• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

azmini kutluyorum canım inşallah cuma günü karşılığını fazla fazla alırsın. Suya çubuk tarçın koysan o şekilde içince şekeri dengeliyor. İhtiyacını bastırır belki

Evde var sabah atayim bi.
Umarim ama cok cins benim vucud. Vermezsem aglarim. Suan yine Masterchef izliyorum aciktim :)) cok pis bogaz oldum ciktim ya

Evde var sabah atayim bi.
Umarim ama cok cins benim vucud. Vermezsem aglarim. Suan yine Masterchef izliyorum aciktim :)) cok pis bogaz oldum ciktim ya

ya geçen hafta ben evdeydim hem sporum hem menülerim dengeliydi. Bir perşembe bozmuştum ve tartıda aynı çıktım. Ama pazartesi iyi bir eksi gördüm. Boşa gitmemiş dedim. İnşallah senin güzel vereceğine inanıyorum bu hafta

İyi akşamlar Kızlar, bugün çok halsizlik var üzerimde
İlk öğünüm kıymalı patlıcan musakka ve yoğurt
16 gibi midem yandı muz yedim :KK43:
Akşam zeytinyağlı pırasa
Adım sayım 9500
Su 3 lt
İp atlayacaktım ama elim kolum kalkmıyor yapamam sanıyorum :KK43:
Arrietty_ Arrietty_

Havalardan veya kendini cok mu yordun? Gecen hafta baya aktifdin sporda. Acisi simdi cikiyor olabilir
@_Vera_ da seninle ayni durumda. Gerci onun sporlari hep guzel. Aliskin misin canim spora?

Menu ve suya diyecek birseyim yokm adim da super :KK49:

Eşlerİp AtlamaAdım SayısıLeslie MilTOPLAM PUAN(PAZAR)
@blume90
@Mavimeltem
34560
@MorVampirella
@_Vera_
60047597
@sserendipity
@Beklenen2
10027000
@esmeriiim
@bnnu
G GCA
Arrietty_ Arrietty_
1500393552
Hyt-123 Hyt-123
stitch stitch
2546221024
@aydingelini
@Hyperborea17
70007000
Kızlar merhaba tabloda bir hatam varsa gözden kaçırdığım söylerseniz düzenlerim tekrar sporlar şahane :KK200::KK200::KK76::KK76:
Arrietty_ Arrietty_ kaptanım puanlamada milleri 15 dkdan mı yapcaz yoksa farklı mı yapcaksın bilemediğim için boş bıraktım

Evet 15dk dan diye dusundum. En basit oyle hesaplariz. Hyt-123 Hyt-123 ve stitch stitch in ip atlama sayisini ben mi yanlis yazmisim?

Bu arada puanlari Cuma hesaplayip paylasiriz diyorum.

Evet 15dk dan diye dusundum. En basit oyle hesaplariz. Hyt-123 Hyt-123 ve stitch stitch in ip atlama sayisini ben mi yanlis yazmisim?

Bu arada puanlari Cuma hesaplayip paylasiriz diyorum.
Yok adım yanlış olmuş galiba ben zaten dün 22 bin adım attım onu eklememişsin sanırsam bide bu günde 14 bin adım attım 1000 defada ip atladım canım onuda eklersen sevinirim ♥️

Havalardan veya kendini cok mu yordun? Gecen hafta baya aktifdin sporda. Acisi simdi cikiyor olabilir
@_Vera_ da seninle ayni durumda. Gerci onun sporlari hep guzel. Aliskin misin canim spora?

Menu ve suya diyecek birseyim yokm adim da super :KK49:

ben normalde hiç yapmıyordum spor @_Vera_ destekledi sağ olsun. Bu hafta işteyim onun yorgunluğu ve stresi var sanırım bir de hava çok rüzgârlı o baş ağrısı yaptı

Eşlerİp AtlamaAdım SayısıLeslie MilTOPLAM PUAN(PAZAR)
@blume90
@Mavimeltem
34560
@MorVampirella
@_Vera_
60047597
@sserendipity
@Beklenen2
10027000
@esmeriiim
@bnnu
G GCA
Arrietty_ Arrietty_
1500393552
Hyt-123 Hyt-123
stitch stitch
2546221024
@aydingelini
@Hyperborea17
70007000
Kızlar merhaba tabloda bir hatam varsa gözden kaçırdığım söylerseniz düzenlerim tekrar sporlar şahane :KK200::KK200::KK76::KK76:
Arrietty_ Arrietty_ kaptanım puanlamada milleri 15 dkdan mı yapcaz yoksa farklı mı yapcaksın bilemediğim için boş bıraktım
canımm adımları yanlış yazmışsın ben dün zaten 22 bin adım attım bu gün de 14 bin adım attım 1000 de ip atladım 🥰♥️

stitch stitch canım nasılsın sesin çıkmıyor 🥰
Menümü yazayımmm
Sabah hiç bir şey yemedimm iştahım yoktuu
Saat 3.30 3 mandalina bir armut
Başkada birşey yiyemedim 🥰
Akşamda 2 mandalina daha yedim işte
2.5 lt su
2.30 saat yürüyüş 1000 ip atladım ♥️

Eliptik evet. Bende de vardi. Süs olarak duruyordu resmen. Sattim gitti
Her aksam yaparim derken her aksam bakmakla yetindim 🤪 ciktigim zaman da kizim Bende yapacagim der Yarim kalirdi
Çok pis bişey ya diz kapaklarım inanılmaz ağrıyor onu kullanınca lisedeyken kullandım çok günde 45 dk felan ama sonra dizlerim mahvoldu Birgaripanne Birgaripanne kırık olmasa sana gönderirdim valla süs gibi duruyor ama erkek kardeşim sağ olsun parçaladı gösterge kısmını koltuğunu pedallarını 10 dkdan sonra yerle bir oluyor alet 🤣🤣🤣

canımm adımları yanlış yazmışsın ben dün zaten 22 bin adım attım bu gün de 14 bin adım attım 1000 de ip atladım 🥰♥️
Evet sizin tablo bi tuhaf olmuş onu neden öyle yapmışım ki düzelteyim hemen bilgisayara bi program kuruyorum aşırı kasıyor 60 GBlık bişey deliye çevirdi donuyor felan ondan yaptığım da karıştı özür dilerim

Ayyy tesekkurler canim :KK19:
Çok pis bişey ya diz kapaklarım inanılmaz ağrıyor onu kullanınca lisedeyken kullandım çok günde 45 dk felan ama sonra dizlerim mahvoldu Birgaripanne Birgaripanne kırık olmasa sana gönderirdim valla süs gibi duruyor ama erkek kardeşim sağ olsun parçaladı gösterge kısmını koltuğunu pedallarını 10 dkdan sonra yerle bir oluyor alet 🤣🤣🤣

Back
X