• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyyy tansuu maşallah valla. Demek bebeler seni canından bezdirmemiş 😂🤣 valla eşim tek çocuk yeter bile diyo da ben yalnız kalmasn diye istiyorum yoksa tek çocuk bile yeterli bence 😎

Bu keto nasıl oluyo diye soracaktım ki esmerime attığın linki gördüm bende bakayım bari
Tek veya 2 cocuk mu bence az tamam simdi deil belki ama okula basladiklarinda bir kardesleri olsun istiyorum cunku o yaslarda hep kardes istiyorlar arkadaslarinin kardesleri oldugu icin
Bir de 3 hamilelikte elimi hic bir ise vurmicam da keyif yapicam 9 ay o yuzden 😂😂😂
Belki ikiz olur 😂😂
4 tamamlarim

Ben varrımm :)
Bozmadan şu son 5i vereyim ben de
Okudum canım. Bende genelde if gıbı yapıyorum 12 8 yıyorım aralarda meyve kahve
Şöyle bı lıste buldum keto ıcın uygunmudur boylemı besleniyorsunuz sızde

Eklentiler

• 901C0B8A-5EC4-450E-8D3B-410E83CDF449.webp
    901C0B8A-5EC4-450E-8D3B-410E83CDF449.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 31
Tek veya 2 cocuk mu bence az tamam simdi deil belki ama okula basladiklarinda bir kardesleri olsun istiyorum cunku o yaslarda hep kardes istiyorlar arkadaslarinin kardesleri oldugu icin
Bir de 3 hamilelikte elimi hic bir ise vurmicam da keyif yapicam 9 ay o yuzden 😂😂😂
Belki ikiz olur 😂😂
4 tamamlarim
Kız o döngü hiç bitmez hepsi okula gidicek illa en sonuncu kardeş isteyecek 🤪🤣🤣 şaka bi yana allah gönlüne göre versin canım. Benimde eve yemek ve temizliğe birisi gelse bende 2-3 düşünürdüm ama öyle bişey mümkün değil😂😂

Okudum canım. Bende genelde if gıbı yapıyorum 12 8 yıyorım aralarda meyve kahve
Şöyle bı lıste buldum keto ıcın uygunmudur boylemı besleniyorsunuz sızde
kibrit kutusu falan bilmiyorum ben :)
mutfak tartısı aldım bir tane
ölçüyorum yediklerimi
sonra da fatsecret isimli bir app var oraya giriyorum
besin değerlerine bakıyorum
günlük karbonhidrat(net karbonhidrat) alımım 20 gr altı. ama bu agresif bir tutar. başlangıçta 50 gr hedefle
protein kilo başına 1 gr 63 kilo isen 63 gr yani
yağ da 70-80 alıyorum ben
bunlar benim tercih ettiğim değerler
ketoda önemli olan yüksek yağ, orta protein düşük karbo
proteini artırma sakın. fazlası karbonhidrat gibi etki ediyor.
meyve bir süre yemeyeceksin maalesef ketoda
sadece azıcık orman meyvesine izin var o da her gün değil
aklıma gelenler bunlar
ben de çok iyi hakim değilim ama uyguladığım yöntem bu
bana iyi verdiriyor
instagramda dr.rengin börekçi ve temizvesağlıklıbeslenme sayfalarını takip etmeni öneririm. ben çoğu şeyi onlardan öğrendim.

Takim icinde mini Ketojenik takimi kuracagiz herhal :)

JaneRizzoli JaneRizzoli ise gittigim gunler en mantiklisi. 12 - 12.30 gibi Ilk ogun sonra aksam ailem ile 17-18 arasi aksam yemegi ile kapanis

Buna odaklanacagim
Bana musade
Evimin temizligini bitirip spora gidecegim.
7bin adim atmisim bile :KK59:
kolay gelsin zeynep
beni de yaktın bu arada :)
130 kaldı. gidip gelip yapıcam artık

kibrit kutusu falan bilmiyorum ben :)
mutfak tartısı aldım bir tane
ölçüyorum yediklerimi
sonra da fatsecret isimli bir app var oraya giriyorum
besin değerlerine bakıyorum
günlük karbonhidrat(net karbonhidrat) alımım 20 gr altı. ama bu agresif bir tutar. başlangıçta 50 gr hedefle
protein kilo başına 1 gr 63 kilo isen 63 gr yani
yağ da 70-80 alıyorum ben
bunlar benim tercih ettiğim değerler
ketoda önemli olan yüksek yağ, orta protein düşük karbo
proteini artırma sakın. fazlası karbonhidrat gibi etki ediyor.
meyve bir süre yemeyeceksin maalesef ketoda
sadece azıcık orman meyvesine izin var o da her gün değil
aklıma gelenler bunlar
ben de çok iyi hakim değilim ama uyguladığım yöntem bu
bana iyi verdiriyor
instagramda dr.rengin börekçi ve temizvesağlıklıbeslenme sayfalarını takip etmeni öneririm. ben çoğu şeyi onlardan öğrendim.
Cok tesekkür canım. O zman buna odaklanıyorum
Ben kahvaltı yapmaya vakıt yok yalnız pek ıstemıyorum yapmak kahvaltıda kahve ıcebılırısnz dıyor oyle gecıstırılebılırmı

Cok tesekkür canım. O zman buna odaklanıyorum
Ben kahvaltı yapmaya vakıt yok yalnız pek ıstemıyorum yapmak kahvaltıda kahve ıcebılırısnz dıyor oyle gecıstırılebılırmı
valla ben de öyle yapıyorum. kahvaltıda filtre kahve içiyorum. öğlen 12-13 gibi kahvaltı gibi bir öğünle besleniyorum.
hepsiburada da hc yağında indirim var. 1 lt 72 lira. bu fiyatlara zor bulunur biraz. kaçırmadan al derim.
kahvemin içine atıp blendırdan geçiriyorum ben. efsane güzel oluyor bana göre ve benim kilo verimimi hızlandırıyor.

valla ben de öyle yapıyorum. kahvaltıda filtre kahve içiyorum. öğlen 12-13 gibi kahvaltı gibi bir öğünle besleniyorum.
hepsiburada da hc yağında indirim var. 1 lt 72 lira. bu fiyatlara zor bulunur biraz. kaçırmadan al derim.
kahvemin içine atıp blendırdan geçiriyorum ben. efsane güzel oluyor bana göre ve benim kilo verimimi hızlandırıyor.
Onada bakıyorum hemen😘🥰

Fıstık ezmesi aşırı kalorili değildir diye düşünüyorum deniz tuzu var içinde ben şu tatlı olanlardan sanmıştım ammaa pizza olmadı be eşim. Dizleriniz de rahatsız size be iyi gelir bilip bilmeden bir ceza vermek istemsm o yüzden yürüyüş yapabilirseniz 20 dk yürüme cezası yok egzersiz yaparım derseniz squat gibi felan seçtiğiniz egzersizden 20 tane. Bu arada 8 bin adım da gayet iyi fakat suya çok dikkat edin metabolizmayı ayakta tutan su. Bana balıktan dolayı ceza vereceksen boynum kıldan ince eşim
Evet haklisin:( tamam cezami bugun yapacagim mutlaka.
Sana ceza yok cunku sen zaten pesin pesin yapmissin, begendim sporunu dun 😊

if de yapabilirsin aslında
sabah 7de kahvaltıyla uğraşmazsın hem
ben if+keto yapıyorum.

ya çok faydalı oldu okudum ben de yeni başlayanlar için Ketoyu. Aslında benim yaptığıma da yakın ama ben proteini çok alıyorum.Mutfak tartısı mı kullanıyorsun deniz sen

ya çok faydalı oldu okudum ben de yeni başlayanlar için Ketoyu. Aslında benim yaptığıma da yakın ama ben proteini çok alıyorum.Mutfak tartısı mı kullanıyorsun deniz sen
Evet mutfak tartısı kullanıyorum.
Protein fazla alınınca karbonhidrat gibi davranıyor vücut, abartmamak lazım
Yağı abart ama 😂

Back
X