- 23 Ocak 2016
- 36.321
- 52.806
- 598
İtiraf deyince büyük bişey aldın sandım he dikiş setiymişMadem itiraf sezonu açıldı ben de mini mini küçücük dikiş seti kutularına dayanamıyorumbildiğin iğne iplik ama işte deli gönül dinlemiyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İtiraf deyince büyük bişey aldın sandım he dikiş setiymişMadem itiraf sezonu açıldı ben de mini mini küçücük dikiş seti kutularına dayanamıyorumbildiğin iğne iplik ama işte deli gönül dinlemiyor..
Evet zaten artık oteller hakkınız diyor onlara kabullenmişlerValla ben o tarz tek kullanımlıkları alırım.. alırım yani 5 geceye 6 bin para vermişim 3 yıl önce niye almayayım. He yorgan yastık okdar değil evimde bol bol var ama öyle kişiye özel bırakılanlar benim hakkım![]()
Eyvallah kardeş yorganı yastığı bırakman etkilediValla ben o tarz tek kullanımlıkları alırım.. alırım yani 5 geceye 6 bin para vermişim 3 yıl önce niye almayayım. He yorgan yastık okdar değil evimde bol bol var ama öyle kişiye özel bırakılanlar benim hakkım![]()
Ahahhha çok etkileyiciyimdirEyvallah kardeş yorganı yastığı bırakman etkiledigerçi bazı fiyatlar öyle uçuyor ki yatağı direkt götürsen adamlara koymaz. Ay ben bugün neden ful para pul paha muhabbeti yaptım ya emekli dayı gibi
![]()
Pardon kardeş beklentini karşılayamadım tekrar okuyunca bana da çok heyecanlı gelmediİtiraf deyince büyük bişey aldın sandım he dikiş setiymiş![]()
Bize büyük itiraf lazımPardon kardeş beklentini karşılayamadım tekrar okuyunca bana da çok heyecanlı gelmedi![]()
Yorumun fonunda adeta hey barmen bana bir bira şarkısı çalıyorHatta balayına gittik ikimizde cahiliz sadece bira içiyoruz paso. Bi akşam dönmemize 2 gece kalmış barda bi adamı viski içerken gördüm. Barmene dedim bu ücretsizmi evet tabiki falan dedi. Anaaa ben bi yapıştım tekilalar viskiler şatlarrr. Ruslar nasıl izliyo benieşim öyle çok karıştıramıyo anında boşaltır içini
zaten ondan sonra da öncede hiç böyle içmemiştim..
Ha ha ha ha ha ha ha haBize büyük itiraf lazım
yorgan yastık küllük çatal bıçak toplayan beri gelsin![]()
Barı da sömürdümYorumun fonunda adeta hey barmen bana bir bira şarkısı çalıyorne yaptın aydıngelini yaaa
![]()
Kız Allah senin iyiliğini versin.Bize büyük itiraf lazım
yorgan yastık küllük çatal bıçak toplayan beri gelsin![]()
Oo 7 yıldız hangiymiş o bakim daha 5 yıldızı aşamadık ama 5 yıldız böyleyse 7 yıldız nasıldırBarı da sömürdümparasıyla değilmiii dua etsinler ilk gün çakamadım durumu ömrümde ilk kez 7 yıldızlı otele gitmişim.... ama önümüzde ki sene siper alsınlar
![]()

Mesai derken çalışıyor musun canım senNeyse bacılar benim mesai birazdan başlar saat kaç olmuş.... ben kaçar size hoş sohbetlerr
Oo 7 yıldız hangiymiş o bakim daha 5 yıldızı aşamadık ama 5 yıldız böyleyse 7 yıldız nasıldırkocama yarın dicem sen beni 7 yıldıza götürmüyorsun
![]()
Yok kız oğlum uyanmaya başlıyo bu saatten sonra. Hatta şimdiye uyanması lazımdıda geç yattı inşallah bikaç saat uyur diyecemde mümkünatsızMesai derken çalışıyor musun canım sen
İyi geceler canımBen de gidip uyuyayım yavaştan. Böylece bugün bitmiş olur, belki yarın daha az diyet kaprisi yaptığım bir güne uyanırım. Komik olduğunuz için teşekkürler, çok iyi geldiiyi geceler
![]()
Benimki de tepişip duruyor bu akşam erken de yattı sabah erkenden kalkar neyse canım iyi geceler sabah oldu az kaldı zaten Kazen bey 2 saat sonra kalkacak sporakııızzz 5 miş pardon. Bak onu bile bilmiyorum2 yıldız için kalp kırma boşverr
Yok kız oğlum uyanmaya başlıyo bu saatten sonra. Hatta şimdiye uyanması lazımdıda geç yattı inşallah bikaç saat uyur diyecemde mümkünatsız
Oyyy canim sen nickinimi degistin..ya tabi pro olmak bole bisey hicbiseyy kacmiyor gozden.Nolsun canim ugrasiyorum iste bu ara yogunum biraz.evden pasta kurabiye islerine girdim biliyorsun koronadan dolayi is yoktu ama yeni yeni acilmaya basladi siparisler o yuzden yogun geciyor biraz.Sen nasilsin filizcim.Kozmogirl17 Özlemcimm adını gördüm sayfaya bakanlar arasında. Yakalandin
adın gibi oldun canım hep özletiyorsun bu aralar.. ne var ne yok canım?