Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 50 dk zumba yaptım bugün akşama 30 dk eva yapsam yeter sanırım80 dakika canım. Nasılda biliyor.![]()
Rakiplerimizi tanıdım kaptanim valla genel görüşüm şu ki cok fenalar cokKızlar kanmayın bu takıma yürüyemem deyip deyip 20 / 30 bin allah ne verdiyse yapıyorlar![]()
Bizimkinler yer zaten hayır demezkiAaa şekerim önce kendi takımına dağıt kalırsa mezun olarak alırım bi tane
Kaç dk eva yaptın![]()
Kız gayet güzel duruyor buna kim hayır der ki salsan 3/4 adet yer herkes arka arkaya bir de yanına çay mis gibiBizimkinler yer zaten hayır demezki![]()
Bende yerim yada yicem sanirimKız gayet güzel duruyor buna kim hayır der ki salsan 3/4 adet yer herkes arka arkaya bir de yanına çay mis gibi![]()
Her zaman beklerizAhh canım kıyamam nazara gittin.
Hoşçakalın 4. Takım. Bize de bekleriz.
Salata yeriz beraber.![]()
Insallah amknBugun grup neden sessiz insallah herkes yürüyüş yaptığı icindir![]()
Süpper süpper kaptan çok iyi geçti ❣Hosgeldin canim
Tabii kidaha sIki yönetim var. Bugun adim yarisi var 6 takim ile. Tam gununde geldin
Nasil gecti sinavlar?
Ben de esimi markete gönderecektim yürüyerek gitmeye karar verdim....Insallah amkn
Ben eve ugradim. Biseyler yedim.
Yine gidiyorum![]()
Merhaba hosgeldinizSüpper süpper kaptan çok iyi geçti ❣
Tamam ben bugun adımlıyım kaptanım![]()
SelamSüpper süpper kaptan çok iyi geçti ❣
Tamam ben bugun adımlıyım kaptanım![]()
Katıldık yuru yuru evde dışarıda bol bol keser seni kaptanlarimBiz adım yarışına katıldık mı yakaptan sövecek bana
![]()