Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çayın edebiyatını yapa yapa 5 lira edenlerle o tarafları öve öve dondurma parasından gümüş tepsi maliyeti çıkaranlar aynı örgüte üye olmalı 😬
Çanakkale'de bi yere sahile gittik ev yapımı limonata otel baya uzakta kaldı tost limonata söyledik ne bilelim limonata o kadar pahalı dedim bu ne be :KK70: dedim getir bi bardak daha içicem getir yetmedi zaten

ay of buna çok katılıyorum. espresso dediğin nasıl italya'da, merkezinde 1 euroysa, çay da bence tr'de her ama her yerde ikram değilse bile 1 lira olmalı. bu nedir arkadaş ya, gerçekten hayat pahalılığı insanlara 5 liralık çayı kanıksattı, böyle olmamalıydı.
Bizim burda ikram ya restoranlarda

ay of buna çok katılıyorum. espresso dediğin nasıl italya'da, merkezinde 1 euroysa, çay da bence tr'de her ama her yerde ikram değilse bile 1 lira olmalı. bu nedir arkadaş ya, gerçekten hayat pahalılığı insanlara 5 liralık çayı kanıksattı, böyle olmamalıydı.
Ah kardeş çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen diye diye olayı büyüttüler..bende anlamsızca amma hayıflandım 40 yılın çay tiryakisi gibi, haftada 2 anca içerim :KK53: 🤣

Benim niye böyle olmuş mesaj yahuuuu :işsiz:
Mesaj bi öyle bi böyle geldi bir iki kere. Adeta beni ticarete atılmamaya ikna etmek istercesine.. 😬 zaten öyle bunalında herkesin aklına gelen fikirler vardır ya, işi bırakıp ticarete atılmak, kurabiye satmak veya köye yerleşmek gibi fikirler. O anlarda geliyor genelde 😬 fakat bunun dışında elimle bişeyler üretmekten hoşlanıyorum, hobi işe dönüşürse keyifli olurdu. Seninki de öyle bişey olmuş gibi.
[/QUOTE]
Kurulu işin varsa bırakma canım sen de

Tesekkurler canim

Ahanda biriside benim icin sutyen cikardi 😂😂😂

Canim kendi sayfani ac hakkinda falan yaziyor ya onu ilerlet ordan rozet cikiyor etkinlestir istersen foto da atarim

Tesekkurler canim

Yok kaptanim nerde yuruyuse gittik kizim orda bisiklet gördü cildirdi eve gelene kadar kucagimdaydi oglumda beni al diyor bir ara ikisi birden kucagimda geldim 85 kilo iken belim agrirdi simdi rahatca tasidim sukur
Kız ne sütyeni gülerken gözümden yaş geldi Allah iyiliğini versin

benim de künefe hala aklımın bi köşesinde. canım istiyor ama canım çekmiyor farkı anlatabilir miyim bilmiyorum. mesela şu an evde künefe olsa ısıtıp yemem ama künefecinin önünden geçsem girip yerim. neyse rüyamda görsem de yeterince tatmin olurum klsdafj
Üşengeçlik kız bunun adı 🤣 künefeğğ 🤤 (bugün ilk günüm biraz zorlanıyorum )

Mesaj bi öyle bi böyle geldi bir iki kere. Adeta beni ticarete atılmamaya ikna etmek istercesine.. 😬 zaten öyle bunalında herkesin aklına gelen fikirler vardır ya, işi bırakıp ticarete atılmak, kurabiye satmak veya köye yerleşmek gibi fikirler. O anlarda geliyor genelde 😬 fakat bunun dışında elimle bişeyler üretmekten hoşlanıyorum, hobi işe dönüşürse keyifli olurdu. Seninki de öyle bişey olmuş gibi.
Kurulu işin varsa bırakma canım sen de
[/QUOTE]
Bu msj ne şimdi noluyor bu akşam bu alıntılar yahuuuu

pesto26 pesto26 kızlar mesajlarınız karışmış. Şu kare parentez içinde ki orta da ki quote yazısını silmezseniz hala devam eder 🤣
Daha önce böyle bişey olmuyordu noldu böyle ki nazar bu nazar birinci olduk diğer takımların nazarı bu :nazar:

Çanakkale'de bi yere sahile gittik ev yapımı limonata otel baya uzakta kaldı tost limonata söyledik ne bilelim limonata o kadar pahalı dedim bu ne be :KK70: dedim getir bi bardak daha içicem getir yetmedi zaten
Limonata yoluna çıktığında zaten bişeyleri göze almışsın demektir 🤣 çilekli limonata, frappe, smoothie diye gide gide varoluş sancısına başlanır. Ne çekmişiz bu içeceklerden ha 🤣

Limonata yoluna çıktığında zaten bişeyleri göze almışsın demektir 🤣 çilekli limonata, frappe, smoothie diye gide gide varoluş sancısına başlanır. Ne çekmişiz bu içeceklerden ha 🤣
Yok kız doğal limonataymış yazık yazık dedim bu paraya ama 1 bardak daha içtim güzelmiş ama

Back
X