• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba canım benim ayyy ne güzel ismin var hep ilgimi çekmiştir, bak çeke çeke en sonunda seni kendime çekmişim :KK200:
Ortagim ve kaptanlarım
Yumurtalı sucuk peynir brokoli corbasi
Aksam sahane bir ton balikli kavurma
11000 adim
2lt su
2 sade kahve
2 agri kesici :( dişim bana sinav icin bahane oluşturuyor

Yok aslinda pide tarzi yiyecekler evet dogru diyete uygun degil,
Ama odul olarak da cok uygun.

Ornegin fast food kategorisinde degil pide, catal bicakla yavas yiyorsun, bir hamburgeri 5 dakikada gomuyorsun kiyaslarsak. O yuzden kotunun iyisi olarak goruyorum ben. Ve odul yapilacagi zaman atistirmalik yerine bu tarz bir ana yemegi daha makul buluyorum (kendim icin diyeyim) H3RA_ H3RA_ manti yer, ben pizza yerim odul olarak mesela, cok buyuk bir zarara ugramadik. Tabi o gun biraz daha dikkatli olunabilir. Ornegin önceden planlasaydin sabahki ekmekleri kisarsin gibi.
Aslında ödülü henüz hakettiğimi düşünmüyorum hedef kiloma çok uzağım o yüzden hiç ödül menüsü planım yoktu aslında ama akşama kadar dersim vardı evde de yemeklik bişey kalmamış eşime biseyler al gel de yemek yapayım dedim o da sağolsun pide alıp gelmiş doğaçlama oldu yani ama kendime çok kızdım yarısını yiyip kalkabilirdin neden aç gözlülük yaptın diye yiyeli 5 saat oldu hala yeni yiyip kalkmış gibi yokum ama şuna seviniyorum 2 ay önce olsaydı o pideyle asla doymaz üstüne tatlı biseyler mutlaka yerdim şimdi demek ki midem küçülmüş ki bu kadar rahatsız oldum 🤣

Merhaba, bugunku menum 💃🏻

13.00
2 karabugday patlagi
Ustlerine suzme yogurt
2 dilim hindi füme
2 haslanmis yumurta
1 tane domates
Yesil cay

16:30
Yarim tabak kiymali kapuska
1 tabak sütlü şehriyeli çorba
2 bugday patlagi
2 kasik suzme yogurt

20:00
Bir kac kaşik karışik salata

Su:
1lt su
1lt dukan birası

Spor:
15022 adım

=751 puan

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ SsSiMqE SsSiMqE
Harika bi menü olmuş eşim tebrikler 👏 ama su biraz daha artırabilir sanki👍
Ortagim ve kaptanlarım
Yumurtalı sucuk peynir brokoli corbasi
Aksam sahane bir ton balikli kavurma
11000 adim
2lt su
2 sade kahve
2 agri kesici :KK43: dişim bana sinav icin bahane oluşturuyor
Çok geçmiş olsun canım

Aslında ödülü henüz hakettiğimi düşünmüyorum hedef kiloma çok uzağım o yüzden hiç ödül menüsü planım yoktu aslında ama akşama kadar dersim vardı evde de yemeklik bişey kalmamış eşime biseyler al gel de yemek yapayım dedim o da sağolsun pide alıp gelmiş doğaçlama oldu yani ama kendime çok kızdım yarısını yiyip kalkabilirdin neden aç gözlülük yaptın diye yiyeli 5 saat oldu hala yeni yiyip kalkmış gibi yokum ama şuna seviniyorum 2 ay önce olsaydı o pideyle asla doymaz üstüne tatlı biseyler mutlaka yerdim şimdi demek ki midem küçülmüş ki bu kadar rahatsız oldum 🤣

Ya ben de kendim icin aynini diyorum.
Ben de 3 hafta once bunlari yiyordum, ama sonrasinda da aksam sefasi 👎👎👎

Onlari kesmek bile insani muhteşem hissettiriyor.

Boyle acil durumlar icin plan yapmak iyi olur burada. Ne bileyim buzlukta bir porsiyon yemek veya hemen yogurda karistirip yiyecegin bir seyler de yardimci olur. Yoksa insan acken kendi olamayabiliyor 😉

Ya ben de kendim icin aynini diyorum.
Ben de 3 hafta once bunlari yiyordum, ama sonrasinda da aksam sefasi 👎👎👎

Onlari kesmek bile insani muhteşem hissettiriyor.

Boyle acil durumlar icin plan yapmak iyi olur burada. Ne bileyim buzlukta bir porsiyon yemek veya hemen yogurda karistirip yiyecegin bir seyler de yardimci olur. Yoksa insan acken kendi olamayabiliyor 😉
Kesinlikle haklısın 🥰😊

Ceyhan bu sen misin, yoksa cocuklar falan mi telefonu ele gecirdiler 🤨
Benim canım 😂
Cuma günleri ödülü tam yapınca içim rahat oluyor bir hafta kolayca geçiyor yoksa aklimdakiler gözümün önünde dönüp duruyor :confused:

Benim canım 😂
Cuma günleri ödülü tam yapınca içim rahat oluyor bir hafta kolayca geçiyor yoksa aklimdakiler gözümün önünde dönüp duruyor :confused:

Supersin,

Zaten senin hedefe az kaldigi icin arada koruma haftalari da yapabilirsin diye dusunuyorum, var mi oyle planin?

Eklentiler

• Screenshot_20210226-174259_FatSecret.webp
    Screenshot_20210226-174259_FatSecret.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 17
  • 20210226_215835.webp
    20210226_215835.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 19
Supersin,

Zaten senin hedefe az kaldigi icin arada koruma haftalari da yapabilirsin diye dusunuyorum, var mi oyle planin?
Aynen öyle canım hedefe de az kaldı biraz onun rahatlığı da var
Ben zaten if karatay tarzı karışık birşeyler yapıyorum korumayida aynı bu şekilde devam ederim inşallah 6 gün sağlıklı beslenme bir gün serbest olarak yapmayı düşünüyorum

Sabah
Patatesli yumurta (patatesi kızartmıyorum birazcık suyla haşlıyorum suyunu çekince 2 y.k yağ ilave ediyorum süper oluyor)
1 dilim peynir
Kahvaltılık sos

Ara
Kinder :KK76:
Sade türk kahvesi

Akşam
3 y.k salçalı makarna
Haşlanmış tavuk gögsü
Ispanaklı yoğurt

Ara
Yağ yakıcı yoğurt kürü

2 litre su

10.500 adım:525puan

Arrietty_ Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu
E Emeeelll

Sabah 08:30 limonlu su
10:00 türk kahvesi

16:00
Şehriye çorbası
1 fırın baget
1 ayran

18:00 türk kahvesi

Akşam 20:00
1 pors mantı
5/6 adet yaprak sarma
2 lt su

Akşam abarttım farkındayım. Sadece mantı düşünmüştüm ama komşudan ikram yaprak sarmaları gelince dayanamadım. Şansıma en sevdiğim iki yemek birleşti bir öğünde.

Eki Görüntüle 2791252

Eve geç gelince saat yetmedi adımlarımı yetiştirmeye, yarına daha güzeli olacak inşallah 🙏🏼
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu

Back
X