• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Kuzular, tatil dönüşünü hareketim çok diye daha iyi bir sonuç bekliyordum ama tartıya çok da iyi yansıma olmadı ne yazıkki. Yağ-kas değişimi olmuştur belki diyorum iyi düşüneyim 😀

geçen hafta 62,70
Bugün 62,15
Fark 550 gr
Yüzde %0,87
Eki Görüntüle 2681536
Cok iyi canim tebrikler

Günaydın Kuzular, tatil dönüşünü hareketim çok diye daha iyi bir sonuç bekliyordum ama tartıya çok da iyi yansıma olmadı ne yazıkki. Yağ-kas değişimi olmuştur belki diyorum iyi düşüneyim 😀

geçen hafta 62,70
Bugün 62,15
Fark 550 gr
Yüzde %0,87
Eki Görüntüle 2681536
Eksi mi eksi
Ben tatilden artı dönmüştüm ki genelde öyle olur
Hava değişimi falan oluyor ödem topluyor vücut
Bence gayet iyisin 🎈🥰

Eklentiler

• 20200828_081354.webp
    20200828_081354.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 25
Tarti oncesi guzel olmus canim😊

Canim hayirli yolculuklar, sag salim git gel ve cok eglen🥰
Yarin tartilabilecek misin pestom?

Tebrik ederim seni ne guzel bir sey yapmissin sigarayi birakarak 🥰

Guzel bir gun olmus canim😘

Canim sen elinden geleni yapmissin ,icin rahat, bosver artik o hic yokmus gibi davran...

Bugun egzersizlerin guzel kuzum,2 catal Pastaya laf etmiyorum oyuzden.
Hayirli olsun,yegeninin yolu acik olsun canim.🥰
Teşekkür ederim kaptanım 🥰🥰

Günaydın herkese :)
Tartı bildirim günü ama hüsran oldu benim icin.
Baslangıc:56 kg
Güncel: 54.4
Eksi 1,6
Pazartesi ile aynı:KK43: acaba kilomu takıldı anlamadm ya da 2 gündür wc cıkmadım ondandır ins
Vki 19,3 zaten alt sınıra çok yakınsın.
Hızlı vermen sıkıntı olur

insallah ondandır. Bu hafta kacamak yapmadan deniyim. Bu arada bitter cikolata kaçmaktan sayılıyormu:d

Neyse artık kalıcı olsun da yağdan olsun bide o önemli:) motivasyonu kaybetmek yok
Kac kilo vermeyi dusunuyorsun canim yerinde olsam sari alana girmemeye calisirim cunku asiri zayiflayip hic kilo alamayanlari gordum hastaliga kaliyorlar

Tebrikler canim
Hesabin guncellemeyi unutma
Teşekkür ederim
Günaydın. @Kazen çok üzüldüm, geçmiş olsun.
Geçen hafta 69
Bu hafta 66
Fark 3
Yüzde 4,34
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ G GCA
Arrietty_ Arrietty_ dün spor puanım 300
Ölçülerim;
Göğüs 90
Bel 68
Göbek 75
Kalça 97
Bacak 55
Tebrik ederim canım harika :)

geçen hafta 62,70
Bugün 62,15
Fark 550 gr
Yüzde %0,87
Eki Görüntüle 2681536
Günaydın herkese :)
Tartı bildirim günü ama hüsran oldu benim icin.
Baslangıc:56 kg
Güncel: 54.4
Eksi 1,6
Pazartesi ile aynı:KK43: acaba kilomu takıldı anlamadm ya da 2 gündür wc cıkmadım ondandır ins
Günaydın kızlaaar

Geçen hafta: 68,1
Bu hafta:67,7
Fark:0,4
Yüzde:0,59

Normal de fark daha fazlaydı sanırım ama wc’e kahvaltıdan sonra gidebildim. Yine bu da iyidir kaç hafta sonra 67 yi görebildim yine 😂
Hepiniz cok guzel kilolar vermişsiniz tebrikler 😍

Kac kilo vermeyi dusunuyorsun canim yerinde olsam sari alana girmemeye calisirim cunku asiri zayiflayip hic kilo alamayanlari gordum hastaliga kaliyorlar
Sarı alan degil de alt sınırı istiyorum. Ya üst bedenle sıkıntım yok ama bacak kalınlığımdan memnun degilim. Gecen yaz 52 yi görmüştüm daha asagı düşmedim hic zaten ama hep 50 kilo olmak istemişimdir küçüklüğümden beri en son ortaokulda o kiloyu gördüm sanırım.

Sarı alan degil de alt sınırı istiyorum. Ya üst bedenle sıkıntım yok ama bacak kalınlığımdan memnun degilim. Gecen yaz 52 yi görmüştüm daha asagı düşmedim hic zaten ama hep 50 kilo olmak istemişimdir küçüklüğümden beri en son ortaokulda o kiloyu gördüm sanırım.
Hmm anladim canim alt beden icin egzersiz de yapabilirsin hem sekilleniyor daha guzel oluyor

Hmm anladim canim alt beden icin egzersiz de yapabilirsin hem sekilleniyor daha guzel oluyor
Aslında şöyle düsünüyorum. İstediğim kiloya inince yürüyüs yapıyorum ya onla birlikte düzenli olmuyor hareket yapasım gelmiyor. Yürüyüsü belki arada yapıp düzenli vücut sekillendirme hareketlerine yönelebilirim. İkisini bir yürütemiyorum

Selam kızlar tartıda artı cıkmıs gozukuyorum ama moralımı bozmuyorum cunku şöyle
Gecen hafta cuma 63.1
Pazartesı 64.2
Bu cuma. 63.4

tatılde aldıgımı verdıgım ıcın ıyı bısey bence😂
64 lerde yeterınce takıldıgım ıcın 63 ler cann gelıyor
Haftaya vuma 62 li bı sayı gormek ıstyorum ınşallah
ciseak77 ciseak77 Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• DE9D3C39-9692-42B7-B714-3F67410F8C01.webp
    DE9D3C39-9692-42B7-B714-3F67410F8C01.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 26
Aslında şöyle düsünüyorum. İstediğim kiloya inince yürüyüs yapıyorum ya onla birlikte düzenli olmuyor hareket yapasım gelmiyor. Yürüyüsü belki arada yapıp düzenli vücut sekillendirme hareketlerine yönelebilirim. İkisini bir yürütemiyorum
Chole thing in yotube da videolarina bakabilirsin canim ic bacak kalca basen icin olani gayet iyi

Back
X