Kıskaniyürlar seni demedi demeAğam bizimle eğlenüyür
ahahhahahah
Hey ya rabbim! Sportif de mi olmayak?
Neyimi kıskanacaklar yaw Şeyma Subaşı mıyımKıskaniyürlar seni demedi deme
Tabi ki harika karicim diyecek. Yoksa seksili beni zor görürÇok atarlı bizim takımın kızları herifler de biliyor hee karıcım tamam karıcım harika karıcım
Yemedin yemedin te kontrol tarti öncesi karpuz sarma falan filan@sedulu kiz neye sasirdinizz
2-3 minnacik parca karpuz kiz. 3-4 sarma ki onlari coktaaan eridiYemedin yemedin te kontrol tarti öncesi karpuz sarma falan filan
Teşekkür ederim inşallahSen de hedefine sağlık ve huzurla ulaşırsın inşaallah. Ama insan verdikçe hedef guncelliyor.
Tebrikler onlymeme
Günaydın kızlar
Haftasonu yedikleriniz sizi tırmalar adli manimle güne başlayayım.
Pamuk vücutlar tartıya görelim bakalım endamlarınızı
Cuma 56.5
Bugun 56.9
Hoşgeldin öncelikle. Dolma ve patates olmamış hiç. Dolmayi yoğurtla yeseydin en azından. Yada salata.Kızlar dolmanın yanına patates haşladım patates uygun mu değil mi emin olamadım ama kızım ateşlendi onunla ilgilendim pek seçeneğim yoktu açıkçası zaten iştahım da yok 2 dolma 1 kaşık patates salatası yedim .5 aylık olcak kız diş ateşi mi bilemedim calpol verdim şimdi yatırdım bakalım takipteyim Kızın ateşi düşerse Leslie ye başlıcam bu akşam
Reglim kaçıncı gününde basliyorsan öyle yeni pakete baslamalisin ve 1 ay ek korunma yöntemi uygulaman lazımKızlar iyi geceler herkese ben size sormak istedim bilgisi olan varsa doğum kontrol hapı kullanıyordum 5gün boyunca atmamışım nasıl unuttuysam artık bugün de kanama geldi bildiğiniz adet oluyorum daha yeni bitmişti haptan üç dört gün atmıştım hiç böyle başıma gelmemişti şimdi ne yapayım bilemedim hapa devam mı etmeliyim genelde internette iki gün filan unutanlar için açıklama yapmışlar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz diye lekelenme gibi durumlar olabilir demişler ama benim bildiğiniz adet görüyorum canım çok sıkıldı yarın epilsyon randevumda vardı ona da gidemeyeceğim uf