o marka ile kızım seçmelere katılmıştı. ciddi anlamda performansını yükseltti. okulunda standart spor ayakkabı kullanıldığı için evde bıraktı ama denedim bana büyük geliyor. bende ondan alayım dedim önce uzun zamandır gönlümde s.l.m.n yatıyordu onu aldım. bakalım nasıl sonuç alacağım.
big boss da mı kızmış
günaydın kızlarr.....
aa bikini konuşmuşsunuz kaçırmışım
bende alıcam bu hafta
kocaya dedim bak bikini alıcam bana tafralanma diye geçen akşam
dudağını büzdü
Aynen böyle...aslinda yuruyus/kosu ayakkabisini deneyerek almak onemli, kosu tarzina gore secmek gerekiyor,
ben genelde ayak ucumda kosuyorum, o yuzden on tarafi hafif genisce modellerden kullanmam gerekiyor,
cok sik ve guzel degil bu modeller ama kosu performansim mukemmel oluyor boyle, ben de sadece spor icin kullaniyorum.
bir de kosu ayakkabisinin yarim beden buyuk olmasi, icinde de kosu corabi giymek oneriliyormus, bunu da yeni duydum,
ben genelde 2 gun kosu yapip sonra ayaklarda sisme, kabarcik olusma, hatta tirnak alti morarmasi falan gibi seyler sebebiyle birakirdim.
sebebi kosma tarzimmis.
evde bende parmak ucu yapıyorum daha seri oluyor koşu temposu. ama dışarıda nasıldı ooooo hiç hatırlamıyorum. 38 numara aldım. ayak şeklimden dolayı 36 dan başlayıp 38 e kadar tüm ayakkabılar bana oluyor nasıl oluyor demeyin bende bilmiyorum. tarz olarak senin spor ayakkabı tarzını severim önler daha geniş ve yuvarlak ama işte öyle olunca ayağım içinde oynuyor ve yara yapıyor diye bu sefer aldığım model eskiye göre biraz daha sivri.aslinda yuruyus/kosu ayakkabisini deneyerek almak onemli, kosu tarzina gore secmek gerekiyor,
ben genelde ayak ucumda kosuyorum, o yuzden on tarafi hafif genisce modellerden kullanmam gerekiyor,
cok sik ve guzel degil bu modeller ama kosu performansim mukemmel oluyor boyle, ben de sadece spor icin kullaniyorum.
bir de kosu ayakkabisinin yarim beden buyuk olmasi, icinde de kosu corabi giymek oneriliyormus, bunu da yeni duydum,
ben genelde 2 gun kosu yapip sonra ayaklarda sisme, kabarcik olusma, hatta tirnak alti morarmasi falan gibi seyler sebebiyle birakirdim.
sebebi kosma tarzimmis.
bu model diyorsun dimiayyyyy hemen foto at bize de.
senin memeler de kucuk,
bizim gibilere alti sade kulot tarzi hatta koyu renk, uste de janjanli suslu seyler oneriliyor, o yuzden takim degil tek tek alin diyenler de var.
ben gecen sene altta klasik siyah kulot, uste de kirmizi ust almistim. bu sene de senin aldigini alirim
evde bende parmak ucu yapıyorum daha seri oluyor koşu temposu. ama dışarıda nasıldı ooooo hiç hatırlamıyorum. 38 numara aldım. ayak şeklimden dolayı 36 dan başlayıp 38 e kadar tüm ayakkabılar bana oluyor nasıl oluyor demeyin bende bilmiyorum. tarz olarak senin spor ayakkabı tarzını severim önler daha geniş ve yuvarlak ama işte öyle olunca ayağım içinde oynuyor ve yara yapıyor diye bu sefer aldığım model eskiye göre biraz daha sivri.
Eki Görüntüle 2876782
Yettim gaptaaanımmmmbugün ve yarın var daha işi sıkı tutmak lazım atak yapabilirler. farkımızın çok fazla olduğunu sanmıyorum. ama varsa bir deli hemen baksın adımlarına diğerlerinin.aedenli ???
bu model diyorsun dimi
Siyah Basic Slip Bikini Altı - Bikini
yüksek bel altlar şişman gösteriyor bende böyle düşünüyorum
ama üst konusunda kararsızım içi dolgulu bir şey almam lazım
cücük gibi gözükmesinler diye
ben bu hafta cocuklara yapicam galiba, benimkiler cok seviyor borek, hazir aliyorum cogusu, kendim bir deneyeyim kolaylarindan bakalim,
artik cok ozenmiyorum da riskli zamanlari gectim, yoksa ben de cok sevverim borek ve asla hayir diyemezdim.
şimdi aynı modeli inceliyordumH3RA_
Ayyıldız 5400 Yeşil Fırfırlı Bikini Takımı | Hızlı Kargo
Ayyıldız 5400 Yeşil Fırfırlı Bikini Takımı hızlı kargo avantajları ve taksit seçenekleriyle Ayyildiz.com.tr'de! Tıkla, sipariş ver.www.ayyildiz.com.tr
şimdi aynı modeli inceliyordum
fiyatını görünce vazgeçtim
he bacım tabi ki giyilebilir ceket giyiyorsan tabi. ben hep özgür giyimden yanayım ne kadar az parça o kadar havva. teknik olarak düşününce braleti ucundan azıcık görünsün diye açık giysilerin içerisine giyiyor muyuz evet o zaman bikini üstü neden giyilmesin. çokta şık olur.olsun gozumuz gonlumuz acilsin dedim ben de
ben alt ust ayri alirsam yine alti indirimden falan alip uste parayi bayabilirim
bir de bu bikini ustlerini ceket icine falan giyip gece kiyafeti gibi de kullaniyorlar, ben bilmem,CEYDOS bilir, oyle olursa parasini cikarabilir
Koşuda en önce ayağın ön kısmı yere vurmalı canım. Bize öğretilen de boyleydi.valla ben en son sadece kosu ayakkabisi satan bir yerden aldim, adam kosturuyor seni, hatta videonu cekiyor, ona gore hangi ayakkabiyi alman gerektigini soyluyordedim ben beceremiyorum bu isi, uzmanina sorayim. evet hep ayak ucunda kosuyormusum, cok dogru bir tarz degil sanirim.
evet benim ayaklar da onde oynuyorlar, o yuzden normal gunluk kullanamam onlari, ama kosuda veya sporda artik hic sorun yasamiyorum, omurluk oldular benim icin bir de bu sekil olunca eskimiyorlar da:)
Eda babanin tarzi tam benlik,he bacım tabi ki giyilebilir ceket giyiyorsan tabi. ben hep özgür giyimden yanayım ne kadar az parça o kadar havva. teknik olarak düşününce braleti ucundan azıcık görünsün diye açık giysilerin içerisine giyiyor muyuz evet o zaman bikini üstü neden giyilmesin. çokta şık olur.
bu fikri ben sevdim de beyim ne der bilemedimolsun gozumuz gonlumuz acilsin dedim ben de
ben alt ust ayri alirsam yine alti indirimden falan alip uste parayi bayabilirim
bir de bu bikini ustlerini ceket icine falan giyip gece kiyafeti gibi de kullaniyorlar, ben bilmem,CEYDOS bilir, oyle olursa parasini cikarabilir
Bune kız. Cok parlak sıyah olsa tam seks kıyafetı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?