- 7 Haziran 2011
- 21.760
- 33.180
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öğünü ikiye düşürdüm öğleyi tamamen geçiştiriyorum, ofiste dışarıdan yemek istemiyorum. Akşam biraz gözüm dönüyor o yüzden.H3RA_ menün kalori olarak az ama ben olsam patatesli bir şey yesem ekmek tüketmiyorum karbonhidrat dengelesin diye. Ama yürüyüş falan yapmışsın zaten eritirsin.
Bende simdi hazırladım dukan biramı bu defa tecrübeliyim kapak kapatmadım. Zorlanmadan içtim ben bugün
Beni bugün şaşırtıcı derece tok tuttu. Bakalım yarına aynı etki olacak mi bu hafta cumaya kadar yapacağım birayı güzel eksi görmek istiyorum.Ben öğünü ikiye düşürdüm öğleyi tamamen geçiştiriyorum, ofiste dışarıdan yemek istemiyorum. Akşam biraz gözüm dönüyor o yüzden.
Akşam yemeği öncesi bunu engelleyecek bir şeyler bulmam lazım. Belki dukan birası bu konuda da işime yarayabilir.
Bu karanlıkta? Neden?Gunaydin kizlar
Hic aliskin olmadigim birseyi yapacagim.
Kahvalti
Saat 6. 20
7de evden cikacagim
Ise gidiyorum :)Bu karanlıkta? Neden?
Eşim menün çok güzel ama tavuk döner dürüm şeklinde içinde patates olanlardan mıİyi akşamlar hanımlar
Pazartesi menüm
10:00
2 haşlanmış yumurta, 1dilim beyaz peynir, roka ile salata, yarım greyfurt
14:30
1 Trabzon hurması, 2 ceviz, kahve
18:00
1 küçük kase kuru börülcesi yemeği, sossuz tavuk döner, salata
20:00
Zeytin yaprağı çayı
Su: 2lt
Spor: 7000adım: 350puan
Arrietty_ @_Vera_
sedulu
Günaydın canımGünaydın herkese sana gunaydin ortakcaroline84
Bugun erkenciyim kahvaltimi yaptim
3 yk lifalif kuru meyveli 1 bardak yagsiz sut
Günaydın canım sen gece yapıyodun demi çocuk uyuyunca ama sende yorulduğun için uyuya kalman normal aslındaHerkese günaydın, dün yine spor yapamadım. Nasil olacak bu hafta böyle, hep uyuya kalıyorum, bugün sabahtan isi sıkı tutacağım.
Dun sadece 2000 adim ve 15 dakika pilates var. Puanım 205 maalesef![]()
Arrietty_ @_Vera_
sedulu E English_teacherrr
Kaptan çok iyiyim harikayim bomba gibiyimGünaydız kızlar nasılsınız?Melegimkorusun günaydın eşim bugünün planları neler?