Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh yaş gectıkce zorlasıyormus kılo ınanmazdım buna ben ama eskıden 4 ayda 16 kg vermıstım şimdi zıkkım gıtmıyor
Daha ne kadar verecen mesela sen canım ceydos un dediği gibi bencede artirirsan yediklerini ve ogun lerini olay çözülür gibi

günde 4 öğün yap ama şöyle sabah normal yaptığın kahvaltı 3 saat sonra kuruyemiş diyete uygun olanlar 3 saat sonra bir meyve diyete uygun olan 3 saat sonra akşam yemeğini ye günü bitir. 2,5 lt de su
Meyve harıc 2 ana 1 ara öğün yapıyordum. Bu hafta dedıgını yapıcam
Daha ne kadar verecen mesela sen canım ceydos un dediği gibi bencede artirirsan yediklerini ve ogun lerini olay çözülür gibi
2 kg daha vermwk ıstıyorum ayşe. Fazla degıl 57 olsam yeter

mesajı yazdığın yerde yorum yapmıyoruz orası sadece menü ve spor alanı.
korkma yaz sen ben altından girer üstünden çıkar seni yediğine pişman ederim 2. Grup 1. Grubu yenecek o kadar.
Ay üzgünüm daha yeniyim zamanla alisicam.
Beni yediğim her lokmada pişman et lütfen.

Ssssttt benim grup bu hafta acayip motive gitmemiz gerekiyor. Bizim kilolarda gram gram gidiyor biliyorum ama vücudu zorlayalım. Bol bol su 3 lt altında görmek istemiyorum.
Hareket hareket illa hareket. Chloe ya da pamela diye diretmiyorum. Cikin bol bol yürüyüş yapın. Havalar mis gibi. En az 10000 adım atalım.
esmeriiim H3RA_ noram baska kimler kabul etti yarışmayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…