• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ooo dunden berı acsın haa. Neden pekı
Şöyle bebiş
Şu uyuz alys i ezici üstünlükle yeneyim diye geçen hafta açlık yatın iki güne yakın, yendim de😀
Pazartesi üç kiloya yakın fazlam çıkınca
Yarın en azından sabit gelebilmek için yaptım
Hep alys ten ötürü🤣

Kaptan bu hesap yanlış ya
Valla beni salın bak😂😂
He kuzum he
Yüzde 10 demişsin, 60.8 başlangıç, %10u 6.08 yapar
60.8-6.08=54.72 ben mezunum bence😀
Hala yanlis hesap 😂 salinmak istiyor isen Lady nin ve bizim de gecen hafta dedigimiz secenek var
Su içmek zor geliyorsa pipetle içmeyi dene suyu. Ben su içmezdim bi arkadaşım tavsiye etti pipetle içmeye başladım bende güzel taktik bence işe yarıyor😉
Heh bak dogru
Bugun is de pipet ile 8bardak ictim sorunsuz.

Benım bu hafta ıcın bı seyler yapmam lazım. Tek oğün yapsam ıyı olur haftanın 2 gunu en azından
Tek ogun yap ama dolu dolu Yemen lazim. 1000-1200kalori.
Oyle her zaman ki Yedigin gibi degil. Ne yiyecegini planla

Ulaa
2 dk cocuklari dis fircalamaya yolladim hemen cene
.

Kakaoun guzel ise ikisi ile dene derim
Tarif

Eki Görüntüle 2877208

Yanlis yorum diye birsey yok kuzum
Zaten hemen belli eder zararli olacak seyler
Suyu ben icine dilimlenmis salatalik, limon ve nane yapragi olunca 3 yapiyorum. Yoksa Bende cok zorlaniyorum. Sabahdan 500ml icmeyi hedefleyince de 3 e tamamliyorum

Pudding ziyafetimi
Az önce bende yaptım limon salatalikli su 500 ml de öyle içtim 3 e tamamladım bu gun.
Sabahları bende öyle yapıyorum kahvaltıdan hemen önce 500 ml içmeden kahvalti bana yasak.

Şöyle bebiş
Şu uyuz alys i ezici üstünlükle yeneyim diye geçen hafta açlık yatın iki güne yakın, yendim de😀
Pazartesi üç kiloya yakın fazlam çıkınca
Yarın en azından sabit gelebilmek için yaptım
Hep alys ten ötürü🤣

Ne kadar faydali bir takim üyesiyim ben 😁

Benden oturu kilo veriliyor ama kendilerinden oturu geri alınıyor, o kisim beni bağlamaz 😉

Aksam yemegi olarak dusunursen benim favorim dev salata yanina buyuk porsiyon tavuk veya kofte.

Kahvalti dersen allah ne verdiyse(beyaz ekmek ve sekerli seyler haric tabiki)
Anladım canım. Tek oğün yaptıgımızda gun ıcınde 1 fındık bıle yemıycem dımı. Benım ıf anlayısımda var cunku o atstrmalar🤣

Back
X