Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Emzirirmeyi bitirebilsem benimde aklimda bu gidisle zor birakcak gibi bi urun görmüştüm simdi bulamadim resmini bant gibi göğüsleri sariyor o tarz bisey dusunuyorum

Küçülme kilo verdikce olur, bu video gerçekten güzel toparlıyor...

Tamam ablacım, çok sağol..
Kadın bekliyordum erkek çıktı videoda :)

Şu video var ama yine push up var. O olmadan göğüs toparlanmıyor

Sağol canım, o zaman ben yapabildiğim egzersizleri seçip yaparım, yine de faydası olur bence..

@Dahlia_ bir de ağırlıkla calismak gerekiyor. Öteki türlü boşa gidiyor hareketler

Orası kesin zaten, öyle yapacağım..

Umarim can sikici bir sey soylememisimdir.Siz durumunuzu paylasinca sormak istedim.Genel olarak herkese bakiyorum cok yogun olanlar , hastaliklar , isler .. vs buna ragmen herkes cok motive masallah:)Bu isin biraz sabir gerektirdigini kabullenmem gerekiyor.Ve dediginiz gibi kendini iyi hissetmek her seyden once.Yazdiginiz tecrube ve dusunceleriniz icin tesekkur ederim.

Kuzuuuuum bana asla can sıkıcı bişey demedin gerçek bu veremiyorum yani. Ama ben eskiden bunu takıntı eder takımdan utanırdım. Ama şimdi bunun bi süreç olduğunu biliyorum. Pazartesi 14.30a reel diyetisyenden randevu aldım. 3 ay online diyetisyene gittim yok anam 1 gram veremedim

@Lori

Hey maasallah

Rakibin dişlisi güzeldir.
Ben bugün spor yapamadım ama hemen yarin telafi ediyorum

Selam kızlar eve yeni girdim. Çocuk tiyatrosu gelmiş kukulili ona götürdüm oğlanı. Şarkılar söyledi dans etti bende yoruldum. 16 bin adım var şimdilik. Bakalım yatana kadar kaç olur.

Ahh ablam çok sağol. Sen yapmasan da kızmam ki sana sağlık sorunların olabiliyor. Her şeyden önce sağlık gelir

Ben bulayim ozaman
Sorf baya kalori yaktirmiyor mu
Saat daha 15:00 olmadı bu kadar yaktırdı.
Üstelik geç başladım. Yarın daha çok yakarım
Kendime rakip arıyorum gençler

Eklentiler

• ED8C6D6C-4B98-4F6D-8541-9B540646F249.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 2FF542F6-AE54-4E6F-BFCD-E3190BCD71F7.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 65
`