Her ayin ilk haftasi aliyoruzBiz agustosta olcu almadikmi yaw
Yıllar önce tv'da dinlediğim bir beslenme uzmanı, vücuttaki sudan suyla, yağdan da yağla kurtulabiliriz demişti.Ben hiç su içmezdim sanırım suyun etkisiyle bu kadar çabuk gitti kilo çünkü wcden çıkamıyorum eşim diyor sen kal bari orda
Spora gidenler, spor yapanlarr :)
Bana fikir verin..
Göğüs için etkili bildiğiniz egzersiz var mı?
Her yerde şınav çıkıyor karşıma, yapamıyorum, beceremiyorum..
Hem küçülsün hem biraz toparlansın diyorum ama nasıl
Küçülme kilo verdikce olur, bu video gerçekten güzel toparlıyor...Spora gidenler, spor yapanlarr :)
Bana fikir verin..
Yoo hiç aramıyorum karşıma çıkıyorÇok mu arıyorsun bunları?
Şu video var ama yine push up var. O olmadan göğüs toparlanmıyorSpora gidenler, spor yapanlarr :)
Bana fikir verin..
Sana mayışlı bir iş bulmak lazım. Mayışsızlıktan mayışmış saatinBulaşık yıkarken bileğimdeydi bilekliğim bozuldu
Gitti 5K adım
Off sedum ya hiç sorma maaş kalbimde bir yaradır bahtım saçlarımdan karadır. Zamana bıraktım artık nasip böyle diyorum. Adam vermiyor para başka iş de bulamadım. Yani ofiste çalışmak zor kapı kapanıyor bi evin içinde bi adamla teksin hep. Öyle düşün. Güvenilir bi yer bulamadım. Burası güvenilir en azından diyorum ama iş yok.Sana mayışlı bir iş bulmak lazım. Mayışsızlıktan mayışmış saatin
Online iş falan yapsan denk gelmez mi öyle?Off sedum ya hiç sorma maaş kalbimde bir yaradır bahtım saçlarımdan karadır. Zamana bıraktım artık nasip böyle diyorum. Adam vermiyor para başka iş de bulamadım. Yani ofiste çalışmak zor kapı kapanıyor bi evin içinde bi adamla teksin hep. Öyle düşün. Güvenilir bi yer bulamadım. Burası güvenilir en azından diyorum ama iş yok.
Yok ya öyle kaç yere yazdıysam dönüş alamadım. Sabırrr...Online iş falan yapsan denk gelmez mi öyle?
Sörf yapacağım onu nasıl puanlarız bilmiyorum ama adımlarımı da 10.000’e tamamlarım onun haricinde yine otel odasında yapabileceğim bir şey olursa yapıp yazarım buraya.Evet
Ama tatile cikmissin. Mis gibi hava hemde
Spora vakit olacak mi
Salı günü inşallahGunaydin
Harika incelmissin
Evet kizlar en gec yarin e ölcülerinizi alin,bende tabloya ekleyim