• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

B Beklenen2 merhaba yeni eşim nasılsın? bu hafta sonu taşınacaktık ama nakliye şirketinden dolayı haftaya çarşambaya kaldı. o yüzden sık girebilirmiyim bilmiyorum. carşamba taşınınca iş bitmiyor biliyorsun bir de yerleştirme var yani bu sıralar benim için daha yogun geçecek (sanki çok durgun ve sakin geçiyordu da) tabi yine de sana iyi bir eş olmak için elimden geleni yapcam. bu arada haftaya da en az 1 kilo hedefim:dua:

Mathildablue Mathildablue kız birinci olmuşuz 😁😁😁 giderayak yaptık yine bişiler 😁😁 tebrik ederim süper bir eştin gerçekten 😊
Sende harika bir ettin tek basıma olamazdım zaten:) sayende ilk defa 1. Oldum😊 ben de seni tebrik ederim.
Sen de giderayak zirvede bıraktın he😂

Yaa kaptanım 🥰 çok iyiyim şükür
Sen nasılsın?
Bende iyiyim canim, sen MotivatedAlready MotivatedAlready ve BLU3 BLU3 in takimdan ayrilmalarinizda olmasaydi bugun daha mukemmel olurdum ama ayrilik, vedalasmak yok nasilsa..:KK200:

Tebrikler herkese , Mathildablue Mathildablue & MotivatedAlready MotivatedAlready sizde harikasiniz kizlar:sampiyon::KK200:
Ellerine saglik kaptanim..:KK68:

allaaaah nasıl bir alıntılama yaptım işin içinden çıkamadım 🤪
@_Vera_ canım ödülü hakettin sen afiyet şifa olsun
Yawrukush Yawrukush bu hafta zihnimden bu kiloda kaldımı çıkarıyorum ve önümüzdeki hafta çok güzel vereceğim diyorum
Birgaripanne Birgaripanne tansuuuy 5.. Lili rakamlar buraya gelecek diyorum
MotivatedAlready MotivatedAlready ilk defa bir mezuniyete şahit oldum çoook duygulandım tebrik eder, çıtır günlerinin keyfini çıkarmanı dilerim💃
veeee 4...takımın bütün kızları birinciliğimiz kutlu ve mutlu olsuunn 👏
Kesinlikle bu hafta eksilecegiz bol bol :))

tebrik ederim çok sevindim ben pek etkilemesem de 😅 karar verdim haftaya dijital tartı alıyorum
Olur mu hepimiz takimiz, birlikteyiz bu yolda..
Bu takimimizin basarisi, hepimizin basarisi...:KK200:

Kaptanim bu es listesini biraz guncelleyecegim izninle..

Iyiyim canım şükür sen nasılsın😊
Bende iyiyim gulum, seni merak ediyordum..
Iyi oldugunu okudum mutlu oldum..

İşler yorucu,eve gider gitmez uykum geliyor. Antremanlarımın olduğu gün daha yorgunum. Bugün kedimin kontrolü için gittim. Pazartesi günü ameliyat günü aldım. Çok moralim bozuk. Veteriner iç açıcı konuşmadı. @_Vera_ Canım geçen hafta 59.5 kiloydum. Ben sabah kalkıp işe gittiğim için tartılamıyorum cumaları. Cumartesi tartılıyorum.
Sabah: peynir,sosis ve avokadoyu kızarttım,domates ve çayla içtim
Ara: Avokadolu ton balıklı salata(not 2 avokado değil yarım yarım kesip kullandım)
Öğle: çorba,mantar sote,cacık
Ara: 1 incir,ayran
Akşam:2 lahmacun,salata ve su
Su:2lt
Spor: moralim çok bozuktu eve de geç geldim yapamadım
Gecmis olsun canim kedicige..
Operasyon kolaylikla hallolur umarim..
Sende uzme canini , sagligina kavusacak minigin..
Lahmacun 1 tane olsa sorun yok ama 2 oldugu icin odule saydim canimcim..

:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1. Mathildablue Mathildablue M Mavimeltem
2. _Vera_ Mor Vampirella Mor Vampirella
3. sserendipity sserendipity B Beklenen2
4. esmeriiim esmeriiim bnnu bnnu
5. G GCA Arrietty_ Arrietty_
6. stitch stitch Hyt-123 Hyt-123
7. aydingelini aydingelini & Hyperborea17 Hyperborea17

*** Arrietty_ Arrietty_ kaptanim ve pesto26 pesto26 es yarismasina katilmak isterseniz sizide es yapacagim haber bekliyorum..

***Birbiriyle es olan arkadaslarim tum hafta birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini spora tesvik edecekler, menulerine birbirlerini etiketleyip, yorum yapacaklar.:KK5:

***Haftaya cuma es yarismamizin sonuclari aciklanacak ,ve haftaya cumadan itibaren 1. olan eslerimize ,bir sonraki haftanin esini secme hakki verecegim.. :KK4:

***Herkese keyifli bir hafta diliyorum.:KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini aydingelini :cool: :cool::KK9:MUAF50M 100IA:nazar::nazar:
esmeriiim esmeriiim :cool: MUAF:KK9::KK9::KK200::KK200:
Mor Vampirella Mor Vampirella :cool::cool::KK9: :KK9::KK200::KK200:
M Mavimeltem :KK200::KK200::nazar::nazar:
Hyperborea17 Hyperborea17 :cool: :cool::KK9::KK9::KK200::KK200::nazar: 50MODUL 200IA
@_Vera_:cool::cool::KK9::KK9::KK200::KK200::nazar: MUAFODUL MUAF
stitch stitch MUAFMUAFMUAFMUAF
G GCA :cool::cool::KK9::KK9::KK200::KK200:10DKA SPOR?
Mathildablue Mathildablue :cool::cool::KK9::KK9::KK200::KK200::nazar::nazar:ODUL En Büyük TÜRKİYE
Arrietty_ Arrietty_ :cool::cool::KK9::KK9:
Hyt-123 Hyt-123 :cool: :cool::KK9::KK9::KK200::KK200:100IA :nazar:
MotivatedAlready MotivatedAlready :cool: MUAF:KK9:100IA:KK200::KK200::nazar::nazar:
BLU3 BLU3 :cool::cool::KK9::KK9::KK200::KK200:
B Beklenen2 :cool::cool::KK9:MUAF:KK200: MUAF:nazar: MUAF
sserendipity sserendipity :cool::cool::KK9::KK9::KK200::KK200::nazar::nazar:
bnnu bnnu 50M :cool::KK9:MUAF50S :KK200::nazar::nazar:

Kizlar dun kimse menusunu yazmadi dogru duzgun, yazan 3 arkadasimi tenzih ediyorum fakat digerleri, gozum uzerinizde o menuler buraya gelecek, elimde oklavamla bekliyorum..:skandal::sopa::KK62:

Gunaydin canim 4. takim, cok mutlu bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum.. :KK200:
Menulerinizi lutfen yazmayi unutmayin.
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun son gununuz hatirlatiyorum. (Aramiza yeni katilan arkadasimiz M Mavimeltem canim odul ogunu , cuma yarismamizdan sonra, cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla 1 ogunde canimizin istediklerini yiyip, kendimize odul verip, kendimizi yeni haftaya motive ettigimiz bir ogun, zorunlulugu yok, dileyen odul ogunu yapiyor.Odul ogununun bir cezasi yok.Fakat odul ogunu haricinde yedigimiz kacamaklar, diyete uygun olmayan yiyecekler malesef ceza aliyor. :))

Mor Vampirella Mor Vampirella canim nerelerdesin?
stitch stitch nasil oldun caim?
Arrietty_ Arrietty_ gozlerim seni ariyor Zeynebim..

Gunaydin canim 4. takim, cok mutlu bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum.. :KK200:
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun son gununuz hatirlatiyorum. (Aramiza yeni katilan arkadasimiz M Mavimeltem canim odul ogunu , cuma yarismamizdan sonra, cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla 1 ogunde canimizin istediklerini yiyip, kendimize odul verip, kendimizi yeni haftaya motive ettigimiz bir ogun, zorunlulugu yok, dileyen odul ogunu yapiyor.Odul ogununun bir cezasi yok.Fakat odul ogunu haricinde yedigimiz kacamaklar, diyete uygun olmayan yiyecekler malesef ceza aliyor. :))

Tamam anladım ama ben daha başlardayım şimdi ödül öğünü yaparsam önünü alamayabilirim

IMG20200926084121.webp
Geçen hafta: 59.5
Bu hafta: 58.8
Fark: 700
Yüzde: 1.17

Mor Vampirella Mor Vampirella canim bildirim yapmadin listedesin biliyorsun....
Saat 20'den once bildirim yaparsan listemizi guncellerim.
Umarim bildirim yaparsin canim...
Morvampircim Mor Vampirella Mor Vampirella sen nasılsın canim? Bildirim yapamadım sanırım ins olumsuz bir durum yoktur. Hemsireydin dimi? Yoksa karıştırdım mi?🤭🤭 Çok yogunmus her yer bu sıralar.
Eşim tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin , ben bildirime gelemedim dün :( Evet hemşireyim izinliydim ama biraz işler karıştı dün gittim bugün evdeyim..

Kaptanım başta sen olmak üzere tüm listedeki arkadaşlarımdan özür diliyorum :KK43: Dün sabah tartı fotoğrafımı çektim aksi bir durum oldu işe gitmek durumunda kaldım geç geldim derken telefon alacak durumum olmadı saat gece oldu. Tartı fotoğrafımı birazdan paylaşacağım telefona çekmiştim. :KK43:

Menu tablosunu hazirlayayim diye geldim, sadece 3 kisinin menusu var...:KK57::KK57:
Nerede bu sampiyon takim, nerede bu menuler...:sopa::kk77:
Burdayim kaptanim 😊
:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1. Mathildablue Mathildablue M Mavimeltem
2. _Vera_ Mor Vampirella Mor Vampirella
3. sserendipity sserendipity B Beklenen2
4. esmeriiim esmeriiim bnnu bnnu
5. G GCA Arrietty_ Arrietty_
6. stitch stitch Hyt-123 Hyt-123
7. aydingelini aydingelini & Hyperborea17 Hyperborea17

*** Arrietty_ Arrietty_ kaptanim ve pesto26 pesto26 es yarismasina katilmak isterseniz sizide es yapacagim haber bekliyorum..

***Birbiriyle es olan arkadaslarim tum hafta birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini spora tesvik edecekler, menulerine birbirlerini etiketleyip, yorum yapacaklar.:KK5:

***Haftaya cuma es yarismamizin sonuclari aciklanacak ,ve haftaya cumadan itibaren 1. olan eslerimize ,bir sonraki haftanin esini secme hakki verecegim.. :KK4:

***Herkese keyifli bir hafta diliyorum.:KK200:
Ellerine saglik kaptanim sen daha iyisini yaptin klavye bozuk olunca tlf dan anca bu kadar oldu kusura bakma
Tamam anladım ama ben daha başlardayım şimdi ödül öğünü yaparsam önünü alamayabilirim
Kendi kendinin diyetisyenisin nasil yapmak istersen canim
İltihap vardı. 1 hafta antibiyotik aldı. Şimdi iki dişini çekicekler
Gecmis olsun tekrardan canim
Eki Görüntüle 2696704
Geçen hafta: 59.5
Bu hafta: 58.8
Fark: 700
Yüzde: 1.17
Tebrikler

Back
X