• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşçakal özgecim her zaman desteğini bizden esirgemedin tek tek hepimizi sordun merak ettin cok sağol canım hersey için seviliyorsun😘 aras ve akını kocaman öp yerimize teyzelerinden bu öpücük dersin😊 ama arada uğra buralara canım😊
Canim sizlerde cok seviliyorsunuz,operim afacanlari tabiki..❤
Cok iyi bak kendine, sohbete gelecegim 🤗

İyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok işitmiş kendi eline göre bakmış bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim ki ödem filan olmasjn yarına
Gecmis olsun canim 😔

Selam kizlar yarin kilo bildirimi yaparken lutfen es yarismasina katilip katilmayacaginizi belirtir misiniz

Yine yeniden listelere donucez

Unutmayin es yarismasi demek iki kisilik dev kadro demek
Birlikte destek olup daha cok kilo vermek demek
Lutfen belirtin

Es yarismasi nedir
Es olarak diger cumaya kadar menulerimize yorum yapmak
Spora suya tesvik etmek
Sorumluluk almaktir
Simdiden bol kilo verilen bir cuma olsun 💚💜💚❤❤💜💚💚
Arrietty_ Arrietty_ kaptanım bu haftada single player değil miydik

Kizlar arkadaşımn isteme töreni vardi tum gun onun yanındaydım gelemedim hic. Ama menum cok kotu yazmak istemiyorum 😔
Özel bir gün olur arada ama telafi edelim olur mu lütfen yarın tartı atmayı unutma 2 eksik bildirimin var

İyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok işitmiş kendi eline göre bakmış bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim ki ödem filan olmasjn yarına
Rabbim beterinden korusun .İyki hemen anlayipda daha kötü olmasına sebep vermemişsin cnm .Bununla geçmiş olsun

Back
X