Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkiyenin nadide eserlerinden biriyle takımımızı ve başarımızı kutluyorum.
Kizlar 3.olduk ,hepinizi cok tebrik ediyorum,harikasiniz
O zaman dans,o zaman renk![]()
Kaptanım bu yıllaaaardır türk kara mizahının en nadide eseriKiz bu ne![]()
Kaptanım bu yıllaaaardır türk kara mizahının en nadide eseriben lisedeyken aşırı meşhurdu
Menun guzel olmus canim,harika kilo vermissin..İyi akşamlar bugunkü menümü yazayım
Sabah 1 yumurtalı az yağlı omlet 2 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir
Ara sade kahve ve bir avuç sarı leblebi
Öğlen fırında kabak mücver (yeni denedim unsuz yağsız harika oldu isterseniz tarif veririm) yoğurt
Akşam yeşil salata
Bugun biraz rahatsızım geceden de uykusuz spor Yapamadım suyum 2.5 ltYawrukush
Birgaripanne
Arrietty_
Bende ilk kez gordumKaptanım bu yıllaaaardır türk kara mizahının en nadide eseriben lisedeyken aşırı meşhurdu
Ya haberlere bile çıktı kaptanım siz uzaktasınız diye bilmiyorsunuz. Dedem bile biliyor
Evet canım yaaa telefonumu kırdımmmmHyt-123 eşiiiim nerelerdesin paylaşım yapmadın
Telefonum elimden düştü ve kırıldı ekranı yazamadım malesef özür dilerimHyt-123 bildirim yapmadin canim, takim hem bu hafta, hem haftaya bu durumdan kotu etkilenecek..
Lutfen bu mesaji gorursen saat 20'den once ,mutlaka bildirim yap...
Esas listedesin, listenin sorumlulugunu alacagina soz verdin, hele ki takimin cezasinin oldugu hafta bildirim yapmaman hic hos olmadi, cok uzdun beni...![]()
Gecmis olsun ,uzuldum telefonuna canim...Telefonum elimden düştü ve kırıldı ekranı yazamadım malesef özür dilerim![]()
Yeni yaptıra bildim teşekkür ediyorumGecmis olsun ,uzuldum telefonuna canim...
Leslie olsun canim ya bn o olmadan veremiyom aliyom gerci pazartesi baslayabilirim deOoo super.. Hadi iyisiniz. Ödül yapabilirsiniz
Birazdan haftanin sporunu belirliyecegim
Hazir olun
Bende leslie istiremLeslie olsun canim ya bn o olmadan veremiyom aliyom gerci pazartesi baslayabilirim de