Günaydın kızlar kardeşim bu sabah isyan etti yeter ben diyette değilim bana patates kızartın sucuk yapın çörek börek yapın diye. Ona patates kızartıyorum ama ağzıma bile sürmicem. Ilık limonlu suyumu içmeye başladım. Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.
@MorVampirella eşim nasılsın?
kardesin de ilerde bu sayfalarda olucak denese
Haklısın çok teşekkür ederim ☺ 21 yaşındayım

Canim, eski alintilar kaybolmus nedense.
Yasin daha cok gec, stres bu konuda en buyuk engeldir. sen doktora esin olmadan git, bir yumurta sayisina baksin istersen ama endise etme. esin istemiyorum dedi mi kesinlikle? istememek ile ertelemek ayri seyler cunku. ben de senin yaslarinda evli bile degildim, evlendigimde de kendimi hazir hissetmem de cok uzun surmustu :)
allah gonlunuze gore versin, istediginiz zaman olsun insallah
Yok adım yanlış olmuş galiba ben zaten dün 22 bin adım attım onu eklememişsin sanırsam bide bu günde 14 bin adım attım 1000 defada ip atladım canım onuda eklersen sevinirim ♥
tek kelimeyle harika
stitch
canım nasılsın sesin çıkmıyor

Menümü yazayımmm
Sabah hiç bir şey yemedimm iştahım yoktuu
Saat 3.30 3 mandalina bir armut
Başkada birşey yiyemedim

Akşamda 2 mandalina daha yedim işte
2.5 lt su
2.30 saat yürüyüş 1000 ip atladım ♥
cok az olmus ama bu

bugun biraz daha yemeye calis olur mu, besleyici guzel bir salata, yogurt, bakliyat veya et/balik
canim ama dizlere dikkat, bir kere sorun olunca bir daha hep ugrasiyorsun. ben cok spor yapardim, squat en sevdigim hareketti ve hic zorlanmazdim. artik 10 tane bile yaparsam dizlerim sisiyor yuruyemiyorum

dizleri hatta hicbir kasi cok zorlamadan sadece ufak denemelerle yapmali. mesela 2x10 squat yapabiliyorsan 2x12 dene, 2x20 yapmaya calisip yuklenme cok. 2x12ye alisinca bu kez 2x15 vs arttirarak gitmeli
kosu dizlere cok kotu gelirmis, o bozdu beni sanki
@_Vera_
Arrietty_
stitch
günaydınn kızlarr
Herkeseeee günaydınnn canlarımmm

♥
Nasılsınız nasıl gidiyor spor diyet hayat

☺
gunaydin esim, yettim. bugun buralarda olucam ☺☺