• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah 8 de limonlu su 10 da tarçınlı yoğurt bir kase 13.00 da bir tane simit domates peynir 7.30 da et sote bir kase Çorba 2.5 litre su
🥰 1 saat yürüyüş birazdan tekrar 45 dk yürüyüş yapıcam toplam 1.45 dk..♥🙈
iyi geceler hanimlar...
11.00
1 .5 haş. yumurta domates 5 zeytin
1kk peynir avuc ici kadar pide
ara minik bir salkim üzüm
16.00
5 kofte bol salata ve 2 catal kiymali makarna

su 3 litre
50 squat
60 saniye plank
aydingelini aydingelini bugün yuruyus yapamadim canim. yatmadan once rutinim olan squat ve plank i yaptim sadece. ama yarin cok hareketli bir gun olmasi lazim. ssen ne yaptin
ben de yaziyim bugunku menumu @_Vera_
sabah 1 kucuk paratha (katmer gibi birsey), menemen, cay
aksam haslanmis tavuk, haslanmis brokoli, firinda patates
az once dayanamadim 1 elma, 2 tk fistik ezmesi (sirf sekeri dengelesin diye, yoksa cok sevdigimden degil :oops:)
su bugun cok icemedim
spor 30dk leslie (2mile) + 5dk yoga + 5dk HIIT (aslinda once yogaya yeltendim ama kizim sirtima tepeme bindigi icin HIIT yapayim bari kisa olsun dedim, ayni sey oldu, o yatinca ben de leslie yaptim 😁hava butun gun yagmurluydu, yuruyus yalan oldu bugun)
Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah limonlu su
Öğlen bir tane simit peynir küçük domates
Akşam et sote çorba
3.45 dk yürüyüş💪🙈
3 Litre suu
Dün aksam spor yaptım bu arada yuruyus ıcın gtmıstım ama parktakı spor aletlerınden faydalandım
300 bisiklet cevırdım
200 bel hareketı
200 ayakta bısıklet ve butun aletlerde 100 er hareket yaptım ısımlerını bılmıyorum
@Yawrukush

Kizlar sporlariniz cok guzel
Ama
Puan hesabi unutuyorsunuz canlar
Ilk sayfada spora gore puanlar var.
Bulamadiginiz olursa beni etiketlemeniz yeterli

Yağ kullan bol bol
Günde 90 grma kadar çıkabilirsin
Tabii bu sağlıklı yağ olacak
Yiyeceklerin içinde de var yağ
Bunların hepsi hesaplanacak
Uygulama ile :)
hım fatsecret bendede var kalorı oğrenmek ıcın kullanıyorum. bnde bakayım ordan

IMG_20200914_144102.webp
bamyayı o kadar övmüştün ki ağzına bamya sürmeyen ben canım nasıl bamya çekiyor anlatamam bu arada tadı gerçekten güzelmiş bir çocukluk tabumu yıktım sayende teşekkür ederim

70lerden 60lara inmek şahane bir his dimi :)

Eki Görüntüle 2690301 bamyayı o kadar övmüştün ki ağzına bamya sürmeyen ben canım nasıl bamya çekiyor anlatamam bu arada tadı gerçekten güzelmiş bir çocukluk tabumu yıktım sayende teşekkür ederim
Ciddi misin 😌 ay aşırı mutlu oldum şu an. Birine faydalı bir şeye başlatmak çok mutlu etti beni 😊

Ciddi misin 😌 ay aşırı mutlu oldum şu an. Birine faydalı bir şeye başlatmak çok mutlu etti beni 😊
Anammm garib anammm yıllarca kızım bi tadına bak dedi kavgalar ettim yemem ben bamya diye bugün beni bamya yerken görünce bi şaşırdı tabi

kibrit kutusu falan bilmiyorum ben :)
mutfak tartısı aldım bir tane
ölçüyorum yediklerimi
sonra da fatsecret isimli bir app var oraya giriyorum
besin değerlerine bakıyorum
günlük karbonhidrat(net karbonhidrat) alımım 20 gr altı. ama bu agresif bir tutar. başlangıçta 50 gr hedefle
protein kilo başına 1 gr 63 kilo isen 63 gr yani
yağ da 70-80 alıyorum ben
bunlar benim tercih ettiğim değerler
ketoda önemli olan yüksek yağ, orta protein düşük karbo
proteini artırma sakın. fazlası karbonhidrat gibi etki ediyor.
meyve bir süre yemeyeceksin maalesef ketoda
sadece azıcık orman meyvesine izin var o da her gün değil
aklıma gelenler bunlar
ben de çok iyi hakim değilim ama uyguladığım yöntem bu
bana iyi verdiriyor
instagramda dr.rengin börekçi ve temizvesağlıklıbeslenme sayfalarını takip etmeni öneririm. ben çoğu şeyi onlardan öğrendim.

aa vende
Senin yine sabit ben bugün +200 deyim :)

Cuma 69,3
Bugün 69,5
haftasonu etkisi 😊 sana güveniyorum eşim bence bu hafta güzel vereceksin

Anammm garib anammm yıllarca kızım bi tadına bak dedi kavgalar ettim yemem ben bamya diye bugün beni bamya yerken görünce bi şaşırdı tabi
Valla benim garip anamda bana karnabahar prasa Bamya kapuska asla yediremezdi. Sofraya bile oturmazdım. Sonra ne mi oldu? Hepsini pişirir bayıla bayıla yer oldum. Ama benim annem göremedi bile onları. Kadın ah ederdi görse az çektirmezdim pis kokuyo diye 🥺🙄

Back
X