Olmam mı ama temizlik yapamam bugun de idare ediverin
Yarın Ankara’ya gidecek uyumuş kalmış olabilir
Her şeye saygım varFarklı olsa senin için problem olabilirdi
Bak gitti Gül gibi hatunHer şeye saygım varAma ben de tercihimi kullandım
Ay yok kuzum ya. Niyetim 30du. Kizim instagramda babasinin evlendigini gordu. Az biraz kriz oldu. Ailem hepsi geldi. 23te kaldi@Suzan Avci suzim yine harikalar yaratmışsın
ana şaka gibi kızına dahi söylememiş mi adam ya. derler ya erkekler çocuklarını annelerini sevdikleri sürece severlermiş. yine doğrulandı. pes valla. görüşüyorlar mı ex babasıyla.Ay yok kuzum ya. Niyetim 30du. Kizim instagramda babasinin evlendigini gordu. Az biraz kriz oldu. Ailem hepsi geldi. 23te kaldiinsallah benim yuzumden kaybetmeyiz
Daha bosanmadikkiana şaka gibi kızına dahi söylememiş mi adam ya. derler ya erkekler çocuklarını annelerini sevdikleri sürece severlermiş. yine doğrulandı. pes valla. görüşüyorlar mı ex babasıyla.
Onun akrabasi story atmis. Kizim oyle gordu kuzum. Akrabasini haslamisDaha bosanmadikkihayir babasinin suratina bakmiyor. Nefret ediyor
ay kusura bakmada iyice öküzmüş iyiki ayrılmışsın ve boşanmadan imam nikahımı yapmış ne yapmış?Onun akrabasi story atmis. Kizim oyle gordu kuzum. Akrabasini haslamis
Yaw hemen ne gömüyon kendını tebrık etseneee kılonu sokuyon arayaSimdi bunun baska anlami da var bebisim. Yani bu:
Anca asiri kilolular bukadar cok kilo verebilir. Sende KK nin en siskosusun.
Ahahhaa can sıkıntısından hep bunlarHahaha sen yokken çok değiştik biz noram , hepimiz yedik kafayı anneeemm
Sarılıp ıyumak ıcın mı kas istiyon. Plajda salınman gerek onlarlaLa ben dinliyorum
Bu hafta başlayacaktım aysunay içine etti planımın
Yürü de yürü
Beğense bari
Al yürümüyom daha
Minnoş kaslarım olcak benim
Sarılıp uyuyacam onlarla
Ayy valla dogru dıyon yemıyon oluyo bıtıyo. Ama spor oylemı nefes nefese kal, ugras, terle vıcık vıcık, gıt dus al her spordan sonraDinliyorlar da işlerine gelmiyor bebeyyyyiim. Spor yapmak yememekten daha zor
Ulen buda ben gıbı yapacam yapacam bı baslayamadıSen daha tatlısın balll kaptanım
Ben yapacam, gel beraber küfredek chloe ye
Sen ne bıleceğğn. Danteli bikiniyi tangayı açmamış goncasın dahaDantelli mi
Kız boşanmadan nasıl evlenmiş. Ah pipisi kopasıca herif yaDaha bosanmadikkihayir babasinin suratina bakmiyor. Nefret ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?