Ay kıyamam annesine bir şey olmasınBen de öyle dedim TLF.da.
Neyse ki annemle uyuyabilecegim dedi, çocuk işte...
Ana kuzusu, bir de çok çok düşkün. Babaya üzüldü ama, annesi negatif diye çok mutlu. Bunlar hep travma işte. Bu nesilin nasıl bir gençlik ve yetişkinlik dönemi olacak, merak içindeyim...Ay kıyamam annesine bir şey olmasın
Muhtemelen sosyal ortam çok bilmeden gelişecekler. Bir de aman orası mikroplu elleme olaylarından dolayı bence okb teşhisleri artacak bu nesilde.Ana kuzusu, bir de çok çok düşkün. Babaya üzüldü ama, annesi negatif diye çok mutlu. Bunlar hep travma işte. Bu nesilin nasıl bir gençlik ve yetişkinlik dönemi olacak, merak içindeyim...
Biraz dar görünüyor canım, içinde rahat değil gibisin.
Sanki nefes alamıyor gibisin içindeonunde 5 gün var. Hiit cardio ve sebze ağırlıklı beslenmeyi dene bakalım ölçülerin rahatlayabilir.
canim ben dar kiyafet sevmem ve giyemem, o yuzden darligi konusunda arkadaslarin yorumlari daha iyi yonlendirici olur.
ben elbiseni cok begendim, sana da yakismis.
istersen o gun ekstradan su orucu falan yapip, 1-2 kilo bandinda birden daha ince olabilirsin, elbiseyi giymeden onceki aksam ogununu atlasan mesela, karninda muhakkak biraz inme olacaktir.
Muhtemelen sosyal ortam çok bilmeden gelişecekler. Bir de aman orası mikroplu elleme olaylarından dolayı bence okb teşhisleri artacak bu nesilde.
Dar goruntu hissedince kendimi iyice gerdim sanirim ,olmadi baska elbise alicam
Evet 1 2 kilo eksik olarak rahat giyebilirdim bayada su icmistim elbiseyi denemeden ,
Su orucunu hic yapmadim canim emzirirken guvenemiyorum butun hafta salata yesem nolur duye dusunuyorum
Cuma karar gunum olucak.
Hepinize tesekkur ederim ❤
yok emziriyorsan olmaz,
tum hafta da o sekilde olmaz,
sutun etkilenirse bir de bebis de huysuzlanir maalesef,
sahsen ben olsam rahat edemesem de giyerdim boyle ha ha, yenisini almazdim, elbise guzel gayet.
Kacmis kiz yag oraninHello kızlar aşırı mutlu şekilde ama bir o kadar da üzgün şekilde diyetisyenden geldim.
Vücudum son zamanlarda sürekli kastan kilo kaybetmiş yağ oranım obezite gibi
Spor yasaklandı sadece 10K adım günlük
Umarım bu hafta kilo veririm isteyen olursa listemi paylaşabilirim.
@Lady Tenar ben çekiliyorum özür dilerim aşkitom
%31Kacmis kiz yag oranin
Cok cok kotu sandim. Ama kasdan kayip etmen kotu olmaz. Beslenme tarzina mi odaklanacaksiniz tamamen ?%31
%64de kas
Hello kızlar aşırı mutlu şekilde ama bir o kadar da üzgün şekilde diyetisyenden geldim.
Vücudum son zamanlarda sürekli kastan kilo kaybetmiş yağ oranım obezite gibi
Spor yasaklandı sadece 10K adım günlük
Umarım bu hafta kilo veririm isteyen olursa listemi paylaşabilirim.
@Lady Tenar ben çekiliyorum özür dilerim aşkitom
Yani şöyle dedi spor yapman çok iyi ama şuanda vücudunu anlamsız yere yormuş olacaksın belki ileride tekrar bu seviyeye çıkarız ama spordan önce vücudun beslenmeyle makrolarını yerine oturtmamız lazım insülin ve kolesterolüm sınırda çıkmış bunlar için ilaç takviyesi isteyebilirim seni endokrine yönlendirip ama beslenmeye odaklanıp kaslarımızı rahat bırakıp bi değerleri düzene sokalım dedi. Bu süreçte kas yıkımına sebep olacak kardiyodan uzak duralım dedi. 10K maks 15K yürüyelim dedi. Ordaki tartıda 65.8 çıktım dedi doğru olan bu ama haftaiçi tartılmak yasak dedi ben yine de tartılırım ama
@Arrietty_ @Lady Tenar
cok begendim yaklasimini,
bence iyi bir diyetisyen bulmussun,
ilaca gerek kalmadan halledersiniz inaniyorum ki.
Yani şöyle dedi spor yapman çok iyi ama şuanda vücudunu anlamsız yere yormuş olacaksın belki ileride tekrar bu seviyeye çıkarız ama spordan önce vücudun beslenmeyle makrolarını yerine oturtmamız lazım insülin ve kolesterolüm sınırda çıkmış bunlar için ilaç takviyesi isteyebilirim seni endokrine yönlendirip ama beslenmeye odaklanıp kaslarımızı rahat bırakıp bi değerleri düzene sokalım dedi. Bu süreçte kas yıkımına sebep olacak kardiyodan uzak duralım dedi. 10K maks 15K yürüyelim dedi. Ordaki tartıda 65.8 çıktım dedi doğru olan bu ama haftaiçi tartılmak yasak dedi ben yine de tartılırım ama
@Arrietty_ @Lady Tenar