- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Ahahahaha sahura kadar devam ediyorsaGun bitiyor bak az kaldi 2 gunluk mu yarisiyor3 bin puanı zorluyor bence
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahaha sahura kadar devam ediyorsaGun bitiyor bak az kaldi 2 gunluk mu yarisiyor3 bin puanı zorluyor bence
![]()
Bilmiyorum valla supriz:)Gun bitiyor bak az kaldi 2 gunluk mu yarisiyor3 bin puanı zorluyor bence
![]()
Pilavı iki kaşıkta bıraksaydın iyiymiş, onun dışında menü gayet iyiHerkese hayırlı aksamlar arkadaşlar
Bugün biraz yordum kendimi inşallah cuma günü iyi sonuçlar alirim umuduyla:)
Menüm
Sahur 3 dilim tambur ekmek
3 dilim hindi salam
3 dilim peynir
7 yeşil zeytin
Iftar
3 yemek k.taze fasulye
6 yemek ka.porinc pilavi
1 çat brdg çilekli kefir
Yarim muz
3 litre su
11307 adim 330 puan
Bölgesel hareketler 7 dk 42 puan
100 atlama 20 puan
Tempulu yürüyüş 15 dakika 25 puan
Lesli 1 15 dk 45 puan
Zımba 30 dakika 120 puan
Tplm 582 puan
Olmaz 00:00 da gun bitiyor kabul olmazAhahahaha sahura kadar devam ediyorsakalk kalk sen de yap
![]()
Hahaha olsun senin de kondisyonun artacak zamanla.. ben de çok hamlamışım yarın chloe başlamayı düşünüyorum akşama uğramazsam bilin ki hayatta değilimOlmaz 00:00 da gun bitiyor kabul olmaz
Ben de devam edecek hal mi kaldı yok anacım Ben 1 yapana kadar onlar 5 yapiyor yetisemem![]()
Valla ben gün içinde spor yapmıyorum kuzu benim Sporlar akşam üstü başlıyor gece bitiyor
Bak en güzelini yapmışsın tatlım sonraki öğünü hafif atlatırsan ya da sporunu adımını artırırsan eritirsinYaa yedim ama azıcıkk, napim çok çok güzel kokuyordudaha da yemem artık.
Kız elttiiimmm aşkolsun sırlarımızı açığa vurma yavru
Ayyyy aman Allahim naptin bacim senArrietty_ @sedulu
H3RA_ @noram
aysunayy
12.00 : tereyağında 2 yumurta kapama, 1 salatalık.
Ara : çeyrek avokado, 1 çeri domates
17.00 : 2 haşlanmış yumurta ve yeşilikle salata, 2 salatalık
20.00 : 3 yk susuz taze fasulye 3 yk domates salatası
2.5 lt su
Sporlar :
70 dk chloe tink karışık : 700 puan
60 dk eva video : 600 puan
60 dk tempolu yürüyüş : 150 puan
5 dk wallsitt : 100 puan
3 dk plank : 60 puan
5 dk squat : 30 puan
30 dk cardio : 180 puan
200 jj :100 puan
23.000 adım: 690 puan
Toplam: 2.610 puan![]()
![]()
![]()
![]()
Harikasınız eltiler. Ne güzel böyleKız elttiiimmm aşkolsun sırlarımızı açığa vurma yavru![]()
Ohh cok güzel. Bende cok merak ediyorum Fatma yi . Burcu biriciği cok severim .Herkese iyi geceler kızlar
Zumba yaptım iftardan sonra, çok seviyorum cok eğlenceli..
Yarış yapan kızlar harikasınız maşallah ❤
Simdi dizi zamanıNetflix'te "Fatma"yi izliyoruz.
Öptüm hepinizi![]()
Her gün 4-5 videoysa daha ne olsun sedum. Keşke senin kadar olabilsemgece gece kulaklarım çınladı bundanmışYa sorma bu sıra az spor yapıyorum. Göbek olayına odaklandım. Ordan burdan şurdan derken 4-5 video yapıp bırakıyorum.
Amin hedefe 5-6 kg kaldı, bu defa koruyabilirim inşallah.Günaydın
Demek bugün zumba günü geçen sefer seçtiğim videoyu hiç beğenmemiştim bu sefer daha hareketli bir video bulayım da kurtlarımı dökeyim bir güzel ohh
H3RA_ Süpersin ya daim olsun verdiğin kilolar
darısı başımıza diyelim 5li rakamları görmek benim için hayal gerçi
![]()
Benimde ilk zamanlar alt arka bacaklar çok ağrıdı. Her adımda kasılarak canımı yakardı, hele merdiven inmek azaptı.H3RA_ senin instagramda paylastigini yapmaya calistim.
Ama cok fazla alt bacak kasilmasi oldu.
Belki de squatlardan sonra yapmaya calistigim icindir. Ya da benim alt bacaklar da nazlidir
Su kadini begeniyorum bolgesellerde. Bu hareketleri yapmaya calisicam digeri yerine.
![]()
Charlee Atkins, Instagram: "Bodyweight-ing it in your at-home gym? Make sure you are doing these! 💪 QUESTION 👉 Which one is the most challenging for you??"
2,642 likes, 44 comments - charleeatkins, November 20, 2020: "Bodyweight-ing it in your at-home gym? Make sure you are doing these! 💪 QUESTION 👉 Which one is the most challenging for you??".www.instagram.com
Mezurada 59 görünce bende şaşırdım ne yalan söyliyeyim. Üst bacağı 55 lere düşürmek yeni hedefim.H3RA_ ne guzel haber ile gelmissin diyetisyenden
Bacaklarda inceliyor iste bak
Dün ki pasagi toplamak ile mesgulum
Esim de mutfaga giristi
Sonra guzel bir zumba videosu bulup yapayim
Bu aksam yine crossfit var![]()
Bende 40 yaşındayım. Galiba kilom oturdugu icin bu kadar zor veriyorum. Israrla devam ediyorum bakalım kilom mu yoksa ben mi kazanacakHer gün 4-5 videoysa daha ne olsun sedum. Keşke senin kadar olabilsem
Amin hedefe 5-6 kg kaldı, bu defa koruyabilirim inşallah.
hiç öyle deme bende 70 kg ile başladım bana da hayal gibi geliyordu burada kilo verenlere gıpta ile bakıyordum.
Sen burayı bırakma ve sürecine sadık kal bak nasıl gidiyor. Benim yaş 40 oldu daha yavaş verdim. Sen daha gençsin diye tahmin ediyorum daha hızlı verirsin eğer öyleyse.
Benimde ilk zamanlar alt arka bacaklar çok ağrıdı. Her adımda kasılarak canımı yakardı, hele merdiven inmek azaptı.
Ama bir kaç tekrardan sonra alıştım.
Dur bakayım bende videolara bugün hedeflediğim kadar yapamadım. İşler çok birikmişti akşama kadar pc başında oturmak zorunda kaldım.
Evet uzun süre kilo oturunca takılıyor arada. Bana lipödem teşhisi koyan doktor kilo veremezsin sporla incelmeye çalış demişti. Ama 10 kg yakın gitti 5 ayda. İsteyince ve vazgeçmeyince oluyor. Ben koruma kısmından daha çok korkuyorum açıkcasıBende 40 yaşındayım. Galiba kilom oturdugu icin bu kadar zor veriyorum. Israrla devam ediyorum bakalım kilom mu yoksa ben mi kazanacak
Gecmis olsun canım. Bugun tartildim yine artı geldim . Sabırlı olmak lazım galiba.Evet uzun süre kilo oturunca takılıyor arada. Bana lipödem teşhisi koyan doktor kilo veremezsin sporla incelmeye çalış demişti. Ama 10 kg yakın gitti 5 ayda. İsteyince ve vazgeçmeyince oluyor. Ben koruma kısmından daha çok korkuyorum açıkcası