Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dar hissedince keyfim kacti biraz.
Aslinda deneyebilirim genelde ogle yemegini esimle yiyoruz aksam erkn bSliyor .bende acikmadim diye pek yemiyorum yada o gelmeden az yiyip aksamuzeride yiyordum

Slm kaptan ben unuttum kontrol tartisini çok özür şimdi tartilsam olur mu acaba
Yarin tartilsan olur
Ac karnina olsun ki haftasonu bilancosu Belli olur

Yeni eve girdim ama oda benim ev degil
Anamda yemek yiyim sonra aksamki randevuma gidem. Eve dondugumde sporumu yapam. Heryerim agriyo. Bana seneye tatile gittigimde hatirlatin: TATIL YAPARKEN SPORU BIRAKMAAA

@Arrietty_ kaptanim muhacir tarhanası mi yörük tarhanası mi ? Yani kimisi incecik cekiyor toz gibi. Kimisi biraz daha iri taneli. Farklı pişiyor

@Arrietty_ kaptanim muhacir tarhanası mi yörük tarhanası mi ? Yani kimisi incecik cekiyor toz gibi. Kimisi biraz daha iri taneli. Farklı pişiyor
Topak topak
Gorumce sesli mesaj ile acikladi. Ama yinede biraz topak kaldi.

Eki Görüntüle 2912048
Sizde akşam ne yeniyor aşkitoperipellalarım bende bugün böyle. Akşama da parka gidip oturcam bugün yürümücem kendimi gelin olmuş giymiş gibi hissediyorum
Kiz o nasil benzetme
Birazdan cocuklari alip, yika pakla derken anca 18.30 da oturmus olacagiz sofraya.
Ardindan paylasacagim bende yediklerimi

İyi akşamlar..
Bir kaç gündür uğrayamıyorum pek, yarın normale dönerim umarım :)
Bu sefer regl de zor geçiyor, imkanım olsa bütün gün yatarım
İştahım da pek yok, bugünü de geçiştirdim..

@CanTorun abla birisi hasta olmuş ama geçmiş yapamadım anlayamadım kusuruma bakma çok geçmiş olsun

@LadyMiami teşekkür ederim canım.
Öyle konular var ki, söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.

İnşallah yaa bende çok beğendim yaklaşımını ve söylediklerini @BLU3 aklıma sen geldin kuzum çok fazla spor yapıyorsun acaba sende mi bi gitsen
Enerjinizin uymasina sevindim. Umarim guzel sonuclar da alirsin

Sana suan egzersize yuklenmemen yonundeki tavsiyesi insulin direncinden dolayidir. Bu durumda kaslar glukozu enerji kaynagi olarak kullanamaz. Oncelikle uygun diyet ve egzersizle insulin direncini dusurmeyi sonrasinda egzersiz yogunlugunu arttirmayi planlamistir Dr un.

Benim kan degerlerim normal (2 hafta once baktirmistim). Adim sayisi fazla gorunuyor ama aslinda hafif spor yapiyorum. Insulin direnci de olmadigi icin yaptigim her aktivitenin hem kilo kaybina hem de fiziksel degisime etkisini dogrudan gorebiliyorum

@CanTorun abla birisi hasta olmuş ama geçmiş yapamadım anlayamadım kusuruma bakma çok geçmiş olsun
Hasta olan yok kuzum, elimizde bir adet korona testi pozitif çıkan ve dipçik gibi olan damat var. Hepimizi cumbur cemaat karantinaya soktu. Şimdilik iyiyiz...

Iyi aksamlar
Ben bu ay ilk defa cok az agrili gecirdim. Asidan mi acaba

Gecistirme iste. Vucud neye ugradigini sasiriyor

`