• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım cuma su yum da ?? Var yazmam lazım demi sanıyorum yine 3 lt dir 1.5 lt şişem var 2 kez dolduruyorum günde bitiyo cuma da içmişimdir
Canım yarın düzeltirim
CanTorun CanTorun abla senin adımları eklemeyi unuttum kusuruma bakma yarın eklicem ilk iş

Bugünkü menüm sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Aksam
Lahmacun😤
Ayran
Salata
Su 2.5 lt
Spor 4 mil leslie
Adimı leslie yaparken sayildi bir kısmı
Puani nasil hesaplicam kaptanim
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
Screenshot_20201128-232612_Samsung Health.webp

Haftanin su tablosu :süslü:

🔹Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
🔹Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
🔹❗Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur :21:

CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
@nanekekik????
B Beklenen2 2.5??
@Birgaripyolcu0622
Arrietty_ Arrietty_ 22
CanTorun CanTorun 33
@Sivaskayseri??3.5
@Ozlemlerhayallar22
@_Vera_ 1.52
@Melegimkorusun????
Varyemez Varyemez 33
@Ceyhans22.5
@sedulu????
buketx buketx 2.5??
@esmeriiim????
@pamukskr??3.5
@Fulyaa2133

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

:KK49:Spor Puan Tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
En Büyük TÜRKİYEAdım Dışı Puan TablosuEn Büyük TÜRKİYE
KullanıcıCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambAPerşembeToplam
Varyemez Varyemez 565
@Birgaripyolcu06400200
@sedulu815375
@Ceyhans445120
CanTorun CanTorun 240240
@Sivaskayseri250
@_Vera_315
Arrietty_ Arrietty_ 1299370
buketx buketx 194020
B Beklenen2 150
@Fulyaa21413150
@pamukskr-350
@esmeriiim300200
NOT : Bu hafta cumartesinden itibaren adım yarışı olduğu için cuma atılan adımlar puan listesine cumartesi ve diğer günlerde atılacak adımlar adım listesine yazılacaktır.

@pamukskr görsel atamadığın için 7000 adımını puan olarak buraya yazdım.

buketx buketx cuma günü 6.5 saat dans ettin dimi yanlış anlamadım ??

:eek::eek:ADIM TABLOSU:eek::eek:
KullanıcıCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiToplam
@Sivaskayseri12.003
@Ozlemlerhayallar10.470
@Ceyhans14.403
@sedulu15.246
@_Vera_13.609
Varyemez Varyemez 17.063
@Fulyaa2110.315
Arrietty_ Arrietty_ 23.351

@sedulu adımlarda leslie var değil mi ona ayrı puan eklemedim çünkü.
Adim toblosunda bn niye yokum ki

Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin canlar
Yarın kaçamak yapmayın
Diyete başladığımız ilk günün heyecanını, isteğini gönlümüzde diri tutmaya çalışalım
Bir de nacizane fikrim karbonhidrat içeren yiyeceklerin içeceklerin pek lafını etmez hayalini kurmaya kalkmazsak insan onları unutuyor zamanla
Yoksa sürekli hatırda tutulursa diyete direnmeye başlar kişi
Ben bu şekilde düşünüyorum

Adim toblosunda bn niye yokum ki
Adım tablosunda yarın olacaksın canım tabloyu paylaştıktan sonra attın sen adımların fotosunu o yüzden seni yarın eklicem bu tablo işleri basit gibi geliyor ama çok kafa yoruyor insan onu oraya yaz bunu buraya yaz artık yarın ki tabloda ekliyim olur mu

Insallah hergun yapabilirim 10000 adim da cok kiz ama🤣 takim icin cabalayayim o zaman😊
Karınca z diye bi animasyon vardı çoook eski bilmem izledin mi orda karıncalar birbirine tutunup bi top oluyorlardı ve koloniyi genişletmek için o topu duvarlara vurup toprakta yer açıyolardı. Biz de bir takımız karıncalar gibi birlik olup takımı yükseltmemiz lazım 1 kişi eksik olsa yapamayız bu bi gerçek. Bu hafta bizi bırakma olur mu çok duygusal konuşma yaptım hahah

Adım tablosunda yarın olacaksın canım tabloyu paylaştıktan sonra attın sen adımların fotosunu o yüzden seni yarın eklicem bu tablo işleri basit gibi geliyor ama çok kafa yoruyor insan onu oraya yaz bunu buraya yaz artık yarın ki tabloda ekliyim olur mu
Kaptanimla beraber emeginiz inkar edilemez canim iyiki varsınız🤗😍😘

Karınca z diye bi animasyon vardı çoook eski bilmem izledin mi orda karıncalar birbirine tutunup bi top oluyorlardı ve koloniyi genişletmek için o topu duvarlara vurup toprakta yer açıyolardı. Biz de bir takımız karıncalar gibi birlik olup takımı yükseltmemiz lazım 1 kişi eksik olsa yapamayız bu bi gerçek. Bu hafta bizi bırakma olur mu çok duygusal konuşma yaptım hahah
Hic bırakır mıyım canim hic bir biriz😊🤗

Hosgledin canım masAllah 2 tane ikiz ne güzel 🥰

Canım benim 79.6 değildi 79.7 yedi yanlış yazmışsın

Gozunaydin canim Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallah ❣️
İnşallahhh inşallahhh 🥰♥️

Haftanin su tablosu :süslü:

🔹Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
🔹Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
🔹❗Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur :21:

CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
@nanekekik????
B Beklenen2 2.5??
@Birgaripyolcu0622
Arrietty_ Arrietty_ 22
CanTorun CanTorun 33
@Sivaskayseri??3.5
@Ozlemlerhayallar22
@_Vera_ 1.52
@Melegimkorusun????
Varyemez Varyemez 33
@Ceyhans22.5
@sedulu????
buketx buketx 2.5??
@esmeriiim????
@pamukskr??3.5
@Fulyaa2133

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

:KK49:Spor Puan Tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
En Büyük TÜRKİYEAdım Dışı Puan TablosuEn Büyük TÜRKİYE
KullanıcıCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambAPerşembeToplam
Varyemez Varyemez 565
@Birgaripyolcu06400200
@sedulu815375
@Ceyhans445120
CanTorun CanTorun 240240
@Sivaskayseri250
@_Vera_315
Arrietty_ Arrietty_ 1299370
buketx buketx 194020
B Beklenen2 150
@Fulyaa21413150
@pamukskr-350
@esmeriiim300200
NOT : Bu hafta cumartesinden itibaren adım yarışı olduğu için cuma atılan adımlar puan listesine cumartesi ve diğer günlerde atılacak adımlar adım listesine yazılacaktır.

@pamukskr görsel atamadığın için 7000 adımını puan olarak buraya yazdım.

buketx buketx cuma günü 6.5 saat dans ettin dimi yanlış anlamadım ??

:eek::eek:ADIM TABLOSU:eek::eek:
KullanıcıCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiToplam
@Sivaskayseri12.003
@Ozlemlerhayallar10.470
@Ceyhans14.403
@sedulu15.246
@_Vera_13.609
Varyemez Varyemez 17.063
@Fulyaa2110.315
Arrietty_ Arrietty_ 23.351

@sedulu adımlarda leslie var değil mi ona ayrı puan eklemedim çünkü.
6,5 dakika hangi kafayla yazdıysam buçuğunu da koymuşum. 😙 cezamın arkasından kalandı

Back
X