- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.177
- 798
Ben de
Ayrıca psikolojik baskı altındayım
Zaten az oldu adım idare et artık 4. Takım
Evet bir persembe yaparsan girdaba giriyorsun zaten, arti gelmemek icin devam etmen gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de
Senin adimlarin da harikaydı canim.valla tebriklerlerrr...20 nin altına pek inmedin 1 gun 30 un var
Bugun de yapacan demi![]()
su yoktu menündeİyi akşamlar kızlar
Dün telefonum ile ilgili sıkıntı yaşadığım için adim sayım azdıCEYDOS üzgün emojisi koymuşsun bunun icinmiydi bilemiyorum ama...
Haftaya falan mezun olurum ya, 36 beden büyük geliyor ben sevmem öyleEvet bir persembe yaparsan girdaba giriyorsun zaten, arti gelmemek icin devam etmen gerekiyor![]()
Ney az oldu adim mi bugun mu nasıl daha gun bitmedi devam et bakBen de
Haftaya falan mezun olurum ya, 36 beden büyük geliyor ben sevmem öyle![]()
Kaptan bu hesap yanlış yaYoo
Otur. SIFIR
Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
Giris kg 60. 8 hedef 52
8, 8X0.90 = 7,92
Yani 60.8 - 7.92= 52.88 kg olunca
Ooo dunden berı acsın haa. Neden pekıTakımca toplayıp gidelim
Dün ikindinden beri bişey yemedim bebiş, sabah kendime yulaf tostu yapacambuyurmaz mısınız
![]()
Ya ben senı takıp edıcem onumuzdekı hafta benı etıkwtlermısın menulernde. Sen gayet saglam ılerlıyorsun. İf yapıyorsun dıyemı oructasın. Sen ne yıyorsan bende ondam yıcemBen orucu bozmamak icin bu saatte yemiyorum.
Ama normalde 2 3 kare gunluk yerim 20 30 gr kadar eder tahmini.
Bence sen zaten o kadar yürüyüşe bir seyler eklemelisin menune enerji için. Bitter guzel tercih.
Kaptan bu hesap yanlış ya
Valla beni salın bak![]()
Yüzde 10 demişsin, 60.8 başlangıç, %10u 6.08 yaparKaptan bu hesap yanlış ya
Valla beni salın bak![]()
O zaman ben gece gece seraya salatalık getirmeye gidiyorum. 2-3 dk dönerimBen de hava sicak degilse icemem su.
Ancak salatalik gibi limon gibi seyler atarsam icine o zaman fazla iciyorum.
Yanlis yorum bagdattan doner, sorun degil, birbirimizi duzeltiriz.
Ooo dunden berı acsın haa. Neden pekı
Ya ben senı takıp edıcem onumuzdekı hafta benı etıkwtlermısın menulernde. Sen gayet saglam ılerlıyorsun. İf yapıyorsun dıyemı oructasın. Sen ne yıyorsan bende ondam yıcem![]()
Evet canım çıkacağız yeni bir diyet listesi yazacak bende bilmiyorum simdilikKetojenik disina cikacaksiniz degil mi, daha hafif seyler derken?
Fotoda vardı diye yazmadım ben üzgünüm 10 bardak yani 250 ml×10 =2.5 litre ictimsu yoktu menünde
Su içmek zor geliyorsa pipetle içmeyi dene suyu. Ben su içmezdim bi arkadaşım tavsiye etti pipetle içmeye başladım bende güzel taktik bence işe yarıyorSanırım daha yeniyim diye
Yanlış yorum yapmaktan korkuyorum sanirim.
Ama daha aktif olmaya çalışırım.
Aslında çok konuşan biriyim genel olarak ama zamanla alışırım her halde.
2.5 litrede fazla içemiyorum nasil içe biliyorsunuz 3-4 litre banada ogretsenize.
Benım bu hafta ıcın bı seyler yapmam lazım. Tek oğün yapsam ıyı olur haftanın 2 gunu en azındanMenu paylasmiyorum artik, yoksa ortalik feci dagilir
Sporu artirdim bu ara ama kalorim de artti.
1-2 gun kesin uzun if yapiyorum, 40 saat, 24 saat.
2 gun 3 ogun beslendim bu hafta, kalan gunler 2 ogun. Sabahlari ekmek yiyorum, az az makarna pilav da vardi bu hafta bende, yuruyusten olsa gerek oyle kotu etkilemedi.
Kakaoun guzel ise ikisi ile dene derimYami yami, yer benim sipalar kahveli de
Ama kakaom da cok güzel.
Yanlis yorum diye birsey yok kuzumSanırım daha yeniyim diye
Yanlış yorum yapmaktan korkuyorum sanirim.
Ama daha aktif olmaya çalışırım.
Aslında çok konuşan biriyim genel olarak ama zamanla alışırım her halde.
2.5 litrede fazla içemiyorum nasil içe biliyorsunuz 3-4 litre banada ogretsenize.
Pudding ziyafetimipeynirim bitti . unuttum. yarın yine teslim noktasından almam gereken kargom var onu almaya gittiğimde alayım. yarın zaten ziyafet çekeceğim.
Benım bu hafta ıcın bı seyler yapmam lazım. Tek oğün yapsam ıyı olur haftanın 2 gunu en azından
Halim yok vallaNey az oldu adim mi bugun mu nasıl daha gun bitmedi devam et bak![]()
Güzel fikir teşekkürler.Su içmek zor geliyorsa pipetle içmeyi dene suyu. Ben su içmezdim bi arkadaşım tavsiye etti pipetle içmeye başladım bende güzel taktik bence işe yarıyor![]()