• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar şuan hastaneden yazıyorum aniden fenalaştım kasıklarıma kranplar
Girdi gözümü hastanede açtım ağrı kesici yapıldı herhalde ağrım azaldı kan verdim şimdi neyden kaynaklandığına bakılmak için giremeyebilitiM 😔
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Alp_BuRc Alp_BuRc
Cok gecmis olsun canim. Bizi de Haberdar et.

sen başka bir verayı etiketlemişsin ve ben her nasılsa tümmm mesajlarını görmemişim bu nasıl olmuş bilmiyorum.Derslerimden sonra hemen girip en baştan geçmişi okuyup tabloyu düzenlicem kusuruma bakma lütfen arada derede yaptığım için bu tabloları gözümden kaçmış
estagfurullah benim hatam aceleyle dikkatsiz etiketlemisim.
bu arada dun de 8800 adim ekleyebilirsin guncellerken. 2.5 lt de su ictim.
menum malesef kotu :(

Eksi gelmem lazım 😬 ilk ödemler gidiyor 🙏🏻 Diyete devam zaten sadece yürüyüş yapıyorum suan
Yesil cay veya filtre kahve benim istahi kesiyor. Veya salatalik yersin en kötü gozun dondugunde 🤭
Öyle yaparım artık 😂

Aaa canım sende mi hemşiresin🥰 meslektaşmışız 😍 ben Türkiye’de 9 yıl devlette çalışıp istifa edip Almanya’ya tasındım 🙈 ayan Almanca öğrenmeye çalışıyorum sonra bende çalışacağım inş. 2 yıldır ev hanımıyım 😂

İnş canım
Almanca hic sevmem cunku zor 🤭 ama konusan olunca hosuma gidiyor
Insallah cozersin biran önce de meslegine donersin ❤️
kızlar şuan hastaneden yazıyorum aniden fenalaştım kasıklarıma kranplar
Girdi gözümü hastanede açtım ağrı kesici yapıldı herhalde ağrım azaldı kan verdim şimdi neyden kaynaklandığına bakılmak için giremeyebilitiM 😔
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Alp_BuRc Alp_BuRc
Cok gecmis olsun 😔 apandist filan degildir insallah

iyiyim kaptanım artılar ödemler ve plato dönemi ile boğuşuyorum.Cumaya izne ayrılıp kendime bi düzen kurmaya çalışcam tekrar cumadan cumaya tartı var listedeyim diye bişey yapamıyorum pek.Sen nasılsın hayatın nasıl geçiyor?
Izne mi ayrilacaksin canim, hayirli olsun simdiden.Izinler insani rahatlatiyor, guzel bir duzen kurarsin canim💛
Ben iyiyim, bildiginiz gibi,kosturmacalara devam.
Akin ve Aras Macbook'uma su doktuler, bilgisayarim gitti,hic acilmadi bir daha🙄Bunun haricinde idare ediyoruz canim🤭

Iyi aksamlar ozgem ❤️
Iyiyim sen nasilsin? Sinavlara calisma isi nasil gidiyor? :)

Insallah Ilk 3 de oluruz.
Bol karbonhidratlatli menüleri kovaliyoruz merdane ile
Canim 2 gun once Aras ve Akin laptopima su doktuler, bir daha hic acilmadi..Sinava telefondan calismaya calisiyorum 🥺
Bunun haricinde her sey bildigin gibi Zeynebim, bu hafta derece gelir insallah, tum iyi dileklerim sizlerle.💜
Ameliyat cuma gunu degil mi, ayni gun mu gideceksiniz hastaneye?

İyi akşamlar herkse menümü yazayım
Sabah nohut unlu ekmek 3 tane 1 dilim peynir 2 çatal tulum peyniri 4 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta
Öğle hindistancevizi yağlı sade türk kahvesi yanında 2 ceviz 2 kare bitter
Akşam 1 tane tavuk ızgara yanında bol yeşil salata turşu
Su 3 lt Spor yok malesef misafirim gelmişti yapamadım
Günün nasıldı eşim JaneRizzoli JaneRizzoli Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne

20201111_180433.webp

Akşam menüm

kaptanim ya ben buyuk heveslerle geldim takima ama ani bir kararla yogun bir kursa basladim simdi hergun sabahtan yatana kadar kosusturmayla geciyor gunum. disarida dogru duzgun yiyecek de bulamiyorum, evden hazirlayacak zaman da.
izin hakkim yoktur yeniyim. sanirim bu cuma kendi istegimle ayrilacagim. sizlere haksizlik oluyor boyle :KK43:
Canim izin hakkin varmis.
Onu kullanip isler sakinlesince yine gelirsin? Yeni degilsin aslinda. Daha önce yarisi mezun oldun. Sadece bu takimda yenisin

Canim 2 gun once Aras ve Akin laptopima su doktuler, bir daha hic acilmadi..Sinava telefondan calismaya calisiyorum 🥺
Bunun haricinde her sey bildigin gibi Zeynebim, bu hafta derece gelir insallah, tum iyi dileklerim sizlerle.💜
Ameliyat cuma gunu degil mi, ayni gun mu gideceksiniz hastaneye?
Bak bicirlara sen 🙊 servis ile halledilir birseydir umarim.
Evet bu cuma. Sabah 7.15 de ameliyata alinacak
Biz evden 5.30 gibi cikacagiz farkli bir sehirde olacak ameliyat.

Bak bicirlara sen 🙊 servis ile halledilir birseydir umarim.
Evet bu cuma. Sabah 7.15 de ameliyata alinacak
Biz evden 5.30 gibi cikacagiz farkli bir sehirde olacak ameliyat.
Kaptanım kötü bir şey yoktur inşallah? Ameliyat olacak kişinin Allah yardımcısı olsun

Back
X