• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım ben menülerimi paylaştım her gün :) spordan muaf olmak istedim çünkü vaktim yok.
Sular da her gün 2,5 tamamlanıyor ☺️
Listede de ekli degil mi ki :))
20jj i azcik aktif ol diye verdim 😜

Ozel olmazsa neden MUAF olmak istiyorsun ogrene bilirmiyim? Paylasman uygun degil ise hergun minik sporlar yapar misin eklesem? Yaparim de lutfen :)) abartmam sayiyi. Söz

Merhaba kızlar 🥰 ben aylar aylar önce izine ayrılmıştım. Sonrasında 3-4 kilo artı ile takım dışı başlamıştım ama özel sebepler nedeniyle devam edemedim. Şimdi kararımı vermişken tekrar diyete başlamak istiyorum. Takımla beraber kilo vermek hem daha disiplinli hem de daha eğlenceli oluyor. Bende yarın tartılıp başlamak istiyorum kaptanlarım Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne
hoş geldiniz.Üyelerin sizi tanıması için ilk sayfadaki formu doldurur musunuz?

Cok patates tuketmediysen menun guzel canim

aksam ki ekmek fazla geldi bana 😊
Cekirdek te cok az demissin ammmaa 😂😂😂

Umarim omlette un yoktur 😆😆
Ben yulafla yapiyorum gerci oda cok farkediyor mu bilmem

Gecmis olsun canim umarim iyisindir

Bende evi supurup leslie yapayim

Dogru soylemis 2 3 gunden sonra belli olurmus

Ahh ah bende 57 58 olsam da kilom dusmese 😂😂😂

Odul ogununu aksama birakmaman cok iyi olmus
Öyle teşekkür ederim canım 🌺
Ödüller de yapılmış haftaya tammm gaz hazırız💜💜
İnşaallah 🥰

Merhaba kızlar 🥰 ben aylar aylar önce izine ayrılmıştım. Sonrasında 3-4 kilo artı ile takım dışı başlamıştım ama özel sebepler nedeniyle devam edemedim. Şimdi kararımı vermişken tekrar diyete başlamak istiyorum. Takımla beraber kilo vermek hem daha disiplinli hem de daha eğlenceli oluyor. Bende yarın tartılıp başlamak istiyorum kaptanlarım Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne
Merhaba 🥰
Nasil Sevindim bilemezsin. Hosgeldin tekrar. Artilar hemen ucsun gitsin hep birlikte :)

Kullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 3,5yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz :159
Kilonuz:67,6
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroidi, hamilelik, karbonhidrat sevdam🥰🥰
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: sağlıklı beslenme fit olma
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır
Melegimkorusun Melegimkorusun hemen buldum. Duzenlenecek seyler varsa halledeyim hemen

O zaman ben size özetliyim mi ? 1.sayfayı.
Şöyle ki orda bir fotoğraf var cuma günleri bu şekilde fotoğraflı tarhi ve adımızın olduğu görseller ile kilo bildirimi yapıyoruz.Yoksa geçersiz sayılıyor.Eş olayını biliyorsunuz zaten eşimizin menülerine sporlarına kırıcı olmadan yorum yapıyoruz.Sporlarımızı da ordaki puan tablosuna göre puanlıyoruz.Bildirim yapmamak takımımızı kötü etkiliyor 3 kez bildirim cuma kilo bildiriminden bahsediyorum diskalifiye oluyorsunuz bu kuralları editör belirliyor bizim insiyatifimizde değil malesef.Bunun dışında 2 haftalık deneme süreniz var bu sürede aktif olarak takıma katılır ve kilo verirseniz esas yarışma listesine alınıyorsunuz.Listeye alındıktan 2 ay içinde izin yapma hakkınız yok yani listeden ayrılıp dinlenme aranız yok malesef.
kırıcı olmadan sözü benim için çok önemli .Kabalığa katlanamıyorum.Malesef kaçıyorum.İki haftada kilo verme işine gelince bir haftadır açım resmen ama vücut geçen yıl çok kilo verdiği için dirençte herhalde gram oynama yok.koruduğuma seviniyorum.

Merhaba kizlar kusura bakmayın hafta sonu eşim evde olduğu için giremiyorum 🙄menümü yaziyim hemen

Sabah
2 dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Bı bardak Ballı süt
Salatalik
Bikac tane zeytin

Öğle
Bı kase yoğurt
250 Gr karnabahar haslama

Akşam
Bı kase 🍅 çorbası
Fırında sebze 7 kaşık
Yarım kase yoğurt

Su 2lt
Spor 5000 adım (250 puan)

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne

kırıcı olmadan sözü benim için çok önemli .Kabalığa katlanamıyorum.Malesef kaçıyorum.İki haftada kilo verme işine gelince bir haftadır açım resmen ama vücut geçen yıl çok kilo verdiği için dirençte herhalde gram oynama yok.koruduğuma seviniyorum.
Belki az yemenizden kaynakli? Ac hissetmekde kotu ki :KK43: halsiz kalmayin
Sizin verilecek pek fazla kilonuz yoktu. 5kilo daha vermekdi degil mi hedefiniz?
Yavas yavas da olsa saglikli sekilde verirsin ❤️

Listede de ekli degil mi ki :))
20jj i azcik aktif ol diye verdim 😜

Ozel olmazsa neden MUAF olmak istiyorsun ogrene bilirmiyim? Paylasman uygun degil ise hergun minik sporlar yapar misin eklesem? Yaparim de lutfen :)) abartmam sayiyi. Söz
Ders programım çok düzensiz. Ben hem öğrenci hem öğretmenim. 26 saat ben ders anlatıyorum, 12 ders de kendim aldım. 8e kadar falan sürüyor dersler. Kafam kazan gibi oluyor hiç sporluk halim olmuyor :(

Merhaba kizlar kusura bakmayın hafta sonu eşim evde olduğu için giremiyorum 🙄menümü yaziyim hemen

Sabah
2 dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Bı bardak Ballı süt
Salatalik
Bikac tane zeytin

Öğle
Bı kase yoğurt

Akşam
Bı kase 🍅 çorbası
Fırında sebze 7 kaşık
Yarım kase yoğurt

Su 2lt

Afiyet olsun csnin

Bol sebzeli menu. Ne kadar guzel

Ders programım çok düzensiz. Ben hem öğrenci hem öğretmenim. 26 saat ben ders anlatıyorum, 12 ders de kendim aldım. 8e kadar falan sürüyor dersler. Kafam kazan gibi oluyor hiç sporluk halim olmuyor :KK43:
Ah kiyamam. Ozaman muafsin
Zaten onca kiloyu Sporsuz verdin 🤭
Bu kismi gormezden gelin.
Siz spor yapin :))

Belki az yemenizden kaynakli? Ac hissetmekde kotu ki :KK43: halsiz kalmayin
Sizin verilecek pek fazla kilonuz yoktu. 5kilo daha vermekdi degil mi hedefiniz?
Yavas yavas da olsa saglikli sekilde verirsin ❤️
Evet boyum 165 5 kilo versem 60 olsam yeter hedefim mankenlik değil.Giydiklerim yakışsın beden aramayayım ve bir de sağlığım iyi olsun yeter.

Hosgeldin cancagizim 😆😊😘
Vucut korumaya almış sanki sok etmelisin

Sabah
2 dilim ekmek
Bı yumurta ile Omlet
Bı bardak Ballı süt
Salatalik
Bikac tane zeytin

Öğle
Bı kase yoğurt

Akşam
Bı kase 🍅 çorbası
Fırında sebze 7 kaşık
Yarım kase yoğurt

Su 2lt

😎😎

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysun
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 4,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz : 159cm
Kilonuz: 72 kg
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroid , hamilelik, karbonhidrat sevdalısı olmam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak ve fit görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet

Back
X