Oh ne güzel bende bir kaç gün evde durup tekrar köye gideyim diyorum orada çocuk rahat rahat takılıyorYok ben burdayım daha sanırım haftaya cumaya kadar kalcam eşim gelip alacak bizi2 cuma farklı bi yerse tartılmış olcam dönünce sanırım tamamen adapte olurum yeniden
Metabolizması hızlı biri 6 dilim ekmekte yese belki kilo verebilir, ama benimki maalesef yavaş. Emzirme sırasında gunde 600-700 kalori harcaniyor diyorlar, bu hesaba göre yediklerimle her hafta 1-2 kilo vermem lazım, ama ancak 400-700 gram civari kilo veriyorum. Dogum sonrasi vucudu normal kiloda ve şekilli gorunenlere şaşırıyorum, ben sönmüş balon gibiyimtamam o zaman canim, sen daha iyi bilirsin.
benim diyetisyen (kendisine pek guvenmiyorumlaf aramizda ) gunde minimum 6 dilim ekmek diyor da emzirme donemi icin. tabi ki ekmek eksi mayali, tam bugday unlu olacak.
Çook teşekkür ederim canım ❤❤Merhaba kızlar.
Bir yandan yemek hazırlıyorum. Bir yandan okudum hepsini.
Evdekilere orman kebabı ve pilav yaptım. Kendime de mantar soteledim. Salata yapicam şimdi.
Varyemez E English_teacherrr kilo verdiginizi başkalarının fark etmesi en güzeli. Bana demişler gibi sevindim
Allah razı olsun canımMerhaba kızlar.
Bir yandan yemek hazırlıyorum. Bir yandan okudum hepsini.
Evdekilere orman kebabı ve pilav yaptım. Kendime de mantar soteledim. Salata yapicam şimdi.
Varyemez E English_teacherrr kilo verdiginizi başkalarının fark etmesi en güzeli. Bana demişler gibi sevindim
Olur canımhamurisinden cok anlamiyorum ama mesela buradaki unu tam bugday unu ile degistirsem diger malzemeler ayni kalsa olur mu ki?
bir de borcamda pisirsem?
gecen kek kalibinda pisirdim, cok guzel oldu.
ama alismisim o kaliptan sekerli bir tat bekliyorum, ilk boyle cok garip geldi, sanki aklimla oyun oynuyorlar ha ha
EvdekiYemek çok sade olmuş tam bana göreyarına bende yapayım bari corba
Ay bak ben tavuk sotede yerdim protein daha da olsun diyeEvdeki
Yaprak ve lahana sarmaları, biber dolmaları, tavuk sotesi (annem yapmış verdi ), tatlı ve tuzlu keklere ,kompostoya rağmen canım sadece çorba ve salata istedi
Canım tarti öncesi simit muz pek olmamış. Artı cikmana sebeb olabilir. Muz kabizligi tetikliyor bir de. Karbonhidrat bugün fazla olmuş. Spor yapmak yerine adımlama ya da dans yaparsan kasları fazla yormadan biraz kalori yakmış olursun.
Protein alımı güzel duruyor. Ton balıklı taban kaptandan dolayı duymuştum ama karnibahar duymadım sanırım. Ben pek karnibahar tüketmiyorum. Karnibahar tadı geliyor mu peki ?Arrietty_ sedulu @_Vera_
H3RA_ O_sevincli_ki
Menum
11.45
2 dilim ekmek icine tavuklu peynirli sandvic, az domates ve biber de koydum.
1 mini kase kuruyemis
15.00
1 eksi elma
17.45
1 yumurtali ispanak borani
karnibahar tabanli pizza 2 pankek boyutunda.
2 lt su + kahve + cay
suan 8bin adimdayim ama devam edicem evde yuruyuse. sporu gece yazarim.
Protein alımı güzel duruyor. Ton balıklı taban kaptandan dolayı duymuştum ama karnibahar duymadım sanırım. Ben pek karnibahar tüketmiyorum. Karnibahar tadı geliyor mu peki ?
Karnibahari cok sevsemde tonlu tercih ediyorum ben :)Yok gelmiyor.
Ben karnibahar cok severim, o yuzden gelse de sevinirdim. Guzel oldu cocuklar da sevdi. Normal pizzayi tercih ederler ama bunu da yapaxagim arada.
Ay yeni gördüm :)Gunaydin gelecegin Aarhuslusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?