• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrik ederim güzel sonuç canım. Bu şekil beslenmeye devam mi yoksa değişecek mi ?

Takma kafana yolculuk ve alcak basınç yuksek basınç olayları kiloyu etkiler bilimsel gerçekler 😀

Hosgeldin tekrar aramıza umarım bir daha hastalık yaşamazsınız.

Tebrik ederim canım

Tebrik ederim canım spor yapmasan da güzel sonuc aldın sende. Ödülünü afiyetle ye 😀 hak ettin. Ben sporu yaptım şimdi dinlenme aşamasındayım son 2 gün kaldı programın bitmesine
Evet herhalde Ankara ve aydin arasi 680 metrelik farkin bir etkisi vardir😃
Bu arada sonucunu ve spordaki kararlılığını kutluyorum👏 80 nin altına düşersem ben de chloe ting ederim başlamak istiyorum. Öncesi sonrası fotolarını merakla bekliyorum😊

Arrietty_ Arrietty_ V _Vera sedulu sedulu
Şükür yaptım 😁
Geçen hafta (5 gün önce pzt aslında):83.3
Bugün: 82.0
Fark: -1.3
Yuzde: -%1.56

Eklentiler

• 20210101_112155.webp
    20210101_112155.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925

Evet istiyordum.

Ozaman sanada prosedur geregi söyle sorayim tekrar

Esas listede olmak ayri bir sorumluluk gerektiriyor.
Esas listede olmak demek ; Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmakdir.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alinamiyor. Tum bu kurallari kabul ediyor isen alayim seni esas listeye ❤️

Yaa bende ağrım olsun istiyorum 😊
Ay deli. Cok kotuydu ama cevirmeye calisinca :D

Bu hafta burada misafirim ama işi sıkı tutmak lazım, azimliyim. 82 yi görmek istiyorum. Bu hafta kalori sayacak miyiz tekrar?
Ben sayalim diyorum.
Tüm bildirimler bitince kim ne kadar kilo verdi diye paylasim yapacagim. Esler ne kadar verdi, kalori sayan mi yok verdi saymayan mi diye
Cok heycanli bence :KK71:
Arrietty_ Arrietty_ V _Vera sedulu sedulu
Şükür yaptım 😁
Geçen hafta (5 gün önce pzt aslında):83.3
Bugün: 82.0
Fark: -1.3
Yuzde: -%1.56
Harikasin :KK200:

pamukskr pamukskr kendini toparlayacagina eminim. Haftaya eksi geleceksin. Belki sende Vera gibi az yediginden

Arrietty_ Arrietty_
Bu hafta listeye ben de girecek miyim peki?
2 hafta deneme süresi var yeni üyelerde
Ama spor da es istiyor isen spor listesinde olursun. Tabi surekli aktif olurum dersen.
Eslerden biri olmayinca demotive oluyor insan. Takim ici boyle yaris icindeyiz ki hem menulere dikkat edelim hemde aktif olmaya ozen gosterelim

Ozaman sanada prosedur geregi söyle sorayim tekrar

Esas listede olmak ayri bir sorumluluk gerektiriyor.
Esas listede olmak demek ; Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmakdir.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alinamiyor. Tum bu kurallari kabul ediyor isen alayim seni esas listeye ❤️
Son kararim, ediyorum 👍🏻

2 hafta deneme süresi var yeni üyelerde
Ama spor da es istiyor isen spor listesinde olursun. Tabi surekli aktif olurum dersen.
Eslerden biri olmayinca demotive oluyor insan. Takim ici boyle yaris icindeyiz ki hem menulere dikkat edelim hemde aktif olmaya ozen gosterelim
Tamam mesaj alındı ☺ Evet eş isterim. Ben yapı olarak birazcık çekingenim de hemen aktif olamadım. Ama aktif olacağım artık 😍

707.ETAP EŞ Listesi sonucu
E English_teacherrr & Ozzybal Ozzybal - 0.400
CanTorun CanTorun & istanbulin istanbulin -0.600
@Serina08 & caroline84 caroline84 -1.900
sedulu sedulu & H3RA_ H3RA_ - 2.950
Varyemez Varyemez & @ pamukskr pamukskr 0.0
@ Arrietty_ Arrietty_ & @ rockandroll rockandroll - 0.5
A Aylakkadin & Ceyhans Ceyhans - 3.100
Night owl Night owl & Flipendo Flipendo - 1.100
Melegimkorusun Melegimkorusun & @_Vera_ - 0.300

🥇 A Aylakkadin Ceyhans Ceyhans
🥈 sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
🥉 @Serina08

Tebrik ederim sizleri
Takim bu hafta cok guzel kilo verdi

EŞ olma kurallarını bir kez daha hatırlatayım:
1- Eşler menülerine birbirlerini etiketleyip yorum yaparlar örnek: eşim bugün yediklerin dengeli güzel bir gün veya eşim karb fazla olmuş sanki sana 10 dk adımlama cezası vereyim
2- Spor puanlarınız eşlerinizle birlikte toplanır örn: x in tüm hafta yaptığı spor puanı + ynin yaptığı spor puanı toplamı o haftaki eşlerin toplam puanı olur diğer eşlerle bu puanlarla yarışırsınız.
3- 3 gün eşini madur eden menü yazmayan takıma girmeyen eşini kaybeder. Kisiye kirmizi kart verilir ve 3 hafta eş alamaz spor puanları toplanmaz ve tablolarda yer alamaz.

Back
X