne ayiririz seni, yoksa yarismadan ayirmak durumunda kalacagiz.....
Akşam gelemedim kaptanım ev işlerinden girmişim listeye hayırlı olsun bundan sonra daha dikkatli olacağım :)

kızlar aramızda kalsın ama az önce çok güzel bir kullanıcı ismi boşa çıktı... aklınızda olsun ; yesterday

Abi takip ediyoruz seni bak yüzümüzü kara çıkartma. O kocaman 0 Adımıda gördüm hiç mi mutfağa bile gitmedin anlamadım 😁

abla bugün 140 km yol gittim ama inan hiç adım atmadım. Otopark evin altında araçtan inip direk eve girdim sen hesap et gerisini... Fakat babamı ziyaret ettiğimde evin bahçesinde babamı beklerken 40 adım atmışım onu sayarken buldum kendimi de bunlar sayılmaz bence ....

Bu arada Sayın Takım Kaptanım, Sevgili Takım Kaptanı Yardımcılarım ve siz Değerli takım arkadaşlarım....

Ben yarın sabah itibari ile %100 aktif olacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Her zaman söylerim ;

Bulaşık başlayıncaya kadar zordur !

Takıma slogan da buldum !

meyve takviyesi koy mutlaka 1 öğün olsun. bir nektar, bir elma yada bir armut gibi. 4 saatte bir yemeye özen göster
Tamam canim meyve zaten her gun tuketiyotiyordum.
Sagol.
4 saat de bir yiyiceksem sanirim ara ogunle birlikte 4 ogun yapmayi dusunuyorum sen ne dersin?

kızlar aramızda kalsın ama az önce çok güzel bir kullanıcı ismi boşa çıktı... aklınızda olsun ; yesterday

abla bugün 140 km yol gittim ama inan hiç adım atmadım. Otopark evin altında araçtan inip direk eve girdim sen hesap et gerisini... Fakat babamı ziyaret ettiğimde evin bahçesinde babamı beklerken 40 adım atmışım onu sayarken buldum kendimi de bunlar sayılmaz bence ....
Geçmiş olsun babanız için.. önemli bir durum yoktur umarım
Korona günlerinde bazılarımız o kadar evde izole kaldık ki, 40 adım 40 adımdır

Back
X