Sezen aksu dıyorkiEn az bi 2 saat temizlok yapacagum eskiden puan yazilmiyo muydu ona![]()
Eskideeennndiiii çooookk eskiiideeeennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezen aksu dıyorkiEn az bi 2 saat temizlok yapacagum eskiden puan yazilmiyo muydu ona![]()
YurumuyomKiziyolar bisey de yazamiyoz![]()
Yarin bana ağlamayın amaYurumuyom
Sonra çok dersiniz yeter az konuş diye bana.Yanlis yorum ne kizz? Cok konusuyon biz niye gormuyokbeni burda tek basima dirdir ettiriyon
takim arkadasiyiz kiz bana yardimci ol
hatta senle bir olak milleti spamlayak
Ameliyattan sonra su bana sirke gibi geliyor. Eskiden cok icerdim. Simdi yanimda surekli su var. Gordukce dikiyom. Alisiyon valla. Dene bak goreceksin![]()
Niye bugun aglattin diyemiYarin bana ağlamayın ama![]()
Benden onu duymazsin ama haci abiden duyarsin. Ben cok duydumSonra çok dersiniz yeter az konuş diye bana.
Bu arada ne ameliyatı gecmis olsun.
Yok yenilirsek diye kiz..Ben ne dedim de askolsunNiye bugun aglattin diyemi
Biz bisey yapmiyomusuzzzz. Sen ve gaddar reis yapiyormusunuzzzzYok yenilirsek diye kiz..Ben ne dedim de askolsun![]()
Yok biz demeyiz emin olSonra çok dersiniz yeter az konuş diye bana.
Bu arada ne ameliyatı gecmis olsun.
Oy bacılar ne taraflara atsam kendimi çocuk peşinde koşmaktan yoruldum yahu
Benim ağzım kolay açılmaz ama açıldığı da kapanmak bilmez.Benden onu duymazsin ama haci abiden duyarsin. Ben cok duydum
Tup mideliyim bebem![]()
saatini takti ise sıkıntı yok ki.. bisey mi dedikaysunayy gor bak cocuklu kadin bile perisan. Ama biz bisey yapmiyomusuzzz
Kız perişan olunmaz mi hiç. Öğlen hastaneye gittik kv için. Bahçesinde oyalayayım dedim durmadı sıcakta gezilmiyor da. Hadi akşam üzeri oldu dedim çıkarayım scootera atladı oradan oraya bende peşinde koşuyorumaysunayy gor bak cocuklu kadin bile perisan. Ama biz bisey yapmiyomusuzzz
Bu ne kizzzselamlar,
kahvaltı öncesi => 1 sade türk kahvesi
sabah => domates + salatalık + maydonoz + 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir
akşam 16:00 son öğün=> 100 gr et + 1 bardak ayran
ara => yeşil çay
su 3,5 litre
Arrietty_
adım 15.000 450p
tempolu yürüyüş 120 300p
total 750
Eki Görüntüle 2877265
A o zaman iyi çok belli olmamYok biz demeyiz emin olgrup manyak dolu zati arada kaybolursun
![]()
Kiz sus diyenmi oldu sanki. Sen konus yeterki ben varim. Bende pause dugmesi yokBenim ağzım kolay açılmaz ama açıldığı da kapanmak bilmez.
Bende istedim bir ara ameliyat olmak ama cesaret edemedim.
Hatta bu ara sürekli aklımda olan birseydi.
Gercekten doydugunu his ediyor musun artık?
Ay çok soru sormak istiyorum şu an.
Doğru söze ne denir aslında piknik için gidilmedi ama komsu saolsun bunları yanina almış o da öğün saatine denk geldi ve yedim bunun bahanesi yok tartı öncesi olması da daha büyük hata bnm açımdan ama bunu için bunalima giremicem gerçektenHatan aksam az yemek olmus, doymamissin, oyle olunca da pastaya hayir diyememissin.
Az yemek bu sebeple tehlikeli. Salata ekleyip menuyu bollastirmak, o mideyi doldurmak gerekiyor bence.
Oglenki pastayı da muhtemelen 1 kerecikten birsey olmaz diyerek yedin.
Tarti oncesi cok kotu olmus, haftasonu menusunde olabilirmis.
Yok kaptanim. Aysun baci diyorki biz bisey yapmiyok. Cabalamiyozz. Sadece kendisi ve gaddar reis cabaliyomusKız perişan olunmaz mi hiç. Öğlen hastaneye gittik kv için. Bahçesinde oyalayayım dedim durmadı sıcakta gezilmiyor da. Hadi akşam üzeri oldu dedim çıkarayım scootera atladı oradan oraya bende peşinde koşuyorumen son baya bi yoruldu da eve gelebildik. Yıkadım yeni uyudu iste. Hava hala çok sıcak bütün cam kapı açık en olmadı klima acicam ferahlamazsam