hoşgeldin aramıza 1. sayfadaki kuralları okudun mu? okumanı tavsiye ederim.Kullanıcı Adı : Lusi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: kamu çalışanı
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 yaş ve 4 yaş
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz: 69.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : İnsan gibi yiyemediğimden mütevellit.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığabilip aşırı çıtır ve seksü olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet. 13. Takımdan izne ayrılmıştım.
yarın sen ara sor sürmen gerek. sadece bana değil farklı yerlerde yaptıran arkadaşlarıma da bu karışım verilmiş. ayyy yoksa o yangına dayanamazsın.Disardaydim kuzum tum gun
Bisey vermedi. Gunesten koru dedi. 24 saat banyo dedi sanki. Ama yuzume okadar odakliydimki yarisi gitti aklimdan
Yuzum 1-2 gun hepsi soyulacakmisgunese dikkat et dedi korun. Vampir oldugumu anladi sanki
Hosgeldin
Olabiler guzel bi kizdihoşgeldin aramıza 1. sayfadaki kuralları okudun mu? okumanı tavsiye ederim.
yarın sen ara sor sürmen gerek. sadece bana değil farklı yerlerde yaptıran arkadaşlarıma da bu karışım verilmiş. ayyy yoksa o yangına dayanamazsın.
kanını mı emdin gizlice yoksa
afiyet olsunOlabiler guzel bi kizdi
127 adimini niye saymiyon kizzz
Gecmis olsunn kuzummArrietty_ @sedulu H3RA_ CEYDOS @Onlymemeself @AppLesma @asena87
12.00: yumurtasız menemen,peynir zeytin, salatalık, 1 yumurta
17.00: yoğurtlu dut yaprağı sarması (Malatya ya özgü bir yemek) 5 yk kaşığı
Adımları atmaya değmezdi ama mecbur attım resmini regl oldum bugün ağrım vardı oyüzden adımlar bu kadar
Hosgeldin tekrarmerhabalar;
şööyle bir 1. sayfayı inceledim yeniler var, tanıdık isimleri görmek sevindirdi
acaba beni aranıza alır mısınız free takılsam , normale dönme çalışmaları başladı , ofis aktif hale gelebilir 2-3 kg versem fena olmaz. 3 kg nedir ki diyenlere sesleniyorum doğum sonrası 20 kg verdim ama son 3 kg zooorrrr.
ramazan dolayısıyla 60 a düşmüştüm 1 kg daha verim dedim ama ramazan bitti
ben 1 kg aldım, en son geçen hafta 61 küsürdüm ama hatırlamıyorum bu cuma tekrar tartılayım.
öhömArrietty_ @sedulu H3RA_ ben dönebilir miyim hala eşli mi bilmiyorum ama free takılsam eşimi de etkilememiş olurum eğer ki kabul edilirsem.
buradayken daha çok yürüyüş bandını kullanıyordum ramazandan beri hak getire binmedim o aletin üstüne
ergenliğe girdiğinde değişir merak etme. eve kapatıyorlar kendilerini o dönemde yeni nesil gençler.Kacak kaptan gibi hissediyorum kendimi
Ben bu kizi ne yapacagim ya. Hep skliyor, hic gezmeye, oyuna doymuyor. Abisi gibi tek oynasa
Acilen bi kiz daha dogurKacak kaptan gibi hissediyorum kendimi
Ben bu kizi ne yapacagim ya. Hep skliyor, hic gezmeye, oyuna doymuyor. Abisi gibi tek oynasa
Ergenlige cok var ama ceydosumergenliğe girdiğinde değişir merak etme. eve kapatıyorlar kendilerini o dönemde yeni nesil gençler.
HosgeldinBugün başladım sağlıklı yeme düzenime , yazayım mı ilk günden
Bu hafta cuma listesinde olacak mıyım? Olursam tadından yenmez
Sorma ya ramazanda tıkır tıkır dökülmüştü kilolar Şimdi 18/6 yapmaya çalışıyorum ama o zamanki gibi girmiyorH3RA_ aklıma ne geldı. Sen ramazanda sahur yapıyormuydun. Benım ramazan omad gıbı gectı her hafta kılo verdim. Acaba omad mı beslensem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?