- 25 Nisan 2015
- 530
- 1.704
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltıdan sonra toparladın canım.masallah tebrik ederim.Pazar menüm
Sabah
4 tane az yağda pişmiş sigara böreği, domates, salatalık
Öğle
2 haşlanmış yumurta, çeyrek avakado, bir parça peynir, domates, salatalıkla salata yaptım, yeşil çay
ARa
10 çiğ badem, filtre kahve
Akşam
100gr kadar ton balığı, kuru soğan, roka, maydanozlu salata
Ara
1 kuru incir, 1 ceviz
Su: 2,5 lt
Spor: 7000adım: 350puan
M MaviFeslegenArrietty_
Biz 4bucuk aydir hep evdeyiz, burada korona haricinde sorunlarda oluyor malesef, protestolar vs,,
O yuzden 2 kucuk cocukla risk almayaim diye hep evdeyiz.
2 kez sahile gittik, onada korka korka gittik.
Kimsenin gitmedigi asiri tenha bir sahildi orasida..
Evde hepimiz bunaldik, okullar kisinda acilmayacak buyuk ihtimal..
Ama cok sukur halimize..
Biz buraya esim ogrenci diye gelmistik, doktorasi bitince donecektik..
Hatta o sartla evlendirdi beni ailem ama olmadi sonrasinda, hep birseyler cikar derler ya bizimki aynen oyle oldu.
Hayirlisi olsun ne diyelim, kalbimizin buyuk kismi memleketimizde , anne babamiz yaslaniyor, uzaktan elimizden gelen sey sinirli..
Araftasin her daim oyle diyeyim, en iyi bu sozcuk tanimlar gurbetcileri...
Kaptanim yerinde olsam bir dakika durmazdim ama senin hayatin sonuctaBurada da hic dikkat etmeyen insanlar var, koronanin komplo oldugunu dusunen, hicbir sey olmayacagina dair cok emin olan..
Malesef bu insanlar sosyal mesafe vs dikkat etmiyorlar, maske takmiyorlar, tasiyici olduklarindan haberleri yok bazilarinin ve masum insanlara bulastiriyorlar.
Bir Turk arkadasim ,esi kendisi ve 2 cocuklari pozitif ciktilar..
Korkudan ne yapacaklarini sasirdilar, esinin is yerinde bir calisan pozitifmis, ise gelmis onun yuzunden aile boyu hastalar.
Birde burada Allah korusun anne babaya bir sey olsa, cocuklari devlet aliyor, devlet evlerine yerlestiriliyor cocuklar.
Sonra senin Turkiye'den akrabalarin gelecek, dava acacaklar , davalar cok uzun suruyor , sonra cocuklarini alacak akrabalarin..Yillar surebiliyor..Bunu yasayan insanlar olmus dusunsene, cok cok korkutucu
O yuzden kendimizi kendimiz korumak zorundayiz...
Hani foto atacaktinBen hic acimam , her sekilde yerim..
Arugula tohumu siparis ettim gelsede ekip, bende kahvaltilarimda yesem..
Tere, roka, dereotu, nane, maydanoz, marul her turlu yesilligi bahcemden alip yemek icin sabirsizlaniyorum :)
Mustakil komsu ile de tanisirsin umarimay açık alanları bile o kadar geniş ve ferahtı ki, şimdi çıkıp gitmemek için zor tutuyorum kendimi. ben artık önlemlerimi gevşettim açıkçası: hala toplu taşıma kullanmıyorum, dışarda yemiyorum, dışardan yemek siparişi vermiyorum, kimseyi öpüp sarılmıyorum ve hatta arkadaşlarımla görüşmüyorum ama, masalar arası mesafe olan ve açık havada oturabileceğim yerlerde oturup kahve içmeye başladım. evde çok sıkıldım çünkü. bak daha demin arka bahçemizde (bahçe dediğime bakma yani taş duvar bir alan) oturayım dedim, apartman teyzesi çıktı cama 'aaa bahar ne kadar kilo verdin sen ben görüyorum burdan incelmişsin' dedi. yav sen 5. kattan beni kaç kere gördün de 5 cm lik incelmemi anladın, rahatsız oldum sürekli dikizleniyormuş gibi...
konuyu yine müstakil ev aşkıma bağladım iki dakkada. sdkaf
Maskeni takarsin canim, mesafeni korursun..
Hepimiz cok bunaldik ,havalarda guzellesti , evlerden biktik..
Ahahah o komsu teyzeleri bilmez miyim yaaa :))
Mustakil bir evin olur insallah..![]()
özge tatlım menüne bayıldım canım. bu hafta güzel eksi gelecek.CUMARTESI MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2661155
OGLEN 14.30DA (icecek sanilmasin greyfurtlu,sekersiz maden suyu,0 kalori)
Eki Görüntüle 2661154
AKSAM 17DE (KFC'den tavuk aldik ,asla dis kabuklarini yemeden sadece grill tavuk kisimlarini yedim, yemeden once foto ceksem dis kisminida yedigim dusunulebilir diye bu goze hic hitap etmeyen bitmis tabagimi cektim,igrenclik vol3525457)
Eki Görüntüle 2661153
ARA 18DE (Kendi yapimim filtre kahve, kakaolu 1 muz)
Eki Görüntüle 2661152
SU:2 LT
SPOR: 13000 kusur adim yatana kadar 14000 yapicam,dunde 8000 idi.
Cuma+Cumartesi=22000 adim= 1100puanArrietty_ @melek ada
Eki Görüntüle 2661151
afiyet olsun canım ödüllerde yapılmış artık istikrar gelsin.11.07.2020
11:00
2 haşlama yumurta üstüne kızmış tereyağı gezdirdim
1 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal tahin
16:00
1 küçük dilim paşa lokumu
3 yk şehriye salatası. (Ödül sayılırsa ödül)
5 adet kiraz
22:30
1 fincan türk kahvesi
Spor 30 dk yürüyüş : 90 p
Su 3,2 lt
Birgaripanne
partilemeye beni çağırmadın aşk olsun.sıkıntıdan patlıyorum ben burada.Günaydınn kahvaltıda iki kase çorba çok olmuş ve yanında da ekmek onun dışında güzel bence :)
Kaptanım dün çalıştım gündüz akşam beşte işten çıkınca da iş arkadaşlarım çağırmıştı bir arkadaşın evine gittim ki hazırlık yapmışlar bana doğum günümde nişanlım dışarı çıkarınca kutlayamadıkları için hem doğum günü hem bekarlığa veda yaptılar orda hazırladıklarından yedim kaçamaklı bir gün oldu ama çok eğlendim çok mutlu oldum hediyeler almışlar derken gece geldim ve yattım anca geldim![]()
bende mor asaletin rengi diyerek herşeyi mora boyuyorum saçım mor yazı rengim mor çakma asil ilan ettim kendimi.Ben de deniyeyim yazı rengi vs değiştirmeyi bir ara. Mavi ile yazılan yazılar akılda daha çok kalirmiş. Aklınız benim mesajlarla dolsun![]()
![]()
afiyet olsun ödüle saydık geldi geçti bir daha olmasın.İş çıktı ben çıkacağım şimdi dünkü menümü yazayım mı bilemedim çok kaçamaklı. Dediğim gibi arkadaşlarım benim için bekarlığa veda + geçmiş doğum günü partisi düzenlemişler hazırladıklarından yedim :)
Sabah
1 sahanda soğanlu yumurta
1 dl çavdar
5 zeytin
2 yk kuymak
Akşam
1 poğaça
4 kaşık bulgur salatası
7 kaşık patates salatası
1 dl yaş pasta
Su 2 L
Eminim eriteceğim hafta içinde artı çıkmamam imkansız ama cumaya eksi geleceğim söz
ben cozutmadım ama artıya geçtim eşim dedi kilo aldın sen diye adamla kavga ettim sen ne dediğini bilmiyorsun diyerek. basküle bir çıktım +++++++ sinirler yerle bir tabi şimdi yeşil çay detoksundayım.Ah ah ben de 67 ye çıkmışım
Harika canım
Ahh ceydoş sorma ben fena haldeyimartı geldikçe çozuttum hiç ama hiç motivasyonum kalmadı
sabahta sigara böreği yapmıştım yedim
ama bu saatten sonra sırf bu haftaki eşim için çabalayacağım İnan haksızlık olmasın diye
Menüm hiç örnek teşkil etmemektedirCumartesi menüm
Sabah
3 dilim üzerine biraz kaşar ve sucuk eklenip fırınlanmış ekmek, salatalık, domates, biber , 4 zeytin
Ara
Yarım dilim Elmalı cheescake , 1 Bardak kefir
Akşam
4 tane balık nugget, bol yeşil salata
Ara
1 avuç çerez
Spor: yok. Sadece dün dip buçak tüm gün temizlik yaptım
M MaviFeslegen ( canım senin paylaştığın dünkü menüne karşı bunu paylaşmam çok ayıp olduözür dilerim, bu sabahta az yağdan sigara böreği kızartmıştım yedim
söz bu hafta senin için motivasyonumu geri kazanmaya çalışacağım. Elimden geleni yapacağım
toparlanmalıyız canım bitti kaçamak günleri@cokofesttt , @erciyes111 ,deniz diyette , @AppLesma , @matilda34 , @mifihafa nasilsiniz kizlar bir ses verin..
@stitch ozledim canisi iyi misin?
@kanadali35 unuttun mu bizi hepten?
@Akrrep gelmiyorsun gulum?
@fmad kuzum nasilsin , sinavlar nasil gecti?
@DeryaOnDiet ,tomrs tatli hamisler nasil gidiyor hamilelik :))
Teşekkür ederim özgecim.Canim kabizlik sorunun ve hemoroide uzuldum, acil sifalar.
Ama aramiza donmene sevindim..![]()
Guzeldi kaptanim. Sicaklar bunaltiyor, onun disinda bir sorun yok. Sen nasilsin pasalar iyi miHarika bir gun olmus canim :)
Nasil gecti gunun?
sorun değil görsel teyid için güzel oluyor. simit dışında hepsini beğendim. haftasonu onu yiyenler o hafta az kilo verdiler. onun yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek daha şık olabilirdi.bu arada kahvaltıda yediklerimi koyuyorum ya ayıp etmiyorum değil mi?
Böyle yediklerini koyanlara uyuz oluyorum da ben ispat açısından koyuyorum.
çok az olmuş ama olmuş.Yemeğe geçecektim ama iş çıktı ben gidiyorumMenümü yazayım kaçta gelirim belli değil.
Sabah
1 sahanda yumurta
1 dl çavdar
Akşam
1/2 p et sote
1 kase cacık
2 L su
Not: Yemeği daha yemedim iş için çıkmam lazım dönünce yiyeceğim artık.
Yawrukush
Arrietty_
CEYDOS @Niloyatospikk
pirinç pilavı 2 kaşık olabilir ama ekmekle bir arada olmamalıydı.Kahvaltı 12:00
1 dilim tam
ekmeği
1
1
1
2 bardak çay
Ara öğün 16:00
1 bardak ayran (200 ml)
Akşam yemeği 18:00
1 yemek tabağı etli nohut
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 dilim tam
ekmeği
1 kase cacık
3 dilim karpuz
Egzersiz: 8000 adım
Merdiven inip çıkma 3 kez
Akşam 20 dk videodan spor yapılacak
1 adet Nescafe 3ü1arada içilecek
mutlaka güzeldir ilk menü yemeyeceğim bir besin afiyet olsun.3 ogun yapacaktim guya ama olmadi. 2 ana 1 ara ogun yaptim
Ilk ogun
Surimi
2 dilim kasar
15gr rokka
Hepsini yiyemedim Eki Görüntüle 2661390
Aksam
Karnibahar pilavi
Kremali tavuk
Icinde kasar, Mantar ve Brokoli vardi
Foto da ki porsiyonun ustune bir Yarim porsiyon daha ekledim
Eki Görüntüle 2661391
Ara
1 avuc fistik
Eki Görüntüle 2661393
Su 2 L
Yatmadan 2,5 olur
Spor
1 saat reformer - 420 puan
2 saat yuruyus (10 km)
15500 adim - 750puan
Toplam 1170 puan
@Hyperborea17
fıstık ezmesi yemek istiyorum...selamlar herkes ve eşim@fyzanur
sabah:
omlette yulaf + chia var
Eki Görüntüle 2661404
öğlen:
Eki Görüntüle 2661405
+çeyrek muz
akşam: az yoğurt ve salça soslu hindi
Eki Görüntüle 2661406
su: 2.5 lt
spor: 40 dk yürüyüş (5.1k adım) + 1 saat kol/bacak egzersizi
160+ 600 = 760
sorun değil görsel teyid için güzel oluyor. simit dışında hepsini beğendim. haftasonu onu yiyenler o hafta az kilo verdiler. onun yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek daha şık olabilirdi.
çok az olmuş ama olmuş.
pirinç pilavı 2 kaşık olabilir ama ekmekle bir arada olmamalıydı.
mutlaka güzeldir ilk menü yemeyeceğim bir besin afiyet olsun.
fıstık ezmesi yemek istiyorum...
afiyet olsun çok güzel olmuş.İyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Kiymali yumurta (2 yumurta), sogus domates, salatalik, biber, ceyrek avokado, bir pancar, 7 siyah zeytin ve ayran
Ara
Sutlu kahve ve 3 hurma
Aksam
Firin somon (2 dilim), salata (2 porsiyon)
Su 3 litre simdilik
Adim 10000 500 puan
Arrietty_
Birgaripanne
Yawrukush
ah be canım çok üzüldüm. geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlarsın. hemen el altından sana kocakarı ilacı tarifi vereyim. bir büyük diş sarımsağı kızgın bıçakla bolca deliyorsun sonra onu fitil gibi kullanıyorsun gece yapmadan yap bunu bir kaç gün toparlarsın.Selam ceydacım
Bu ara paylaşım yapamadım
Diyet listesi bana pek iyi gelmedi
Kabızlık yaşadım ciddi manada
Hemoroid oldu
Biraz rahatsızım
Ailemin yanındayım
Diyetisyen listesinden devam etmeyeceğim
Eski düzenimde devam etmeye karar verdim
Ama önce şu sorunumu çözmem lazım
Yine paylaşımlara başlayacağım inşallah
o börek ne ola olmamış. M MaviFeslegen kes kuzuma cezaPazar menüm
Sabah
4 tane az yağda pişmiş sigara böreği, domates, salatalık
Öğle
2 haşlanmış yumurta, çeyrek avakado, bir parça peynir, domates, salatalıkla salata yaptım, yeşil çay
ARa
10 çiğ badem, filtre kahve
Akşam
100gr kadar ton balığı, kuru soğan, roka, maydanozlu salata
Ara
1 kuru incir, 1 ceviz
Spor: 7000adım: 350puan
M MaviFeslegenArrietty_
omlet çok hoşuma gitti nihayet tost dışı beslendin. protein aldın. diğerleride güzel.
anam o kadar etki ediyor mu klima bilmiyordum. bence soğuk bişey içmişsindir ondan olması daha muhtemel.mercimek ve ekmek ikiside karbo sınıfı bir arada olmamış ama ceza yok.Kahvaltı
2 kaşık menemen
1 dilim.ekmek
Akşam
1 kase mercimek.corbasi
1 dilim ekmek
Su 1 buçuk litre
Spor malesef
Eşim gece klimanın derecesini düşürmüş. Midemi usutmusum bütün gün kıvrandım
Melegimkorusun
tansu bebeğim canım kızım neden menülerin bu kadar dengesiz bugün günlerden pazar sen yenmemesi gereken her şeyi yemişsin. lahmacun, çiğ köfte nerede yapıldığı beni ilgilendirmiyor safi bulgur mu evet, akşam yemeğinde de pilav 3 kaşıktan fazla fotoyu büyüttüm salatanın altına gelen kısmı keşfettim. sana sıkı ceza lazım.Menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
4 zeytin
Lor peyneiri bir kucuk parca
Oglen
1 lahmacun
2 porsiyon salata
3 4 etsiz cig kofte evde yapildi ince bulgurla
1 k cacik
Aksam
Fotoda
Su 8 bardak
Aksama tamamlarim
Spor 12000 adim 600 p
Gunlerim yogun geciyor diger egzersizleri yapamiyorum insAllah yarindan itibaren baslicaz
Bugün 4 tane fıstık yedim aklıma sen geldin Bahar'cimgecen markette gordum, tuzsuz, firinlanmis ve ennnnn onemlisi kabuksuz yer fistigi cikmis. 1 tasla 15 kus resmen. aldim direkt ezme haline getirdim ancak asiri tatsiz tuzsuz. biraz tuz ve accik bal eklenerek adam edilebilir ama ben saf fistik tadini da sevdigimden fena gelmedi.
ağır işçi havasından bir kurtulabilsem bende kendim yapacağım ancak bir türlü bitmiyor işler, bitsin aramaya geçerim ben stevia ile yaparım azıcık tatlı krizlerimi önlergecen markette gordum, tuzsuz, firinlanmis ve ennnnn onemlisi kabuksuz yer fistigi cikmis. 1 tasla 15 kus resmen. aldim direkt ezme haline getirdim ancak asiri tatsiz tuzsuz. biraz tuz ve accik bal eklenerek adam edilebilir ama ben saf fistik tadini da sevdigimden fena gelmedi.
Sporuyla suyuyla yemeğiyle güzel bir gün olmuş tebrik ederim
Dengeli bir gün olmuş ama bence sadece suyu biraz artırmak lazım gibiMenum
Sabah
160 gram yulafli omlet
4 zeytin
Lor peyneiri bir kucuk parca
Oglen
1 lahmacun
2 porsiyon salata
3 4 etsiz cig kofte evde yapildi ince bulgurla
1 k cacik
Aksam
Fotoda
Su 8 bardak
Aksama tamamlarim
Spor 12000 adim 600 p
Gunlerim yogun geciyor diger egzersizleri yapamiyorum insAllah yarindan itibaren baslicaz
İlk öğündekini bilmiyorum ama menüye zaten diyecek bir şey yok onun haricinde spor harika3 ogun yapacaktim guya ama olmadi. 2 ana 1 ara ogun yaptim
Ilk ogun
Surimi
2 dilim kasar
15gr rokka
Hepsini yiyemedim Eki Görüntüle 2661390
Aksam
Karnibahar pilavi
Kremali tavuk
Icinde kasar, Mantar ve Brokoli vardi
Foto da ki porsiyonun ustune bir Yarim porsiyon daha ekledim
Eki Görüntüle 2661391
Ara
1 avuc fistik
Eki Görüntüle 2661393
Su 2 L
Yatmadan 2,5 olur
Spor
1 saat reformer - 420 puan
2 saat yuruyus (10 km)
15500 adim - 750puan
Toplam 1170 puan
@Hyperborea17
ben biliyorum öretmenim diyebilir miyim? hani kaşıkla alıyorsun ya onu damağına yapıştırıyorsun azıcık emerek yoğun bir lezzet alıyorsun işte sırf bu yüzden ezme.Bugün 4 tane fıstık yedim aklıma sen geldin Bahar'cim
Böyle yemek varken niye illa ki ezmesini arıyor acaba diye düşünüyordum![]()
Canmmmm.tesekkur ederim şimdilik iyi gidiyor.agirlastim baya 8 aya@cokofesttt , @erciyes111 ,deniz diyette , @AppLesma , @matilda34 , @mifihafa nasilsiniz kizlar bir ses verin..
@stitch ozledim canisi iyi misin?
@kanadali35 unuttun mu bizi hepten?
@Akrrep gelmiyorsun gulum?
@fmad kuzum nasilsin , sinavlar nasil gecti?
@DeryaOnDiet ,tomrs tatli hamisler nasil gidiyor hamilelik :))