su neden içmiyorsun kuzum. bu arada ben sana açığımı kapattığın için teşekkür etmedim dün gece. bir tanesin sen teşekkür ederim.Bugun vakit cok yavas geciyor. Üstüne birde bas agrisi. Sebebi susuzluk ama.
Sabah ise yuricem diye icmedim, hemen cisim geliyor diyesu neden içmiyorsun kuzum. bu arada ben sana açığımı kapattığın için teşekkür etmedim dün gece. bir tanesin sen teşekkür ederim.
ben 5 dk sonra 22 saatlik su orucuna başlıyorum canım. belki o düşürür.
şimdi bende bugünün tek öğününü yiyip başlıyorum ceydoşsu neden içmiyorsun kuzum. bu arada ben sana açığımı kapattığın için teşekkür etmedim dün gece. bir tanesin sen teşekkür ederim.
ben 5 dk sonra 22 saatlik su orucuna başlıyorum canım. belki o düşürür.
ya inşallah kuzum çok sıkıldım aynı rakamı görmekten.şimdi bende bugünün tek öğününü yiyip başlıyorum ceydoş
yarın güzel eksiler görürüz inşallah
benim ilk sorum kızın böyle bişey isteyecek mi? çocuklar o kadar stresli oluyorlar ki kafalarını dağıtacak hiçbir girişime katılmak istemiyorlar. önce onun nabzını yokla sonra karar verelim. kızımın sınav senesinde sınav bitiminde bizim evde ağlama ve kısır partisi düzenlemiştik. yasaklar arasında sorular hakkında konuşmak biribirlerine cevapları vermek arayan kişilere öğretmenlere dahi bilgi vermemek vardı.kızlar yarın akşam kızıma üni sınavı öncesi bahçede moral gecesi yapalım diye konuştuk komşuyla
önerileriniz varmı neler yapabiliriz
evet evet yürü lütfen 14 te başlıyorum biraz yürürüm sonra 15:30 gibi kızıma saç boyası ve açıcı almaya gideceğiz mavi istiyor tüm saçını. bende yoldan çıkmazsam siyah yapacağım. ucubik renkleri görünce gözüm dönüyor. yine yürüyerek tabiSabah ise yuricem diye icmedim, hemen cisim geliyor diye
Iste de vaktim olmadi. Ayrica sulugumu unuttum. Simdi 2 bardak ictim 3 e geciyorum ama Yinede cok az
Oo hadi hayirlisi.
Bende sabitim hala. Gram oynamiyor
Senin gibi aksam tartildim dedim oo iyi. Sabah guzel eksi gelecek
Ama yok sabit
2 saatlik Yemek pencerem var bugun
Ekmek yemiyeydim iyiydi. Tam keto.
Basimin belasi ekmek
Bugun de yuruyeyim mi
minik ve kısa bir şey olsun istiyorumya inşallah kuzum çok sıkıldım aynı rakamı görmekten.
benim ilk sorum kızın böyle bişey isteyecek mi? çocuklar o kadar stresli oluyorlar ki kafalarını dağıtacak hiçbir girişime katılmak istemiyorlar. önce onun nabzını yokla sonra karar verelim. kızımın sınav senesinde sınav bitiminde bizim evde ağlama ve kısır partisi düzenlemiştik. yasaklar arasında sorular hakkında konuşmak biribirlerine cevapları vermek arayan kişilere öğretmenlere dahi bilgi vermemek vardı.
yeşil ışık yaktıysa güzel olur tabi en sevdiği yiyeceklerden midesini en az rahatsız edecek olanlardan bir harman yap ki kabız olmasın. zaten sıvı alımını son gün özellikle az tutsun. şunu da ekle gelirse yapsın hiç utanmasın. çocuklarımızı bu sınav stresleri ile baş başa bırakan eğitim düzeni utansın.minik ve kısa bir şey olsun istiyorum
hafta içi şakasını yaptım ister gibiydi tepkileri
bahçeyi süslerim, biraz müzik biraz sohbet muhabbet tarzı olur diye düşündüm
zaten kısa keseriz dinlensin erken uyusun diye
kızlar yarın akşam kızıma üni sınavı öncesi bahçede moral gecesi yapalım diye konuştuk komşuyla
önerileriniz varmı neler yapabiliriz
SelammGeldimm geldimm
DemicemmmAllah’ına kaç çıktın la
PsychoAcaba neden
Hosgeldin kuzummGünaydın kızlar..
Nasılsınız?
Ben bugün biraz toparlandım ayaktayım, 2 gündür çok kötüyüm, dün bütün gün yattım diyebilirim.. Tam iyileşmeden dönmek istemiyordum ama yatarak kilo alırım korkusundan döndüm :)
Oooohh sanatsal çalışmam bitti
Saol babeewelkom baby
hemen sorulara cevap,
kac kilodasin,
kac adimdasin
özelden bana yaz bari be inan olsun bak bir taraflarım şişer meraktan + çıkarsam senden bilirim.Demicemmm
Psycho
Hosgeldin kuzumm
Anaaa cadalozözelden bana yaz bari be inan olsun bak bir taraflarım şişer meraktan + çıkarsam senden bilirim.
+ değil nötr çıkıyorum canım o yüzden evet sana yükleyeceğim.Anaaa cadalozzaten arti cikiyodun. Sucu bana yukleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?