Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin aramıza 1. sayfadaki kuralları okudun mu? okumanı tavsiye ederim.
Disardaydim kuzum tum gun

Bisey vermedi. Gunesten koru dedi. 24 saat banyo dedi sanki. Ama yuzume okadar odakliydimki yarisi gitti aklimdan
Yuzum 1-2 gun hepsi soyulacakmis gunese dikkat et dedi korun. Vampir oldugumu anladi sanki

Hosgeldin
yarın sen ara sor sürmen gerek. sadece bana değil farklı yerlerde yaptıran arkadaşlarıma da bu karışım verilmiş. ayyy yoksa o yangına dayanamazsın.
kanını mı emdin gizlice yoksa

Olabiler guzel bi kizdi

Hosgeldin tekrar
1,5 ay da rahatlamissindir umarim biraz. Yogunluk azaldimi?
Free listede olabilirsin ama Yinede günde en az 5 post bekliyorum

ergenliğe girdiğinde değişir merak etme. eve kapatıyorlar kendilerini o dönemde yeni nesil gençler.
Ergenlige cok var ama ceydosum
Vallahi kafayi yedirtecek. Cumartesi annemde kaldi.
Pazar annem aradi diyor, nasil bir kiz bu boyle. Psikolojik baski yapiyor surekli
Hic evde durmamislar Cumartesi.

Sürekli boyle. Dun 13 e kdr kresdeydi sonra 15.30 a kdr sahildeydik. Ardindan 30dk Eve ugradik 18 de girdik Eve. Aksam yemegi yendi filan. Ben skldim disari cikalim
Ay imdat. Yarin evde yine benimle. Nerelere gitsek diye plan yapiyorum

H3RA_ aklıma ne geldı. Sen ramazanda sahur yapıyormuydun. Benım ramazan omad gıbı gectı her hafta kılo verdim. Acaba omad mı beslensem
Sorma ya ramazanda tıkır tıkır dökülmüştü kilolar Şimdi 18/6 yapmaya çalışıyorum ama o zamanki gibi girmiyor

sahuru düzenli yapmıyordum, evde benden başka oruç tutacak biri olunca mecbur sofra hazırlıyordum o zaman azda olsa yiyordum
Ama haftanın 2-3 günü omad gibi oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…