- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Ahhahahahahhahahaha evde deneyiniz miza
fairy tüm yağları yok ediyormuş. 1 şişe al devir ertesin gün ne yağ kalır ne de bağırsakta atık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhahahahahhahahaha evde deneyiniz miza
fairy tüm yağları yok ediyormuş. 1 şişe al devir ertesin gün ne yağ kalır ne de bağırsakta atık.
sen deneyiniz canım sabun kesmez senin 2800 gr ı.....Ahhahahahahhahahaha evde deneyiniz mi![]()
Yakınmış ya yarım saat gidiş yarım saat dönüşUzak mi arasi kac adim etti![]()
Nur topu gibi ödemsen deneyiniz canım sabun kesmez senin 2800 gr ı.....![]()
Sanki elişi yapıyo, senin için başladım diyo
Ayak isiSanki elişi yapıyo, senin için başladım diyo![]()
Şu an 13 binlerdeyimKacdasin?
Ben felaket uyuya kalmisim
Hemen Evi toparladim.
Simdi attim kendimi disari
hehe bende aynısını düşünüyordum. cuma akşamı evde yoğun pedikür seansım var zaten yaralarda fena azıcık bakım olur.Yakınmış ya yarım saat gidiş yarım saat dönüş
Doymadım bi de evden tepeprime a yürüdüm o da git gel 1 saat oldu işte iki saat yörüyüş yaptım hala daha az adımım olmaz olsun böyle saat de adımsayar da yettiniz canıma haa walk walk nasırlarım azdı![]()
duştan çıktım kuzum bayılmadan. azıcık bulantım var onu da atlatırsam bende sayı arttıracağım kısmet olursa. soğutamadım kendimi buzdolabına giresim var.
60 dk ortalama 6000 7000 arası oluyor. koşu temposunda 1100 adım 10 dk .da.1 saat de kac adim atilir
Camasiri calistirdim. Gidip yatmayim yuruyeyim diye
sabunu butun koymak gerek sanırım ancq gıderSon kozlarımı oynuyorumWC sorunu işi bozuyor
Yarın akşam sabun mu denesem![]()
![]()
![]()
Bence Zorlama Ceydos yahehe bende aynısını düşünüyordum. cuma akşamı evde yoğun pedikür seansım var zaten yaralarda fena azıcık bakım olur.
duştan çıktım kuzum bayılmadan. azıcık bulantım var onu da atlatırsam bende sayı arttıracağım kısmet olursa. soğutamadım kendimi buzdolabına giresim var.
kız bu şekilde kalırsa kafayı yerim skorum çok kötü bugün ben kendimi biliyorum. vicdanen kötü hissetmektense 2000 3000 yapmam lazım daha.Bence Zorlama Ceydos ya
Bu arada 30dk da 4500 attim ama kostum 10dk filan.
Kendi adimimi tamamlamak icindi o.
Simdi tin tin 5. Hizda yuruyorum
Ne kadan kotu?kız bu şekilde kalırsa kafayı yerim skorum çok kötü bugün ben kendimi biliyorum. vicdanen kötü hissetmektense 2000 3000 yapmam lazım daha.
10.00:maydanozlu 1 yumurta, 50 gr eski kasar,
1 karabugday grissini, yesillik
15.00:2 kasik kisir, yarim pogaca, 2 isirik kek,
2 isirik borek, 2 kasik havuc tarator
20.00:20 kiraz-10 yesil erik.
2 lt su, cay ve kahve
4187 adim:125 puan.
Cayin odem yaptigini duydum, bazen 7,8 bardak iciyorum.
Bu hafta arti gelecegim galiba,ilgilenemiyorum,adapte olamadim, dun gece de acikip once peynir sonra kayisi ceviz yedim.uzgunum ama enerjim kalmadi cok yavas kilo vermek beni yordu biraz.
Evde neyse de disarida surekli yanimdaki insanlarin onune guzel yemekler,pizzalar gelmesi,benim ya ara ogun ya da en hafif seyi secmeye kafa yormam vs...
Tabi tam tukenmedim silkinip guzel devam edecegim,bu arada temmuza tam check-up aldim,tahlil sonuclarini da gorurum en azindan.iyi aksamlar herkese.
Eki Görüntüle 2876464