• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hele bi ihanet etsinnn merdanemi alırım elime :skandal:@Smneapdullah bol ödüller yaptın bu hafta.Tatlı isteğini hurma kuru incir ile geçiştirebilirsin canım 3 taneye kadar yolu var
Sırf senin merdanenden dolayı yemiyorum korkudan zateennn 😂😂

İnşallah çok çabalıyorum inan 😫😋🥰
Inaniyorum ve görüyorum canim, verdigin kilolar da cabalarinin yansimasi :KK36:

CanTorun CanTorun ablacim sana bir video daha buldum, son egzersizler uygun degil ama ilk bastakileri yapabilirsin begenirsen.

Eli masali Vera dan korkun :KK17:

Hosgeldin canim, özlettin kendini :KK36:

Bu sabah ki artiya hic takilma canim, yürüyüsle hepsini yok etmissindir :rolleyes:

Aramiza hosgeldiniz, insallah tez zamanda hedefinize ulasirsip sagliginiza kavusursunuz :KK36: basarilar diliyorum

Bunu görüpte su icmemek mümkün mü :KK5:

Harika bir baslangic :KK36: CanTorun CanTorun ablamin enerjisi sizde de var hissediyorum :KK200:
🥰😍♥️😘

Inaniyorum ve görüyorum canim, verdigin kilolar da cabalarinin yansimasi :KK36:

CanTorun CanTorun ablacim sana bir video daha buldum, son egzersizler uygun degil ama ilk bastakileri yapabilirsin begenirsen.
Ilk 7 tam benlik, coook tesekkur ederim canim...🥰 Karin egzersizlerim sayende elimin altinda hazir.💕
Allah saglik versin de, guzel guzel yapayim insaallah. 🤲

Çarşamba perşembeyi hafif tutmakta ağır egzersizlerden kaçınmakta fayda var. Cumaya eksi göreceğinize eminim ama
Eksi gelmem lazım 😬 ilk ödemler gidiyor 🙏🏻 Diyete devam zaten sadece yürüyüş yapıyorum suan
Yesil cay veya filtre kahve benim istahi kesiyor. Veya salatalik yersin en kötü gozun dondugunde 🤭
Öyle yaparım artık 😂
Tamamdir canim.
Ilk sayfada katilim formu var onu doldurur musun 🥰
Bu arada ben Zeynep cömez kaptan 🤭🤭 2 cocuk annesiyim. Hemsireyim ama suan 2 haftalik izindeyim
Aaa canım sende mi hemşiresin🥰 meslektaşmışız 😍 ben Türkiye’de 9 yıl devlette çalışıp istifa edip Almanya’ya tasındım 🙈 ayan Almanca öğrenmeye çalışıyorum sonra bende çalışacağım inş. 2 yıldır ev hanımıyım 😂
Bu sabah ki artiya hic takilma canim, yürüyüsle hepsini yok etmissindir :rolleyes:
İnş canım

kızlar şuan hastaneden yazıyorum aniden fenalaştım kasıklarıma kranplar
Girdi gözümü hastanede açtım ağrı kesici yapıldı herhalde ağrım azaldı kan verdim şimdi neyden kaynaklandığına bakılmak için giremeyebilitiM 😔
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Alp_BuRc Alp_BuRc

Çok
kızlar şuan hastaneden yazıyorum aniden fenalaştım kasıklarıma kranplar
Girdi gözümü hastanede açtım ağrı kesici yapıldı herhalde ağrım azaldı kan verdim şimdi neyden kaynaklandığına bakılmak için giremeyebilitiM 😔
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Alp_BuRc Alp_BuRc
Ayy geçmiş olsun canım bizi de haberdar et

Back
X