Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: CUMARTESİ GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
IsimCuma Cumartesi
@esmeriiim ??
Sismaniye Sismaniye Ödül Muaf?
@_Vera_ Ödül :nazar::KK200::KK200:
@nanekekik Ödül :nazar::KK200: Muaf
@Beklenen2 :nazar::nazar:Ödül :KK200:
@Sivaskayseri Ödül :nazar:100İA Muaf
@fyzanur ?:KK200: Muaf
@Canfeb :nazar::nazar:Ödül :KK200:
@Ozlemlerhayallar :nazar::nazar::KK200::KK200:
B barga ?Ödül Muaf
@MorVampirella :nazar::nazar::KK200: Spor?
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 :nazar::nazar:Ödül :KK200:
Arrietty_ Arrietty_ :nazar::nazar:10M :KK200:
E-brulim E-brulim Ödül :nazar::KK200::KK200:
@Periannem Ödül :nazar:Ödül Muaf
@Smneapdullah :nazar::nazar::KK200::KK200:
@Tekrar dene Ödül Muaf20M Muaf
sserendipity sserendipity ??
@CanTorun :nazar::nazar::KK200::KK200:
@Anonimmm :nazar::nazar::KK200: :KK200:
@Ruhumunfreski Ödül :nazar:50M :KK200:
Adının yanında soru işareti olan çıtırlar menülerinizi lütfen ihmal etmeyin!!!!!
@esmeriiim Canım 2 gündür bildirim yapmıyorsun.Her şey yolunda mı ?
Sismaniye Sismaniye cumartesi bildimini ya ben gözden kaçırdım ya da bildirim yapmamışsın dönüş yaparsan çok sevinirim.
sserendipity sserendipity canım izne henüz ayrılmadın haftaya ayrılacaksın bildirim yaparsan çok sevinirim.
@Periannem B barga @fyzanur Cuma bildirimi yapmamışsınız kızlarcım menüleri yazarsanız çok sevinirim.

:rapci::rapci:SU YARIŞMAMIZ:rapci::rapci:
Y
arışma birincisi +2000 puanın sahibi olacaktır.

:KK200::KK200: @CanTorun Cuma gününde en çok suyu içen çıtır oldu.Kendisini tebrik ederim.:KK200::KK200:

:KK49:Cumartesi Puan Tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA

KullaniciLeslieAdımToplam
@Sivaskayseri4000200
@esmeriiim
@_Vera_513.000 adım1.175
Sismaniye Sismaniye
@Beklenen2 5000250
@nanekekik
@fyzanur
@Ozlemlerhayallar 15.000 adım750
B barga
@MorVampirella 7000350
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 30 dk yürüyüş+8000 adım520
Arrietty_ Arrietty_ 14.800 adım740
E-brulim E-brulim 8500 adım425
@Periannem
@Smneapdullah 3 mil1saat +40 dk yürüyüş795
@Tekrar dene
sserendipity sserendipity
@Canfeb 1 saat yürüyüş+6000 adım540
@CanTorun 4 mil35 dk yürüyüş565
@Anonimmm -1 saat yürüyüş240
@Ruhumunfreski 2 mil40 dk yürüyüş+15700 Adım1.155

:duduk::duduk:KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.:duduk::duduk:
canim ben hem iyi olmadigim hem de bu hafta gercekten odaklanamayacagim ve bildirim yapamayacagim icin izne ayrilmistim. hakikaten cok ihtiyacim var bu izne.

Canim gözümden kacmis 😔 evet baya ugrastirici. Haftaya cikaralim mi seni izne? Haftaya olan tablo hazir simdi hemen yazayim izne cikmak istedigini ki gözümden kacmasin
Kusura bakma
bu hafta izne ciktim dusuncesiyle ben kendimi iyice saldim kaptancigim. vera ya da yazdim az once gercekten cok ihtiyacim varmis bu izne.. yine kilo bildirimi yaparim ama bu saatten sonra nasil toplarim bilemiyorum canim.

bu hafta izne ciktim dusuncesiyle ben kendimi iyice saldim kaptancigim. vera ya da yazdim az once gercekten cok ihtiyacim varmis bu izne.. yine kilo bildirimi yaparim ama bu saatten sonra nasil toplarim bilemiyorum canim.
Saglik olsun canim
Cuma benim gözümden kacmis hata bende.
Sen Cuma bildirimi yap ardindan izne Devam.
Kendini hazir hissedince Bekleriz yine ❤️
Umarim hersey yolundadir

E-brulim E-brulim sahane video buldun
Vaktin olursa bakiver

selamlar,

bu sabah: kapya biber + 1 soğanlı 2 yumurtalı omelt, salam, 1 salatalık
akşam: 1 uskumru ile haşlanmış sebze
sonrasında: yer fıstığı biraz

su: az içtim bugün, 1.5 tur anca
spor: sabah bi 3 saat oradan oraya yürüdüm ancak spor gibi değildi. 2 saat sayayım, 480p.

Artı olnadığına göre cuma harika bir sonuç gelecek
İnşallah canım 🤗
Eli masali seni 😂 iciyoruz iciyoruz

Bence cumaya harika eksi gelecek ❤️

Oyt. Cok gecmis olsun. Ben cektireli baya oldu ama hala hatirliyorum o aci ve sureci. Dinlen sen canim ❤️

Okadarcik pide den bisey olmaz. Dengeli beslenme olmus. Sadece su az. Ama sende farkindasin ☺️

Ne kadar guzel bir haber bu. Muthis bir duygudur eminim. Tebrik ederim canim

Diyecek soz yok. Hepsi harika ❤️❤️❤️
İnşaallah ❣️
:KK73:Cuma Hedef Tablosu:KK73:
Iyi aksamlar kiz
Eski usul devam ediyoruz. Pazartesi kontrol tartisi ve cumaya hedef belirliyoruz.
Evet pazartesi arti cikiyoruz cogumuz. Sebebide fazla salip rahat olmak diye dusunuyorum . Ayrica haftasonu pek aktif olmamakda buna sebep oluyor.

Cumaya bol eksiler :KK200:

KullaniciGecen Cuma kgPazartesi Kontrol kgCuma Hedef kg
Arrietty_ Arrietty_ 63 kg67 kg (Tarti degisikligi)66,5 kg
@Sivaskayseri104 kg105,3 kg103 kg
E-brulim E-brulim 71,1 kg71.4 kg
@Canfeb65,4 kg66,5 kg
@Ruhumunfreski95,4 kg95.1 kg
@Ozlemlerhayallar68,6 kg68.5 kg
Sismaniye Sismaniye 65,5 kg65,7 kg
@MorVampirella69.6 kg69 kg
@fyzanur55,7 kg56,6 kg55 kg
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 79,8 kg79,8 kg
@Beklenen268,8 kg69,3 kg68,3 kg
@CanTorun89,5 kg89,8 kg
Cumaya hedefim 79.3 olsun canım

Doğumdan sonra ilk reglim normalde bu kadar etkilemez ama galiba birazda birikmişligin etkisi. Aynen öyle totalde bakınca sabah ki tartıya göre ben 1.5 ayda 2 kg vermişim :KK43:

Böyle artilarla takımı etkilemek istemiyorum canım cumaya kadar elimden geleni yapacağım eksi gelmek için

Benim kız kolik birde canım gezerken bile mutsuz elimden bıraksam ayağımda :KK43: 1.5 aydır eşim evdeydi izinli ama bugün ise başladı evdeki törer geri döndü . Oğlumun acikip kızı bırakıp doyuramadigim oldu ilk zamanlar sanırım ömrüm boyunca unutmayacağım oğlum acıktım demesinin üstüne geçen her dakika boğazıma durdu kızı bıraksam ağlamamasi gerek kalp damarında genişleme var odum kopuyor birşey olacak bide ilk defa böyle sürekli ağlayan bebek gördüm tecrübe yok, eşim kapıdan girdi
Oğlum baba annem bebeği bırakamadı çok acıktım dedi babası karnını doyurdu saatlerdir bende açtım ama oğlumla doydum yiyemedim bile . O zamanlara göre çok iyiyiz ama bugün daha iyi anladım bu strese hazır değilim daha relax liste derdi olmadan free gelip gitsem olmaz mı
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin. Çok zor bir durum bebeğin sürekli ağlaması, benim kızım da kolikti sabah 4’lere kadar evin içinde gezerdim. Allah yardımcın olsun ve sana güç kuvvet versin, en çok buna ihtiyacın var. Oğluna kıyamam, için parçalanmıştır eminim 😔 sen nasıl rahat edeceksen öyle yap gülüm, biz seni sevdiğimiz için kal istedik ama durumun özel, en başta çocukların ailen geliyor ♥️
E-brulim E-brulim sahane video buldun
Vaktin olursa bakiver

Yapalım bugün kaptanım 😍 şu ikinci hareketi ben çalışırken yapıyorum 100 defa acayip bir his, yanıyor bacaklar 😅

selamlar,

spor: sabah bi 3 saat oradan oraya yürüdüm ancak spor gibi değildi. 2 saat sayayım, 480p.
Su disinda güzel :KK73:
Onuda bugun telafi edersin :KK39:
slm kizlar
sabah
2 yumurtali menemen 1 dlm tb ekmegkn6 zeytin sutlu kahve

1 mandalina

ara
2 wasa 1 tk fistik ezmesi

yarim muz

ogle
kinoali salata
sutlu kahve

elma
aksam
yarim tbk patatesli tazefasulye

su 2 lt
spor yok :KK43:
Spor olmasada gununu begendim 😚

Hosgeldin canim. Seni gormek ne guzel. Bizlerde seni ozledik . O 400gr artiyi sen hemencecik verirsin.
Su miktarini bir gozden gecir. Birde yesillik miktarini cogalt belki faydasi Olur. Deneye deneye cozecegz vucudumuzu
hoşbuldum canım :KK68: umarım veririm bir anda nasıl da alınıyor o kilolar hiç anlayamadım :olamaz:
havalar soğuduğu için su miktarını azaltmıştım haklısın artırayım :KK51: sen nasılsın neler yapıyorsun
Günaydın herkese dün
Sabah(9:40)
2 yumurtadan mantarlı omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğlen
1kase çorba
3 YK bulgur
Salata 2dilim hellimle

Akşam
1 kase çorba
Salata
Fırında sebzeli tavuk

Su:2 lt spor: 15dk Leslie + ütü dans ederken+ mutfak dolabı silme
çok güzel bir menü :KK37:
20km otede minik bir sehre 😁 goz doktoru randevum var. Telefona gore 1 saatimi alir. Zaten giderken yokus asagi, bisikletliler icinde yol var. Ama Eve kac saat de gelirim bilmiyorum. Pisman olmam ve umarim hava benden yana Olur
naptın nasıl geçti , yokuş aşağı rahattır da bir de çıkışı var :KK70:
Çok özür dilerim argom için ama ben biraz yumurta yumurta ağza dayananınca harekete geçenlerdenim galiba 😅 okulda bile hep finallerde kalırım butlerde gecemi gündüzüme katıp geçerim 😅 (çalışmıyorum öğrenciyim hala bu arada) adına sağlıklı yaşam diyerek başladığım her hareketim hüsranla sonuçlandı çünkü bir açığını buluyorum 😂 ya işte bir ısırık çikolatadan nolacak sonuçta yediğin miktar önemli diye alınan bir ısırık ikinci ısırığı beraberinde getiriyor 🤦 TV karşısında bir şey yeme alışkanlığım pek yok 💞
bir çok insan için durum böyle ama farkında olmak da harekete geçemeni sağlar . ben mesela bir ısırık alırım o bana yeter , nadir regl dönemlerinde kriz geçiriyorum. evde abur cubur bulundurmamak en güzeli. benim eşim alıyor bana daha gösterme diyorum gizli gizli yiyor :KK70:
:sinirli::sinirli: Sularımızı içmeyi unutmuyoruz değil mi çıtırlarrrrr :sinirli::sinirli:
walla unuttum yorum yazıp gidip şişemi doldurayım :KK70: soğuk ama çok içemiyorum. dün içerisine sıcak su koydum daha iyi oldu :KK51:
İyi akşamlarrr çok mutluyum evlenmeden önceki kabanıma giremiyodum resmen ve bugun bi denemek istedim kolları azcık dar olmakla beraber 😆 olduuuu ve kışa kadar ben girerim bunun içine demiştim başardım . yaza kadar da istediğim kiloya gelirim ben bu gazla 😂😂
ya işte bu , bu duygu müthiş bir duygu. ben de doğum sonrası bir elbise aldım ve eski kiloma göre aldım. içine giremiyorum. dedim ben buna giricem. aylar geçti yavaş yavaş deneyimledim. bugün ilk kez giydim ve elbise bol oldu kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, seni çok iyi anlıyorum aynen böyle devam. moral motive oluyor insan :KK37: şu an bütün kıyafetlerim doğum öncesinin kıyafetleri yeni birşey almadım hiç ve çok mutluyum darısı tüm takım arkadaşlarımaaa :KK200:
Girmişken menümü de yazayım malum 4 30 da bitiyo benim yeme işi
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bir çay kaşığı çemen domates ve salatalık
Öğle köz patlıcanlı yoğurtlu salata
Ara kuru erik 2 tane
Akşam kuru dut ve kuru üzümlü yulaf lapası
Suyum 3 lt
Spor 4 mile leslie 1 saat ev temizliği 540 puan sanırım toplam doğrudur umarım
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
şahane bir menü :KK68:
Kızlar bende niyeyse 8 saat inşaatta çalışmış duvar ustası gibi yorgunum bugün. Dün köyde açık hava çarptı herhalde. Tabloları yarın yapcam kusuruma bakmayın.
Menümü yazayım
Sabah yarım haşlanmış mısır
Öğle 2 köz kapya 2 havuç 2 yk makarna
Akşam 2 yk kabak yemeği 3 yk makarna 2 kuru incir salata
Ara 5 üzüm kurusu minik minik
Su 2.5 spor ev içinde 3500 adım
açık hava çarpmıştır :KK70: canımmmm makarna çok olmuş bir öğünde olsaydı bariii :63:
2 kasım nemüm
sabah :
2 tane haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
10 tane zeytin
peynir

ara : 2 minik muz
6 ceviz

öğlen : 1 tabak patlıcan yemeği
1dilim ekmek
yoğurt

akşam : 1 tabak kuru fasulye
yoğurt
turşu
1dilim ekmeğin yarısı

su : 3 bardak
spor : yok

@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
günde max 3 dilim ekmek öneririm canım gerçi akşam yarısını yemişsin ama. genel olarak sağlıklı bir menü . muz 1 minik de yeterli olurdu diye düşünüyorum. muz baya kilo aldıran bir meyve :sus:
Sabah 1 h y
İki çatal salatalık
Ara öğün 2 bardak şekersiz çay
Akşam 3 yk bulgur pilavı 6 yk patates püresi 1 kase mercimek çorbası
3 lt su
2 saat yürüyüş (10 bin adım)
2 leslie
1 saat dükkanımı temizledim
300 merdiven inip çıktım
🥰♥️
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
patates püresi ve bulgur pilavı aynı öğünde fazla gelmiş canım. kalori hesabına göre az yemişsin ancak püreyle beraber bir öğünde ikisi fazla geldi :KK17:
Sabah
Melemen
1 dl çavdar
Çay

Öğle
1 sb ayran+ 1 sb üzüm

Akşam
Et sote
Salata

Su 1,5 L :KK43:
Spor ev işi başka bişi yok :)
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ @Tanssss
şahane bir menü:KK37:
@_Vera_ , Arrietty_ Arrietty_

Herkese hayirli aksamlar...😊

Gune rutinim 400 ml'lik bir bardak ilik limonlu su ile basladim...

KAHVALTI:
Bir buyuk kapya biber.
3 sivri biber.
1 salatalik.
5 badem.
5-6 adet dut kurusu.
3 zeytin.
2 ince dilim t.bugday ekmeginden peynirli tost.
1 haslanmis yumurta.
1 bardak acik cay.

Kahvaltidan hemen sonra sade Turk kahvesi.

ARA:
Limon dilimli yesil cay.
1 gun kurusu kayisi
2 findik.

OGLE:
6 adet buharda pismis bruksel lahanasi.
Uzerine bol pul biberli yogurt.

ARA:
1 kupa limon dilimli yesil cay.
2 cig findik
1 gun kurusu kayisi.

AKSAM:
3 izgara kofte.
1 s.bardagi kefir.

SU: 3 Lt

SPOR:
Sabah yuruyusu+ Aksam yuruyusu= 11552 adim
TOPLAM PUAN= 577
şahane bir menü daha :KK68:
Oh be bitirdim gecmisi 😲
ben bunu okurken 3 sayfam vardı benim de bitecek miiii dedim :KK70::KK70:
Bende gunumun ozetini yazayim

Sabah kahvaltidan 30dk önce 500ml limonlu su

Kahvalti
2 yumurta. Sahanda.
Üstüne biraz Cecil peyniri

Ara 7kaju
3 brezilya Bademi

Ogle
300gr beyaz balik, Sebze sosunda

Ara
7kaju
3 brezilya Bademi

Aksam
1 nupo bar

Su 2,5 L
Spor
14750 adim
45 dk bikeerg

@_Vera_
şahane bir menü daha :KK200: except nupo bar
İyi akşamlar kızlar, şimdiden herkese güzel bir gece diliyorum. Acayip yorgunum, yarın yine iş var erken kalkmam lazım, menümü paylaşıp kaçıyorum.

Sabah: 7 zeytin, 2 kuru incir
Ara: 1 kapya biber tostu
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası
4 mozarellalı ızgara mantar
1 el kadar parça ızgara biftek ve 3 yk patates püresi
kırmızı lahana salatası
Su: 2 litre (0,5 litresi limonlu)
Spor: 15 dakika yoga
15 dakika Leslie - 105 puan
4500 adım - 225 puan

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
patates püresi ı ıııhh :olamaz: onun dışında güzel menü
2-3 ayda bir takip ediliyor canım inşallah düzelir 1 yaş sonrasinda düzelme gözlemleniyormus. Doğum zor geçerse bebek o esnada strese girdiği için oluyormuş kardiyoloji öyle diyor çünkü tek damarda problem görünüyor çok şükür oda geçerse inşallah korkumuz kalmayacak . Aslında bekleyip izin hakkım dolsun dedim ama kafam allak bullak bir cumaya kadar atayım odemleride kesin kararimi söylerim
canım çok geçmiş olsun . anlıyorum seni, bebek bakımı zor, yeni annelik zor ama hepsi geçecek , hepsi geçiyor, kısa zamanda düzelir umarım :KK200:
selamlar,

şahane bir menü daha ama çok az geldi, mini bir ara öğün olabilirdi
slm kizlar
sabah
2 yumurtali menemen 1 dlm tb ekmegkn6 zeytin sutlu kahve

1 mandalina

ara
2 wasa 1 tk fistik ezmesi

yarim muz

ogle
kinoali salata
sutlu kahve

elma
aksam
yarim tbk patatesli tazefasulye

su 2 lt
spor yok :KK43:
2 wasa , fıstık ezmesi ı ıhhhh :olamaz:
Menum
Sabah
2 dilim ekmek
2 Kapya biber kızartması
Bı dilim peynir
Ballı Süt

Öğle
5 kaşık yoğurt
200gr karnabahar haslama

Akşam
Mercimek çorbası 1 kase
5 adet köfte

Su 2 lt
Spor 2 saat ev işi 240puan
güzel bir menü olmuş :KK68:

benim dünki menüm:

sabah
1 h yumurta
1 bardak şekersiz filtre kahve

öğle
1 kase mercimek çorbası
3/4 p etli kuru fasulye

akşam
2 mercimek köftesi
4 adet zeytinyağlı sarma
1 galeta

su :1 lt ama gün boyu açık çay içtim ofis serindi
spor: ofis ve ev koşturması

Yawrukush Yawrukush nerede o_O
@_Vera_

Nasilsin güzel kaptan? :KK37:

Oleeey :21:tamam canim her hareketi 20 defa yapacagim simdi.
Aslinda benim düsünürken aklima yapilacak bir hareket daha geldi ama nasil tarif edecegimi bilmiyorum :KK48:
Dene bakayim belki anlarim :D
Iyiyim canim tesekkur ederim. Gerci gece uyku sorunum var. Kizim uyaniyor yaninda istiyor beni.
Sen nasilsin?

bnnu bnnu yarin yolculuk 😂 yagmur olmazsa hala ayni plani uygulayacagim
Evet nupo bar i yerken farkindaydim. Halbuki aksam yemegim hazirdi ve cok guzel menuyu. Onu yedigim icin Yemek yemedim.
Onun disinda ise Git gel boyle Devam m 2 gun izinliyim diye cok mutluyum :KK45:

Yawrukush Yawrukush kaptanlikdan ayrildi. Kuzularina daha cok vakit ayirmasi gerektigi icin. Arada ugruyor ama ❤️

Son düzenleme:
benim dünki menüm:

sabah
1 h yumurta
1 bardak şekersiz filtre kahve

öğle
1 kase mercimek çorbası
3/4 p etli kuru fasulye

akşam
2 mercimek köftesi
4 adet zeytinyağlı sarma
1 galeta

su :1 lt ama gün boyu açık çay içtim ofis serindi
spor: ofis ve ev koşturması

Yawrukush Yawrukush nerede o_O
@_Vera_
Havalar sogudukca zorlasiyor su icme isi gibi görünüyor.
Ben normalde de cok az ictigim icin yaz, kis hic fark etmiyordu mevsimsel degisim :KK17:
Menu cok guzel ama. Doyurucu ve dengeli. :KK73:

Back
X