• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün 4 tane fıstık yedim aklıma sen geldin Bahar'cim 😄😄
Böyle yemek varken niye illa ki ezmesini arıyor acaba diye düşünüyordum 🙈😅

hahahahaha. cunku yemek programinda tatli kasigi olcusuyle yazilmis ezme ve ben 1 tk ezme kac fistiga denk geliyor bilmiyorum. tek sebebi bu aslinda

4.500 metre 45 dakika da tamamlandı.
Ancak eve gelebildiğim için akşam yemeği saatini kaçırdım.
Bugünü sabah raporladım kahvaltı ile tamamlamış olduk.

tek öğün kahvaltı, ara öğün sadece 7 adet kırmızı erik.... akşamı boş geçtim...

yarın sabah yürüyüşte görüşmek üzere, ayak 2. parmağı tırnağı diğer parmağın yan tarafını tahriş etti minicik şey canımı çok yakıyor iyi bir duş ve uyku zamanı....

Menüm:

Sabah 9.00 şekersiz çay 4 işlenmemiş fıstık

11.00 çeyrek dilim karakılçık ekmeği biraz peynir, salatalık, 4 zeytin, 2 biber yine çay

13.00 duble Türk kahvesi yanında 2 hurma

17.00 dünden kalan bir parça sade tavuk (s boy iki yumurta büyüklüğünde) , marula sarip yedim 😄, yanında fırınlanmış kabak (yarım kabak kadar) 3.kaşık yoğurt

18.00 bir avuç kiraz iki fincan çay
çok güzel afiyet olsun hani bal yok mu bugün? su mesajınıda gördüm.
İyi akşamlar herkese :KK3:

Sabah:
yarım tabak menemen
Yeşil çay
1 dilim kepekli ekmek

Akşam
Ton balıklı salata
Limonlu gazoz
Karpuz

Su: 2.7 L
Spor:
10000 adım 500 p
18 dakika HİİT antrenman 180 puan
92 adet merdiven 27 p
Toplam 707 puan
limonlu gazoz yerine sade soda hatta mineralli su tercih etmelisin şeker oranları çok yüksek canım.

İyi akşamlar herkese :KK25:
bugünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1 tk lor peyniri
1 tk kaymak
1 çk bal
1 ince dilim ekmek

ikindi:p piknikteydik
3 cağ kuzu şiş 4 de olabilir hatırlayamadım ,ekmeksiz
3 köfte
1 tavuk kanat

su: 2.5 lt
Spor: bol yürüyüş yaptım aynı zamanda ev ve bebek işleri ( bebekle dışarıya çıkmak müthiş zor , pert oldum ve yatıyorum hemen)😄

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze

Merhaba hanımlar yeriniz varmı 🥰
23 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 3 ay önce doğum yaptım ve hamileyken aldığım kiloları vermek istiyorum kilom 93 hedefim 70
tabiki var canım ben kaptan yardımcısı ceyda. senden ricam 1. sayfadaki kuralları dikkatlice okuman ve katılım formunu bizim için doldurman sonra beraber zayıflamaya başlayabiliriz.

23 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 3 ay önce doğum yaptım ve hamileyken aldığım kiloları vermek istiyorum kilom 93 hedefim 70
Hos geldin.
1. sayfada kuralar yaziyor.
Tabi yer varmi? Yawrukush Yawrukush bilmiyorum onu.

Sabah: 1 pogaca 1 yumurta 1 dilim peynir.
Ara: 3 kayisi, 2 erik.
Oglen: 1 tabak sulu kofte. Salata.

Aksam: menemen, yarim dilim ekmek, karpuz.
Su: saymadim :KK43:
Spor: 100 suguar, 8000 adim.
bnnu bnnu
hani meyve saati yok gene 4. öğün yapacaktın ve sulu köfte pirinçli biraz fazla olmuş karbo .
4.500 metre 45 dakika da tamamlandı.
Ancak eve gelebildiğim için akşam yemeği saatini kaçırdım.
Bugünü sabah raporladım kahvaltı ile tamamlamış olduk.

tek öğün kahvaltı, ara öğün sadece 7 adet kırmızı erik.... akşamı boş geçtim...

yarın sabah yürüyüşte görüşmek üzere, ayak 2. parmağı tırnağı diğer parmağın yan tarafını tahriş etti minicik şey canımı çok yakıyor iyi bir duş ve uyku zamanı....
güzel bir if günü olmuş kurucum bu zorluğu beraber aşacağız çok iyi gidiyorsun. geçmiş olsun yarın yürüyüş öncesi araya bepantenli pamuk koyarsan ertesi güne düzelmiş olur. ve yürüyüş öncesi kahve için tekrar yazayım 500 ml soğuk suya 1 çorba kaşığı nescafe yağ yakımını hızlandırıyormuş.

Sabah: 1 pogaca 1 yumurta 1 dilim peynir.
Ara: 3 kayisi, 2 erik.
Oglen: 1 tabak sulu kofte. Salata.

Aksam: menemen, yarim dilim ekmek, karpuz.
Su: saymadim :KK43:
Spor: 100 suguar, 8000 adim.
bnnu bnnu
Canım yürüyüşün sporun güzel, poğaçayla ziyan etme, ben iyi spor yaptığım zamanlarda daha da dikkat ediyorum spor boşa gitmesin diye :KK5:

hahahahaha. cunku yemek programinda tatli kasigi olcusuyle yazilmis ezme ve ben 1 tk ezme kac fistiga denk geliyor bilmiyorum. tek sebebi bu aslinda
Ben üşeniyorum kendime diyet tarif yapmaya. Ya da zaten tadı güzel oluyor. Onla uğrasacagima ayrı ayrı yerim diyorum o yüzden yazmıştım canım.

Mesela yoğurt meyve baldan dondurma yapmak ya da portakali kurutup bir tarafini erimiş bitter çikolata batırıp çikolatası donunca yemek, ha bir de şey var hurma kayısı vs. bızzt yapıp ortasına ceviz koyup top yapmak 😂😂
mantıksız geliyo bana o yüzden öyle şeyleri ayrı ayrı yiyorum 😂😂 aynı kalori 0 uğraş 😅

İyi akşamlar herkese :KK25:
bugünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1 tk lor peyniri
1 tk kaymak
1 çk bal
1 ince dilim ekmek

ikindi:p piknikteydik
3 cağ kuzu şiş 4 de olabilir hatırlayamadım ,ekmeksiz
3 köfte
1 tavuk kanat

su: 2.5 lt
Spor: bol yürüyüş yaptım aynı zamanda ev ve bebek işleri ( bebekle dışarıya çıkmak müthiş zor , pert oldum ve yatıyorum hemen)😄

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze
beğendim canım çok güzel.

Ben üşeniyorum kendime diyet tarif yapmaya. Ya da zaten tadı güzel oluyor. Onla uğrasacagima ayrı ayrı yerim diyorum o yüzden yazmıştım canım.

Mesela yoğurt meyve baldan dondurma yapmak ya da portakali kurutup bir tarafini erimiş bitter çikolata batırıp çikolatası donunca yemek, ha bir de şey var hurma kayısı vs. bızzt yapıp ortasına ceviz koyup top yapmak 😂😂
mantıksız geliyo bana o yüzden öyle şeyleri ayrı ayrı yiyorum 😂😂 aynı kalori 0 uğraş 😅

o dondurmayı el blenderında denedim, kolay olsun karıştırmak, direkt hop takayım motora, hop şişesiyle atayım buzluğa, sonra çıkarayım yiyeyim diye. 8 saat boyunca, yarım saatte bir çıkar karıştır buzluk, çıkar karıştır buzluk, ay onla uğraşacağıma dediğin gibi, yemem daha iyi. yoğurda kakao serp, üzerine donuk vişne, birebir aynı tat. kim uğraşacak... safdsd

Kullanıcı Adı :L O L
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız 23
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kızım var 3 yaş ve 3 aylık
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.72
Kilonuz:93
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik sebebi ile
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi kiloluyken kötü hissediyorum hiçbi kıyafetim olmuyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi ? Evet çok önce katılmıştım

Hosgeldin canim, yerimiz var, Ismim Ozge, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Asagidaki formu doldurursan senide yakindan tanimis oluruz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Back
X