• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Yawrukush canim bn izne ayrilsam olur mu yeni bi tedaviye basladim spor yapamayacagim ya da sadece menümü paylasayim
Canim zaten liste disindasin, spordan muaf tutariz seni, sadece menu paylasimi yaparsin..
Guzel haberler getir bize insallah , hayirlisiyla... :dua: :dua:

Kizlar iyi aksamlar hepinize nasilsiniz, gelemedim hafta basindan beri..
Biraz keyifsizim, aklimdaydiniz ama kafami toparlayip gelemedim.
Kucuk oglumunda online okulu basladi pazartesi gunu.
Kendisi 3 yasinda konusma ve ogrenme olarak arkadaslarinin gerisindeydi, 6 aydir okullarda kapali olunca bu fark iyice artmis :KK43:
Hic arkadaslariyla ,ogretmeniyle iletisim kuramiyor, biz ev icinde oldugumuzdan bu durumu boylesine fark etmemistik :KK43:
Online konusma terapisti bulduk, bir yandanda kendi cocuk doktoruyla iletisime gectik.
Moralimiz bozuk, halimize sukur ama hergun konusma kartlariyla ,konusmasina yardim etmeye basladim.
Onunla ayri ilgileniyorum, buyuk oglumla ayri..Hiperaktivite-dikkat eksikligi var.
Bir odevinin basina oturtup, ikna edip, yapmasini saglamak o kadar cok zamanimi aliyor ki..Tum gun ikisinin pesinde online okular ve odevlerle geciyor.
Bilgisayarim Akinda, gunde 3 toplantisi oluyor ogretmeniyle.Sonrada bilgisayardan odevlerini yapiyor..
Bir tanede tablet var onunlada Arasin okul islerini hallediyoruz.
Telden takima girecek zaman kisacik bulsam, giriyorum 2 mesaj okuyamadan cikiyorum.
Velhasili yoluna oturtacagim insalllah..
Hepinizden ozur dilerim, 3gundur size vakit ayiramadim :KK43:
Ceydos kaptaninda kayinvalidesinin saglik sorunu olmus, onlarda onun yanina sehir disina gittiler, bir sure daha takimi devralamiyor.O devralabilseydi cok guzel olacakti...
Neyse cok uzattim, simdi 8 dk var kahvalti hazirligina gecmeme , kac mesaj okursam kardir..
@_Vera_ canim hic iyi bir es olmadim ama diyetimi de bozmadim, eksideyim..Bugun tum adimlarimi fotolu paylasacagim...
Kaptanım sen iyi ol da hiç önemli değil.

Kilo bildirimi
Cuma: 67,7
Bugün: 67,7 😞
Yawrukush Yawrukush kaptanım, ben bu kilolara takıldım, duraklama dönemine girdim 😬 bir de şaka gibi mezuniyetime 2 kilodan az var ben buralarda sayıklıyorum 😑 napacaz, yardım lazım fikir lazım 😬
Sporumu da yaptıydım bari 100 Gr gideydi 😞
@1delimavi
Canim once bu mesajini okudum sonra baktim kilolar gitmeye baslamis cok sevindim :)

Kolay gelsin mesketaşım bu iş bizi çok yıprattı ..
Ben de fiyasyonda çalışıyorum pandemi başladığından beri ve gerçekten çok zor her nöbetimin gecesi sabaha kadar çalıştığımı görüyorum topuklarım yatağa değdikçe ağrıyor. Dün sabah 8 de çıktım evden gece 12.30 a kadar sokak sokak gezdim şehri . Allah güç kuvvet versin hepimize ama psikolojik yorgunluğum geçmiyor her gün bir arkadaşımdan haber geliyor el yürekte bekliyoruz her gün kendimizden şüphe eder olduk
Canim nasilsin , her sey yolunda mi?

Super plan bence, burada bir arkadasimiz vardi, o da yediklerine dikkat etmenin yaninda bol bol leslie yapti ve harika inceldi. bence cok faydasini gorursun
bence yulaf yemende hic sakinca yok, diyetisyen nie oyle dedi bilemiyorum tabii, eminim onlar daha iyi biliyordur ama yulaf cok saglikli bir karbonhidrat. heleki caninin tatli cektigi zamanlarda yulaf tatli krizini de kesmek icin harika bir kahvalti. hergun degil ama haftada 2-3 kahvalti yulafla olabilir bence, sen yine de bir dene. icine meyve de koyarsan gunluk meyveni de yemis olursun :KK66:
3kasik yulaf, biraz sut ile pisir pudding kivaminda olucak, sut az gelirse ekleyebilirsin. sonra yarim muz ez ve kakao ile ekle icin karistir. tabaga alip ustune elma, cilek vs ne meyve istersen ekleyip biraz harika kahvalti yapabilirsin. muz yerine az bal da olur. ustune 1tatli kasigi da fistik ezmesi, yeme de yaninda yat :)
havuc ve tarcin ile de havuclu kek tadinda yapabilirsin :KK66:
kas icin aslinda programin musait olunca HIIT program calisabilirsin, degil mi Ozgecim? Yawrukush Yawrukush
Ben DownDog yoga uygulamasini satin aldim, oradan yapiyorum yogayi, onlarin HIIT programi da var cok guzel bence, ama youtube'dan da eminim ki bulabilirsin bedavaya. Kas icin onemli olan duzenli egzersiz yapmak. Bir kere yap, 1 hafta yapma sonra haftada 4 yap vucut kas yapmiyormus. duzenli spor oldugunda trendi farkedip artik kaslari arttirmanin vakti geldi diyormus. Bir yerde okumustum bunu :)
Tabiki bugun paylasirim hiit videosu canim G GCA :)

Merhaba kızlar bugün aşırı keyifsiz bir gün oldu bilgisayarım kapandığı için 2 aydır çalıştığım dersin sınavından kaldım. Hemde 3.kez alışımdı okulumu uzattım onun yüzünden. Başka bişiler daha eklendi.
Sabah menemen 1.5 tahta kaşık peynir
Ara şekersiz kahve ve 1 kuru incir
Öğle 4 5 çatal sabahtan artan menemen
Akşam 2 kare dilim tepside adana ekmeksiz
Moral bozukluğunda genelde abur cubura saldırırım ama kendime sakinleşme ödülü 1 lokum verdim.
Spor olarak 1 saat evi sil süpür işi 120 puan
Su sayamadım ama 2.5 lt olmuştur
Yawrukush Yawrukush
Cok uzuldum canim sinav durumuna :(
Ne yapacaksin yeniden mi alacaksin o dersi?

Bugunku menüm sabah
Yarim haslanmis yumurta
Aksam
100gr tavuk doner ayran
Su 3 lt
Yawrukush Yawrukush @Tanssss Arrietty_ Arrietty_
Spor hastahanedeydim yapamadim malesef 😔 yarin son olarak spor yapacagim daha sonra spor yapamacagim canim belki adimlama sadece yapabilirim yuruyus haric spor yapma dedi doktorum yuruyus bile cok fazla olmayacak . Dua edin kizlar insallah bu tedavim sonuc verir
Canim dualarim seninle..

Dün akşam uğrayamadım kızlar bu hafta misafir çağırdım iki gün üstüne eşimin bir arkadaşı yoldaymış o geliyormuş(yatılı) çok stres oldum misafir haftasını açtım resmen.. Erken kalktım ki hazırlıktan sonra temizlik yapacağım.
Kolayliklar diliyorum kuzum..

Ayy arkadaşlar bu sabah tartıya baktım 300 Gr vermişim 😍 güzel rüyalar mı yaşıyorum acaba 😁
Cok sevindim bu mesaja :)

Güzel geçti canım ve tabii hızlı :)
Yarın itibariyle buralara dönüş yapıyorum.
Anlayışınız için gerçekten teşekkür ederim.
Linç edip beni burdan koparmadınız 💜
Hosgeldin aramiza pestom, nasilsin?

Super plan bence, burada bir arkadasimiz vardi, o da yediklerine dikkat etmenin yaninda bol bol leslie yapti ve harika inceldi. bence cok faydasini gorursun
bence yulaf yemende hic sakinca yok, diyetisyen nie oyle dedi bilemiyorum tabii, eminim onlar daha iyi biliyordur ama yulaf cok saglikli bir karbonhidrat. heleki caninin tatli cektigi zamanlarda yulaf tatli krizini de kesmek icin harika bir kahvalti. hergun degil ama haftada 2-3 kahvalti yulafla olabilir bence, sen yine de bir dene. icine meyve de koyarsan gunluk meyveni de yemis olursun :KK66:
3kasik yulaf, biraz sut ile pisir pudding kivaminda olucak, sut az gelirse ekleyebilirsin. sonra yarim muz ez ve kakao ile ekle icin karistir. tabaga alip ustune elma, cilek vs ne meyve istersen ekleyip biraz harika kahvalti yapabilirsin. muz yerine az bal da olur. ustune 1tatli kasigi da fistik ezmesi, yeme de yaninda yat :)
havuc ve tarcin ile de havuclu kek tadinda yapabilirsin :KK66:
kas icin aslinda programin musait olunca HIIT program calisabilirsin, degil mi Ozgecim? Yawrukush Yawrukush
Ben DownDog yoga uygulamasini satin aldim, oradan yapiyorum yogayi, onlarin HIIT programi da var cok guzel bence, ama youtube'dan da eminim ki bulabilirsin bedavaya. Kas icin onemli olan duzenli egzersiz yapmak. Bir kere yap, 1 hafta yapma sonra haftada 4 yap vucut kas yapmiyormus. duzenli spor oldugunda trendi farkedip artik kaslari arttirmanin vakti geldi diyormus. Bir yerde okumustum bunu :)

yaa ben bu aşırı faydalı mesajını nasıl atlamışım çok teşekkür ederim bilgiler için

Iyi aksamlar kizlar
Biraz degisik gün oldu benim icin

8.15de goz doktorunda randevum vardi baska sehirde. Beklenmedik sekilde gelisti. Gözüme damla damlatti ve resmen 3 saat duzgun göremedim. Araba surmeyi de o surecde ysakladi. Sporum yalan oldu ama 2,5 saat yurudum

Kahvalti
2 cavdar ekmegi
2 haslanmis yumurta

Ara 2 Kuru kayisi

Ögle, kahvaltinin aynisi miktar olarakda

Aksam
Firinda Mücver. 1 dilim
.2 y. K yogurt
Salatalik domates

Ara 1 avuc fistik

Spor 2,5 saat yuruyus 600p
9bin adim 450 p
Toplam 1050 p
1,5 L su
B Beklenen2

Kendisi 3 yasinda konusma ve ogrenme olarak arkadaslarinin gerisindeydi, 6 aydir okullarda kapali olunca bu fark iyice artmis :KK43:
Hic arkadaslariyla ,ogretmeniyle iletisim kuramiyor, biz ev icinde oldugumuzdan bu durumu boylesine fark etmemistik :KK43:
Online konusma terapisti bulduk, bir yandanda kendi cocuk doktoruyla iletisime gectik.
Moralimiz bozuk, halimize sukur ama hergun konusma kartlariyla ,konusmasina yardim etmeye basladim.
Onunla ayri ilgileniyorum, buyuk oglumla ayri..Hiperaktivite-dikkat eksikligi var.
Bir odevinin basina oturtup, ikna edip, yapmasini saglamak o kadar cok zamanimi aliyor ki..Tum gun ikisinin pesinde online okular ve odevlerle geciyor.
Bilgisayarim Akinda, gunde 3 toplantisi oluyor ogretmeniyle.Sonrada bilgisayardan odevlerini yapiyor..
Telden takima girecek zaman kisacik bulsam, giriyorum 2 mesaj okuyamadan cikiyorum.
Ceydos kaptaninda kayinvalidesinin saglik sorunu olmus, onlarda onun yanina sehir disina gittiler, bir sure daha takimi devralamiyor.O devralabilseydi cok guzel olacakti...
Neyse cok uzattim, simdi 8 dk var kahvalti hazirligina gecmeme , kac mesaj okursam kardir..
@_Vera_ canim hic iyi bir es olmadim ama diyetimi de bozmadim, eksideyim..Bugun tum adimlarimi fotolu paylasacagim...
Tempon cok yogun Allah kolaylik versin kaptanim. Sorunlarin ustesinden kolayca gelirsiniz umarim:KK74:

Iyi aksamlar kizlar
Biraz degisik gün oldu benim icin

8.15de goz doktorunda randevum vardi baska sehirde. Beklenmedik sekilde gelisti. Gözüme damla damlatti ve resmen 3 saat duzgun göremedim. Araba surmeyi de o surecde ysakladi. Sporum yalan oldu ama 2,5 saat yurudum

Kahvalti
2 cavdar ekmegi
2 haslanmis yumurta

Ara 2 Kuru kayisi

Ögle, kahvaltinin aynisi miktar olarakda

Aksam
Firinda Mücver. 1 dilim
.2 y. K yogurt
Salatalik domates

Ara 1 avuc fistik

Spor 2,5 saat yuruyus 600p
9bin adim 450 p
Toplam 1050 p
1,5 L su
B Beklenen2
Suyun az olmus canim ve hem sabah hem oglen toplam 4 dilim ekmek de fazla olmuş

Kızlar merhaba 7 eylülden beri berbat günlerim oldu ama bence Yawrukush Yawrukush kaptanımın ayağı uğurlu geldi ve sorunum çözüldü.
Ah ben bugün diyete ihanet ettimmmmm.
Sabah
Biber peynir zeytin
Öğle
3 yemek kaşığı arpa şehriyeli tavuklu salata
Akşam
Balık kavurma salata yarım lahmacun 1 çatal künefe
Su 2 lt
Spor 8 bin adım
1 saat evi sil süpür
30 dk leslie

iyi geceler hanimlar..
12.30 (once oglumun canli dersi hemen ardindan benim canli dersim vardi kahvalti bu saate kaldi)
1 haslanmis yumurta 3 zeytin domates salatalik 1 kk suzme peynir maydonoz
14.00 8 badem ve turk kahvesi
16.20 boool salata ve 5 kasik tavuk sote
19.00 4 catal yogurtlu kabak salatası

su 3 u gecti
8000 adim
50 squat
60 saniye plank
bnnu bnnu Yawrukush Yawrukush

Cezamı kestim canım normalde bebeğim uyuduktan sonra ses olmasın diye yürüyüş yapamıyorum ama dayanamadım dün yaptım baktım sesi o kadar da çok çıkmıyormuş sevindim 2 günde 1 ile başlayacağım dün de yaptım 😋

Cumaya dikkarit edersen verirsin eşim , akşamı perşembe günü sadece çorba ile geçirmeye çalış olur mu , güzel kilo verdiriyor
insallah canim dikkat ediyorum tabi ins. eksiyle bitiririz haftayo
Dünki menüm (biraz sıkıntılı günler geçiriyorum)
Sabah
2 h yumurta

öğle
1 kase domates çorbası
1 adet etli biber dolma
150 gr yoğurt

Ara
6 adet dikdörtgen dilim tahıllı galeta

Akşam
1 p et döner (ince lavaşı yedim 😞 ama hüç ekmek yemiyorum binde bir belki telafi edilebilir )

su: 2.5 lt
Spor: yürüyüş bandı 2. Program 25 dk (1 en hızlı programda)

Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity
Allah kolaylik versin, sıkıntılarını gecirsin ins. cnm. oyle zamanlrda hemen beslenmemiz etkileniyor. hatta ben cogu zaman duygusal acliktan dolayi yedigimi dusunuyorum. fiziksel acliga firsat vermeden dolduruyoruz mideyi.
kolay gelsin yavrukusum. insallah ilgiyle sevgiyle cabucak yasitlarina yetisir kuzucuk. ve evet bizimde canli dersler basladi. kolay bir surec degil. sizde sanki daha cok odev proje var gibi geldi o yuzden zamaninin cogunu ödevlerle bogusarak geciriyorsundur. Allah kolaylik versin cnm.

iyi geceler hanimlar..
12.30 (once oglumun canli dersi hemen ardindan benim canli dersim vardi kahvalti bu saate kaldi)
1 haslanmis yumurta 3 zeytin domates salatalik 1 kk suzme peynir maydonoz
14.00 8 badem ve turk kahvesi
16.20 boool salata ve 5 kasik tavuk sote
19.00 4 catal yogurtlu kabak salatası

su 3 u gecti
8000 adim
50 squat
60 saniye plank
bnnu bnnu Yawrukush Yawrukush
Tebrikler eşim çok güzel bi menü 🥳
insallah canim dikkat ediyorum tabi ins. eksiyle bitiririz haftayo

Allah kolaylik versin, sıkıntılarını gecirsin ins. cnm. oyle zamanlrda hemen beslenmemiz etkileniyor. hatta ben cogu zaman duygusal acliktan dolayi yedigimi dusunuyorum. fiziksel acliga firsat vermeden dolduruyoruz mideyi.

kolay gelsin yavrukusum. insallah ilgiyle sevgiyle cabucak yasitlarina yetisir kuzucuk. ve evet bizimde canli dersler basladi. kolay bir surec degil. sizde sanki daha cok odev proje var gibi geldi o yuzden zamaninin cogunu ödevlerle bogusarak geciriyorsundur. Allah kolaylik versin cnm.
Evet canım geçen yediğim o pasta lezzetli bile gelmedi ama canım sıkkındı duygusal açlık yedirdi onu bana 🤨

Canım benim , umarım herşey en güzel şekilde yoluna girer 🙏🏻

Back
X