• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kendileri topluyorsa ne güzel :) bizimki daha dağıtmasını biliyor, toplama hiç yok 😂
Uyku da yok, babayı uyuttu, sıra bana gelecek gibi, yeter ki kendisi uyumasın 😄
Komik olan su ki normalde deli ederler beni.
Mesela kavga mi ediyorlar, 3 e kadar sayiyorum ve kavga bitsin diyorum. Bitiyor 😂😂
15 dk sureniz var odanizi Toplamak icin diyorum, toplamaya basliyorlar. Antikalar 😂

Valla kiskaniyorum
Anneme aksam uzeri anca ulastim. Köye gitmisler
Kardeslerim ile normal bir gün gibiydi 🙄
KV ve görümceler ile videolu görüntü derken bayram bitti bizim icin
bizde de bayram bitti annem babam ailenin en büyükleri bugün gelmesi gereken kesim geldi, yarın gelen olursa piyangodan çıktı diyeceğim. sabahın köründe annem tüm aileyi başıma gönderemeyecek en azından.

Komik olan su ki normalde deli ederler beni.
Mesela kavga mi ediyorlar, 3 e kadar sayiyorum ve kavga bitsin diyorum. Bitiyor 😂😂
15 dk sureniz var odanizi Toplamak icin diyorum, toplamaya basliyorlar. Antikalar 😂

Tam annemin lafi tam antikasiniz🤣🤣🤣 cok tanidik geldi🤣

Oh ne guzel 😍
Bizim bayram önce cocuklarin gonlunu hos tutmak sonra dinlenmek diye geciyor :))
Tatlı hiç yemedim ama yaprak sarma ve azıcık kavurma yedim kv dede. Biz kurbanı direkt bağış yapıyoruz bir kaç senedir. O yüzden eve et alıp kavurma yapıyoruz bayramda, gelen giden olur hemde canımız çekiyor.
Misafirlerim geç gitti, mutfağı toparladım şimdi yatacağım. Sanırım yarın akşamda misafirim var ve yatılı olacak bu sefer. Ertesi günde kardeşlerim gelecek.
Bu tatilde de dinlenemiyorum 😂 hepsi çok sevdiğim insanlar ama üst üste olunca yorucu olacak biraz.

Selamlar
Sabah 1 yemek kaşığı kavurma
1 peynirli börek +peynir domates salatalık
Ara 2 küçük baklava Türk kahvesi
Akşam yarım kase ezogelin çorbası
Su 3 litre ile devamke
İlk gün az hasarla atlatıldı yarın kayınvalidemlerdeyiz onu da savarsak ne mutlu 🤭
@arrietty sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
Bugun tatli yeme plsss 😭

Menu
Sabah
Sutlu neskafe

Ogle (13.00)
Kebap, domates ve sogan salatalari ile ayran
Maden suyu

Aksa (19.00)
Et kavurma, domates salatasi ve ayran
Cay

Su: 3 litreyi gecti
Adim 10 bin
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
Eki Görüntüle 2890943
Bayiliyorum senin menülerine 😍

Günaydınnn..
Biz de bugün çıkıyoruz evden, önce kayınvalideme gideceğiz, sonra da anneme geçeriz.. Şimdi evi toplayıp, duş alayım diyorum, açılırım biraz.. Kaç gündür çok yoruldum doğru düzgün uyumayınca, şimdi de ayılamıyorum 😑

Gunaydin kizlar
Erkenden uyandim. 1makina camasir attim. Sonra 50 sayfa kitap okuyacagim diye karar kildim 🤭
Hibiscus cayimi demledim.
Evde maraton baslamadan az keyif yapayim
Günaydın kaptanım
Benim makine sporumun bitmesini bekleyecek sonra çalışacak 😀 Bu sıra eşim de iyice sardı spora şimdi evdeyken beraber yapıyoruz spor her gün çamaşır yıkanıyor evde

Günaydın kaptanım
Benim makine sporumun bitmesini bekleyecek sonra çalışacak 😀 Bu sıra eşim de iyice sardı spora şimdi evdeyken beraber yapıyoruz spor her gün çamaşır yıkanıyor evde
Ne guzel. Keske benimkide sarsa. Dun gelmis guluyor bana aynisini yapiyorsun diye. Deli etti beni 😂
Oturdu cips yedi uyuz
Camasir hic bitmiyor
O yuzden hergun 1 makina yikacagim. Gunum camasir ile geciyor yoksa

Ne guzel. Keske benimkide sarsa. Dun gelmis guluyor bana aynisini yapiyorsun diye. Deli etti beni 😂
Oturdu cips yedi uyuz
Camasir hic bitmiyor
O yuzden hergun 1 makina yikacagim. Gunum camasir ile geciyor yoksa
Benimki kıskançlık olaylarına girdi bu sıra şort mini etek falan takılıyorum bende spor yapicam kaslanicam dedi 😀 dün halter seti araştırdık 😀

Selamlar hanımlar ya diyet nasıl gidiyor ben istediğim gibi ilerleyemiyorum 😭
Tek artısı çok hareketliyim :KK17:

IMG_20210721_164840.webp

Back
X