- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Ahchsjvıdjcjdn gırık yaDedeeeee dedeciiiim dedeye sahip çıkın dedeyee![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahchsjvıdjcjdn gırık yaDedeeeee dedeciiiim dedeye sahip çıkın dedeyee![]()
![]()
Tamam ben o saatten önce uyumam zaten beklerimGicikligina soylemicem la. 23.59u bekleee yani sizde 00.59![]()
Esim kebapçıya goturdu beni..aysunayy oglen ne yedin kizz?
Valla ben tatilde 24 saat yicemEsim kebapçıya goturdu beni..Ben şiş yedim ayran ve salatalardan..salata cok oldu ama olsun
![]()
Et yiyeydin ettEsim kebapçıya goturdu beni..Ben şiş yedim ayran ve salatalardan..salata cok oldu ama olsun
![]()
Kiz et şiş yedim isteEt yiyeydin ettdisarda salata yiyor yaw
![]()
ne olmuş azıcıktan fazla hareketliyse ne olmuş başına buyruk ve özgürse söyle bana. hayatlarına girdikleri insanı mutlu edecekler ama hiç canları sıkılmayacak partnerlerinin.Ediyorum valla evde iki boy var onlardan çektiğimi çekmedim töbe şu yaşımda![]()
24 saat salata yiyecen demi kiz kaptanlar duyacak susValla ben tatilde 24 saat yicemnekadar yiyebilirimki
ama olsunn yicemm. Turkiyenin yemeklerini ozledimm
![]()
La onun yediğinden ne olacak24 saat salata yiyecen demi kiz kaptanlar duyacak sus![]()
Analarına çektiriyorlar imanım gevredi hiç övemeyeceğim zalım koçlarıne olmuş azıcıktan fazla hareketliyse ne olmuş başına buyruk ve özgürse söyle bana. hayatlarına girdikleri insanı mutlu edecekler ama hiç canları sıkılmayacak partnerlerinin.
Bende oyle dusunuyorum canim ,gozum heo uzerindede olsa kendi düşüp kalkmayi ders cikartmayi ogrenmeliOlması gereken o, doğru yapıyorsun. Hayatta her zorlukla baş edebilmeyi öğrenmeli. Yanında olacağız illa ki ama ya olamazsak?
Hem koc hem koc annesi olarak cok guldummAnalarına çektiriyorlar imanım gevredi hiç övemeyeceğim zalım koçları![]()
BendensinKiz et şiş yedim isteDisarida ben hep et yerim hatta yapan çağıran olsa 3 ogun et yiyebilirim
![]()
Hersey. Tatile giderken izin almicam. Vermeye devam ederim24 saat salata yiyecen demi kiz kaptanlar duyacak sus![]()
annem derdiki sen bu evden git ben herkese kına dağıtıp münasit taraflarımı bile kınalayacağım. arkandan da davul zurna çaldıracağım. ne oldu peki evlendiğimden beri günde 10 kere arıyor. şişşşt kıymetini bil çocuklarının.Analarına çektiriyorlar imanım gevredi hiç övemeyeceğim zalım koçları![]()
Ahahhahahahha akıllı olun uleeeyyynnnannem derdiki sen bu evden git ben herkese kına dağıtıp münasit taraflarımı bile kınalayacağım. arkandan da davul zurna çaldıracağım. ne oldu peki evlendiğimden beri günde 10 kere arıyor. şişşşt kıymetini bil çocuklarının.
Ne ıkı ayı lan aylardr burdasınSaçmalama la
İki aydır burdayım ilk defa saçmaladın
Özüne dööönn
Manyak garı
Anaaaa ceydoooş harıkasın kız buneee maşalahh valla takdır ettımmm senıCuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım senin için aradım buldum.
Hayır benım anlamadıgım sen mesun olmak ıstemıyonmuda vkı ını kırmızıya cevırıyon manykHer sakallıyı deden sanma yavrum :)
Orda yazan şeyler belkimmmm doğru deeeel![]()
Nereye gelecen tatılde. İzmire gelseneValla ben tatilde 24 saat yicemnekadar yiyebilirimki
ama olsunn yicemm. Turkiyenin yemeklerini ozledimm
![]()
Alanyaaaa gelecem sonra da Gonyaya gidecem. Ama orda kalirmiyim bilmiyorum. Sklirim orda araba kiralar gezerimNe ıkı ayı lan aylardr burdasın
Anaaaa ceydoooş harıkasın kız buneee maşalahh valla takdır ettımmm senı
Hayır benım anlamadıgım sen mesun olmak ıstemıyonmuda vkı ını kırmızıya cevırıyon manyk
Nereye gelecen tatılde. İzmire gelsene![]()