Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ateş nöbetinden boğulma nöbetine geçtim
Öksürük çoğaldı, daha önce de yaşadık nefessiz kalıyor böyle, o yüzden uykusuzum galiba bu gece.. Çay içiyorum uykum kaçar belki diye
Benim kız da öksürürken kusuyor off o da ayrı zor gece vakti yatak çarşaf temizlik derdine geçiyoruz geçmiş olsun canım

Alys senin ilk ogunu gorunce sabah cok sacma kahvalti yapasim geldi
Yulaf,yarim muz ,1tk fistik ezmesi. Sut yok evde ama double cream var ustune onu eklicem . Normalde cilek kullaniyorum,marketdeki cilekler pek bir ecis bucusdu

Ahh cocuklar belli olmuyorki halleri ,insallah bu kez beraber toparlanirsin. Acile gidince test yapiyorlar mi atss olunca yapiliyor diye biliyorum

BLU3 aşkitoperipellam bugün etek aldım lcwden 36 beden oldu bana bir gaza geldim mutluluk doldum pilatese yazıldım kör olam her yerim ağrıyor etiketlerini gördüm inşallah bugün menüm iyidir. İyi mi kız oldu mu? Sen zaten sporlar aldı başını gidiyor

Gelemem ben gelirsem patronum bana küser. Ama sadece küser zaten maaş vermiyor ama var ya maaşsız olmak çok havalı ofiste herkes bi yere giderken izin alıyor ben diyorum çıkıyorum adios amigos herkes 8de ofiste oluyor ben 9 10 gibi felan

Senin patron da benimki gibi eşin galiba. Gerçi benimki bana maaş da veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…