• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yanlis yorum ne kizz? Cok konusuyon biz niye gormuyok😬 beni burda tek basima dirdir ettiriyon😒 takim arkadasiyiz kiz bana yardimci ol😬 hatta senle bir olak milleti spamlayak🤣
Ameliyattan sonra su bana sirke gibi geliyor. Eskiden cok icerdim. Simdi yanimda surekli su var. Gordukce dikiyom. Alisiyon valla. Dene bak goreceksin😍
Sonra çok dersiniz yeter az konuş diye bana.
Bu arada ne ameliyatı gecmis olsun.

Benden onu duymazsin ama haci abiden duyarsin. Ben cok duydum🤣🤣
Tup mideliyim bebem😍
Benim ağzım kolay açılmaz ama açıldığı da kapanmak bilmez.
Bende istedim bir ara ameliyat olmak ama cesaret edemedim.
Hatta bu ara sürekli aklımda olan birseydi.
Gercekten doydugunu his ediyor musun artık?
Ay çok soru sormak istiyorum şu an.

aysunayy aysunayy gor bak cocuklu kadin bile perisan. Ama biz bisey yapmiyomusuzzz
Kız perişan olunmaz mi hiç. Öğlen hastaneye gittik kv için. Bahçesinde oyalayayım dedim durmadı sıcakta gezilmiyor da. Hadi akşam üzeri oldu dedim çıkarayım scootera atladı oradan oraya bende peşinde koşuyorum 😀 en son baya bi yoruldu da eve gelebildik. Yıkadım yeni uyudu iste. Hava hala çok sıcak bütün cam kapı açık en olmadı klima acicam ferahlamazsam

selamlar,
kahvaltı öncesi => 1 sade türk kahvesi
sabah => domates + salatalık + maydonoz + 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir
akşam 16:00 son öğün=> 100 gr et + 1 bardak ayran
ara => yeşil çay

su 3,5 litre
Arrietty_ Arrietty_

adım 15.000 450p
tempolu yürüyüş 120 300p
total 750
Eki Görüntüle 2877265
Bu ne kizzz😳 sendemi tup midelisin? Yarina hazirlik yapiyon cakall🤣

Benim ağzım kolay açılmaz ama açıldığı da kapanmak bilmez.
Bende istedim bir ara ameliyat olmak ama cesaret edemedim.
Hatta bu ara sürekli aklımda olan birseydi.
Gercekten doydugunu his ediyor musun artık?
Ay çok soru sormak istiyorum şu an.
Kiz sus diyenmi oldu sanki. Sen konus yeterki ben varim. Bende pause dugmesi yok🤣🤣
Ula 72 kiloya tup midemi dusunuyon?
sor sor da yapma🤣

Hatan aksam az yemek olmus, doymamissin, oyle olunca da pastaya hayir diyememissin.
Az yemek bu sebeple tehlikeli. Salata ekleyip menuyu bollastirmak, o mideyi doldurmak gerekiyor bence.

Oglenki pastayı da muhtemelen 1 kerecikten birsey olmaz diyerek yedin.

Tarti oncesi cok kotu olmus, haftasonu menusunde olabilirmis.
Doğru söze ne denir aslında piknik için gidilmedi ama komsu saolsun bunları yanina almış o da öğün saatine denk geldi ve yedim bunun bahanesi yok tartı öncesi olması da daha büyük hata bnm açımdan ama bunu için bunalima giremicem gerçekten 🙄çünkü bu kilo konusunda psikolojik olarak en ufak şeyde bile problem haline getirmeye başladım 😑

Kız perişan olunmaz mi hiç. Öğlen hastaneye gittik kv için. Bahçesinde oyalayayım dedim durmadı sıcakta gezilmiyor da. Hadi akşam üzeri oldu dedim çıkarayım scootera atladı oradan oraya bende peşinde koşuyorum 😀 en son baya bi yoruldu da eve gelebildik. Yıkadım yeni uyudu iste. Hava hala çok sıcak bütün cam kapı açık en olmadı klima acicam ferahlamazsam
Yok kaptanim. Aysun baci diyorki biz bisey yapmiyok. Cabalamiyozz. Sadece kendisi ve gaddar reis cabaliyomus🙂

Back
X