Ayy doğum günü kutlu olsun güzel kızının,Sağol canım @sedulu m ileticem iyi dileklerinizi kızıma.
Babamız da kova
Oğlanı bir kaç gün daha içimde tutup balık yapabildim
Pratik zekanıza ve pozitif enerjinize hayranım ama şu aşırı özgürlükçü ruhunuz olmayaydı iyiydi.
Merhaba kızlar nasılsınız bugün tontiş yaşlılarımı ziyaret ettim ondan gelemedim bir türlü takıma. Neler yaptınız sporlar ne alemde artı çıkan kızlar bir süre yürüyüş ve düzenli ödem artırıcı çaylar denerse faydasını görürler diye düşünüyorum paniğe mahal verip vücudumuzu iyice germeyelim
Oyle yap.Yani olay vucudu dinlemekde zaten. Ki sende daha once spor yapan birisin bunu en iyi sen bilirsin :)benim ust bacaklar feci durumda,
cuma jumping jack, cumartesi ip atlama, pazar squat derken oturdugum yerde agriyorlar.
o yuzden bugun sadece yuruyus, hatta belki yarin bile.
Kendi adıma çok şükür iyiyim canımMerhaba kızlar nasılsınız bugün tontiş yaşlılarımı ziyaret ettim ondan gelemedim bir türlü takıma. Neler yaptınız sporlar ne alemde artı çıkan kızlar bir süre yürüyüş ve düzenli ödem artırıcı çaylar denerse faydasını görürler diye düşünüyorum paniğe mahal verip vücudumuzu iyice germeyelim
Sağolun kızlarAyy doğum günü kutlu olsun güzel kızının,
Bende muz karıştırıp iceyim diyordumKefiri cok severim, hatta uzun süre kendim mayaladim, ama sonra kefir tanelerim bozuldu. Ben sade seviyorum, chiali, muz ve çilekli de güzel oluyor.
Ooo ne güzel dolu dolu geçen bir gün olmuş abla maşallahın var yineKendi adıma çok şükür iyiyim canım
Bugün 69.9 kg yi gördüm
Kahvaltımı yaptım önceden yazdım
1. Ara
250 ml dukan içeceği
2. Ara
1 haşlanmış yumurta
Akşam yemeğimi saat 15.00 te yedim
Sonra arkadaşla yaklaşık 1 saat yürüdük , geldim eve
Akşam menümde
Ispanaklı peynirli pide ve ayran vardı
Yürüyüşten geleli yaklaşık 1 saat olmak üzere
Şimdi 250 ml buz gibi dukan içeceği içiyorum
Birazdan oğlanlar gelir onlara yemek yediririm
Çöp atma bahanesiyle dışarı çıkarım merdiven inip çıkmış olurum
Arrietty_
Ozzybal
Bi akrabam var kayınvalidesi o kadar iyi ki anlatamam böyle ne derse yapıyor kadının. Bi sohbetine denk geldim soruyorlar x kaynananı seviyor musun diyo niye seveyim ki? Ne gerek var? Herkes diyo ay x ne nankör kadınsın o da şey demişti seversem böyle iyi olmaz ki ben baştan sevmedim o kendini sevdirmeye çalıştı. Evli değilim ama biraz haklı galiba. Annem içinde hep o akrabayı örnek gösterir sen geç kaldın baştan halledecektin işi derimSağolun kızlar
Arrietty_ benden pek hoşlaşmaz kendileri, duygularımız karşılıklı gerçi.
Anlatsam roman olur tarzında bir geçmişimiz var, ama ben hatırlayıp modumu düşürmek istemiyorum.
Eşimin hatrına sildim hafızamdan...
Ve şu an 8000 adımı geçtimOoo ne güzel dolu dolu geçen bir gün olmuş abla maşallahın var yine
Bende 12.468 adımdayım 15 bin yapalım mı yatana kadarVe şu an 8000 adımı geçtim
Afiyet olsun çok güzel bir ara öğün kefir ama ben hiç içemiyorumBende muz karıştırıp iceyim diyordum
Sen gençsin yaparsın da bu 44 lük ablan 10000 i tamamlasın yeterBende 12.468 adımdayım 15 bin yapalım mı yatana kadar
Amaaan abla anlatmasan bile anladım sanırım allah iyilerle karşılaştırsın dediğin gibi allahın gücüne gitmesin de kurtulmuşsun o zamanBenim kaynana hikayemi anlatsam iyi timarhanelik olmamışsın dersiniz
Ama değmez Allah'a havale ettim yuva yıkıcıyı hamd olsun 2 ay önce öldü de uzaktan dahi olsa şarlatan işleriyle uğraşmalarından kurtuldum
Allah iyilerle karşılaştırsın kızlar kötü ile başedilmez
:)) degisikmisBi akrabam var kayınvalidesi o kadar iyi ki anlatamam böyle ne derse yapıyor kadının. Bi sohbetine denk geldim soruyorlar x kaynananı seviyor musun diyo niye seveyim ki? Ne gerek var? Herkes diyo ay x ne nankör kadınsın o da şey demişti seversem böyle iyi olmaz ki ben baştan sevmedim o kendini sevdirmeye çalıştı. Evli değilim ama biraz haklı galiba. Annem içinde hep o akrabayı örnek gösterir sen geç kaldın baştan halledecektin işi derim
Dur kız oğlanın karnını doyurup açıyım adım olsunAy kızlaaaar modumuzu düşürmeyelim haydi mezdeke açalım oynayalım hem keyfimiz yerine gelsin hemdeeee kaloriler yakılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?