• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

7 ve 14 yaşlarda atlatılıyor diye biliyorum. Bizim doktorumuz çocuk astım alerji uzmanı olduğu için 14 yaşa kadar bakıyor.
İlaçsız olmuyor malesef bende hiç istememiştim ama hasta olduğunda kullandığı ilaçlar daha ağır oluyordu.
Üstüne bademcik, geniz eti ve kulak problemleride başlamıştı. Tıkanmlaradan dolayı kulak zarı çökme yapmış işitme kaybı oluşmaya başlamıştı. O yüzden tedavide ki ilaç gözüme batmadı. Artı eksi dengesi yapmak gerekiyor böyle durumlarda bence.
Muhakkak kaptanım bende öyle mi daha iyi daha ağır ilaçlar kullanması mı diye düşünüp ilaçları kullanıyorduk. Maalesef çok iyi doktorlara denk gelmedik biz sanırım geniz etide büyüktü ameliyat olacaktı neredeyse KBB profesörün göründüm artık son çare oda ameliyat deseydi olacaktı o gerek görmedi şuan küçük büyüsün zaten geriler kullandığınız ilaçlar küçülmeye başlamış dedi ameliyat olmadı
Asi Matmazel Asi Matmazel o nasıl bir kilo vermedir kızzz maşallah :KK53: En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
Verenleri tebrik ediyorum
Sabitler üzülmeyin arada tıkanabilirz insanız neticede
Artılara küstüm :63:
Geçen haftanın acısını çıkardım kuzu 🤣🤣

8 dakikada ben pert çok hızlı ya yerde plank yaparken tırmanma hareketi yapıyorlar ya o çok zormuş :63:
Kızlar bu video 30 dk da bana 4500 adım attırdı. Alabildiğim en yüksek adım oldu bir video içinde. Aralarda da yürüdüm ama. Çok güzel terletiyor kendisi. HIIT cardio videosu. 👊🏻👊🏻

Gerçekten zor. Yaptığım en zor hiit cardio. Ama su içinde kalıyorsun en sonunda. Kaç kalori yaktırıyor acaba bu? 🥴
8 dakikada 44 kalori yakmışım gerisini sen düşün :KK70: Ben hiç hit cardio yapmadım yanlış yerden başlamışım o zaman:KK23:

Back
X