- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Benim de hedefim geçen hafta ulaşamadığım 70.5Iyi aksamlar kizCuma Hedef Tablosu
Eski usul devam ediyoruz. Pazartesi kontrol tartisi ve cumaya hedef belirliyoruz.
Evet pazartesi arti cikiyoruz cogumuz. Sebebide fazla salip rahat olmak diye dusunuyorum . Ayrica haftasonu pek aktif olmamakda buna sebep oluyor.
Cumaya bol eksiler
Kullanici Gecen Cuma kg Pazartesi Kontrol kg Cuma Hedef kg Arrietty_
63 kg 67 kg (Tarti degisikligi) 66,5 kg E English_teacherrr 104 kg 105,3 kg 103 kg E-brulim
71,1 kg 71.4 kg @Canfeb 65,4 kg 66,5 kg @Ruhumunfreski 95,4 kg 95.1 kg Alp_BuRc
68,6 kg 68.5 kg @pisi pisi kopatim 65,5 kg 65,7 kg @MorVampirella 69.6 kg 69 kg @fyzanur 55,7 kg 56,6 kg 55 kg @Birgaripyolcu06 79,8 kg 79,8 kg @Beklenen2 68,8 kg 69,3 kg 68,3 kg CanTorun
89,5 kg 89,8 kg 
Ellerine sağlık kaptanım

kendime cezam da 100 kırbaç felan diyormuşum
  kendime cezam da 100 kırbaç felan diyormuşum  

Birsürü etken var bunun icin. Sporu / agirligi cok yapip dinlenmeyip kas sismesi. Regl dönemi, yolculuk olduysa ödem toplamasi. Uyku düzensizligi, günlük stress vs :) Hepsini göz önüne aliyoruz
 Birsürü etken var bunun icin. Sporu / agirligi cok yapip dinlenmeyip kas sismesi. Regl dönemi, yolculuk olduysa ödem toplamasi. Uyku düzensizligi, günlük stress vs :) Hepsini göz önüne aliyoruz 

tebrik ederim canim
 tebrik ederim canim
 . biran once gitsin  kilolar.
 . biran once gitsin  kilolar. 

( akşama kadar mantı sıktım canim cekti.
 ( akşama kadar mantı sıktım canim cekti. ne oluyor bana iki gündür sürekli birşeyler çekiyor)
 ne oluyor bana iki gündür sürekli birşeyler çekiyor) 

abisine çektirmeye başlamış şimdiden.
 abisine çektirmeye başlamış şimdiden.
 Nihayetinde bir duzen kurulmus, herkes memnun ki boyle gidiyor.
Nihayetinde bir duzen kurulmus, herkes memnun ki boyle gidiyor.