- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.806
- 598
Oha kizBi 15 te bana olma mi![]()
![]()
Sabaha kadar yürürüm artik
Ise gitmeden yarin sabah 5bin yürürüm senin icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha kizBi 15 te bana olma mi![]()
![]()
Beterin beteri var diyorsunSana yine üzgün ya bana kızgınım koyuyor derdi nedir anlamadım![]()
Hakıkaten yaa. Yavas gıdıyo bızden. Mesela senle benım metabolizma aynı. Yavas gıdıyor ama ınsallah gerı donusu olmazBizim metabolizma bozuk
2ayda verir millet biz 1 senede
Evden çalışınca vakit artıyo demek ki ek iş avukatlık yapıyorSana noli kiz bamya![]()
Millet dediğin biziz yaw bari biz yokken konuşunBizim metabolizma bozuk
2ayda verir millet biz 1 senede
Yok valla uslu uslu oturuyorum aşkitom
Kendin yuru la. 1. Ve 2. Neden 4. Ye yurutuyorlar? 3.yle derdiniz ne lenBi 15 te bana olma mi![]()
![]()
Benim turkcem hepinizinkinden bozuk.Turkcesi yetmiyordur diye tuyo veriyorum, neticede kaptan yani, isimiz duser
Daha cok yürü![]()
Ilk cumlende nasil heyecanlandim varyaBen bugün parkta bi yakışıklıyla yarıştım, yenmesine izin verdim:) aşık oldum galiba
Küçük bi sorun var ama , bebe beş altı yaşlarındaydı![]()
Evden çalışınca vakit artıyo demek ki ek iş avukatlık yapıyor![]()
Benim turkcem hepinizinkinden bozuk.
Heee sizsınız. Utanmıyonuz mu 2 ayda kılo vermeyeMillet dediğin biziz yaw bari biz yokken konuşun![]()
ben sürdüm bugün bir işe yaramadı. o sürse ne oalcak.Suzy, günesdeb suratin kizarmis
Gunes kremi surmeden cikma Kuzu
Ahahahha sakin ol shampIlk cumlende nasil heyecanlandim varya![]()
PuhahahaMillet dediğin biziz yaw bari biz yokken konuşun![]()
Afgesproken!Sen bana hollandaca ogret, ben sana turkce, turkcem hep pekiyiydi ayiptir solemesi![]()
Yada 1 haftada 3 kilo almakHeee sizsınız. Utanmıyonuz mu 2 ayda kılo vermeye![]()
Yooo utanmıyozHeee sizsınız. Utanmıyonuz mu 2 ayda kılo vermeye![]()
sen herşeyi unutup yanlış hesaplıyorsun kızıyorumSana yine üzgün ya bana kızgınım koyuyor derdi nedir anlamadım![]()
Ozaman sen yürü bebegemKendin yuru la. 1. Ve 2. Neden 4. Ye yurutuyorlar? 3.yle derdiniz ne len![]()
Cuma görüşürüz bebeeeğiiiimmmYada 1 haftada 3 kilo almak![]()
Haşat ettin la takımıOzaman sen yürü bebegem![]()