• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yoo
Otur. SIFIR

Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)

Giris kg 60. 8 hedef 52
8, 8X0.90 = 7,92
Yani 60.8 - 7.92= 52.88 kg olunca
Kaptan bu hesap yanlış ya
Valla beni salın bak😂😂

Takımca toplayıp gidelim🤪😋

Dün ikindinden beri bişey yemedim bebiş, sabah kendime yulaf tostu yapacam 🥰 buyurmaz mısınız😘
Ooo dunden berı acsın haa. Neden pekı
Ben orucu bozmamak icin bu saatte yemiyorum.
Ama normalde 2 3 kare gunluk yerim 20 30 gr kadar eder tahmini.

Bence sen zaten o kadar yürüyüşe bir seyler eklemelisin menune enerji için. Bitter guzel tercih.
Ya ben senı takıp edıcem onumuzdekı hafta benı etıkwtlermısın menulernde. Sen gayet saglam ılerlıyorsun. İf yapıyorsun dıyemı oructasın. Sen ne yıyorsan bende ondam yıcem😂

Ooo dunden berı acsın haa. Neden pekı

Ya ben senı takıp edıcem onumuzdekı hafta benı etıkwtlermısın menulernde. Sen gayet saglam ılerlıyorsun. İf yapıyorsun dıyemı oructasın. Sen ne yıyorsan bende ondam yıcem😂

Menu paylasmiyorum artik, yoksa ortalik feci dagilir 😂
Sporu artirdim bu ara ama kalorim de artti.
1-2 gun kesin uzun if yapiyorum, 40 saat, 24 saat.
2 gun 3 ogun beslendim bu hafta, kalan gunler 2 ogun. Sabahlari ekmek yiyorum, az az makarna pilav da vardi bu hafta bende, yuruyusten olsa gerek oyle kotu etkilemedi.

Sanırım daha yeniyim diye

Yanlış yorum yapmaktan korkuyorum sanirim.
Ama daha aktif olmaya çalışırım.
Aslında çok konuşan biriyim genel olarak ama zamanla alışırım her halde.

2.5 litrede fazla içemiyorum nasil içe biliyorsunuz 3-4 litre banada ogretsenize.
Su içmek zor geliyorsa pipetle içmeyi dene suyu. Ben su içmezdim bi arkadaşım tavsiye etti pipetle içmeye başladım bende güzel taktik bence işe yarıyor😉

Menu paylasmiyorum artik, yoksa ortalik feci dagilir 😂
Sporu artirdim bu ara ama kalorim de artti.
1-2 gun kesin uzun if yapiyorum, 40 saat, 24 saat.
2 gun 3 ogun beslendim bu hafta, kalan gunler 2 ogun. Sabahlari ekmek yiyorum, az az makarna pilav da vardi bu hafta bende, yuruyusten olsa gerek oyle kotu etkilemedi.
Benım bu hafta ıcın bı seyler yapmam lazım. Tek oğün yapsam ıyı olur haftanın 2 gunu en azından

Ulaa
2 dk cocuklari dis fircalamaya yolladim hemen cene
.
Yami yami, yer benim sipalar kahveli de 😍
Ama kakaom da cok güzel.
Kakaoun guzel ise ikisi ile dene derim
Tarif

Screenshot_20210624_201802_com.instagram.android.webp
Sanırım daha yeniyim diye

Yanlış yorum yapmaktan korkuyorum sanirim.
Ama daha aktif olmaya çalışırım.
Aslında çok konuşan biriyim genel olarak ama zamanla alışırım her halde.

2.5 litrede fazla içemiyorum nasil içe biliyorsunuz 3-4 litre banada ogretsenize.
Yanlis yorum diye birsey yok kuzum
Zaten hemen belli eder zararli olacak seyler
Suyu ben icine dilimlenmis salatalik, limon ve nane yapragi olunca 3 yapiyorum. Yoksa Bende cok zorlaniyorum. Sabahdan 500ml icmeyi hedefleyince de 3 e tamamliyorum
peynirim bitti . unuttum. yarın yine teslim noktasından almam gereken kargom var onu almaya gittiğimde alayım. yarın zaten ziyafet çekeceğim.
Pudding ziyafetimi

Back
X