Afiyet olsun ablaYeşilçay yine fena değil, bu hayattan soğutuyor yahu...Ama devam edeceğim, yani inşallah...
Soğuk içiyorum, bu gece karanfil atayim bari...Canim sicak mi soguk mu iciyorsun?
Sicak olunca kokusu bile cok igrenc.
Sicakken icine karanfil falan ekle sogutup buz gibi olunca oyle dene.
Ordada mutlaka vardir. Burda maden sularina meyve ekliyolar. Tamamen sekersiz ve 0 kalori. Mesela ben seftalili olani cok seviyorum varsa mutlaka dene.Günde 1-2 şişe olabilir de, fazlası mideyi de genişletebilir. Nihayetinde gazlı içecek...
Milli içeceğimiz her derde deva, kola da neymiş...
Unutma karanfili ve limonu sicakken ekliceksin.Soğuk içiyorum, bu gece karanfil atayim bari...
Sade tercihim...Ordada mutlaka vardir. Burda maden sularina meyve ekliyolar. Tamamen sekersiz ve 0 kalori. Mesela ben seftalili olani cok seviyorum varsa mutlaka dene.
Limonu sıkıp da suyunu kattım, kabuğu acıligini arttıracak gibi geldi. İki türlü de oluyormuş...Unutma karanfili ve limonu sicakken ekliceksin.
Esim soylemese ben hic gormezdim cunku gazli su muamelesi yapiyordum. Bazilarinda sodium orani tehlikeli boyutta mutlaka icinde ne var bakmak lazim. Bir de su hazir noodle lar var baharatlii. Sicak su ekleyip yiyosun. Genelde gencler cok yiyolar. Ondaki sodium oaranini gorsen yuh dersin. Asiri sagliksiz bisey ama malesef gencler cok pratik oldugu icin cok yiyolar.Bir fotograf gormustum. Markasina gore sodium miktarlari yaziyordu maden suyunda. Cok sasirmistim,bazilarinda okadar yüksekki
Valla cok havalisin sekerimSade tercihim...
Cok cahilim keto drops ne bilmiyorumBende keto drops ekliyorum. 1-2 damla
Midem kalkiyor yoksa
Hic dikkat etmedim ona. Genc iken cok yerdimEsim soylemese ben hic gormezdim cunku gazli su muamelesi yapiyordum. Bazilarinda sodium orani tehlikeli boyutta mutlaka icinde ne var bakmak lazim. Bir de su hazir noodle lar var baharatlii. Sicak su ekleyip yiyosun. Genelde gencler cok yiyolar. Ondaki sodium oaranini gorsen yuh dersin. Asiri sagliksiz bisey ama malesef gencler cok pratik oldugu icin cok yiyolar.
Cok cahilim keto drops ne bilmiyorum
Al benden de o kadar. Bütün havam fosss diye söndü.Cok cahilim keto drops ne bilmiyorum
Canim hosbuldum, nasilsin Zeynepcim@Yawrukush hosgeldin
YorgunCanim hosbuldum, nasilsin Zeynepcim
Gecmis olsun lusi canKız yine ateşlendi benim kreşte ikinci ayı doldu ama gel gör ki bir ayı hastalıkla uğraşmaktan kreşe gidemedi çocuuum
Benim işim kısmen rahat çıkıp gelebiliyorum sık sık izin almam gerekse de ses eden olmuyor ama merak ediyorum dünya alem ne yapıyor bu durumda yaGecmis olsun lusi can
Maalesef cok normal. Benimkiler 9 ve 15 aylikdi basladiklarinda. 3yasina kadar surekli hastalik ile ugrastik
Ben ogrenciydim o donem. Staj da baya devamsizligim vardi o sebepdenBenim işim kısmen rahat çıkıp gelebiliyorum sık sık izin almam gerekse de ses eden olmuyor ama merak ediyorum dünya alem ne yapıyor bu durumda ya
Seninkiler daha küçük başlamış ya kıyamam
Hep çalışkansın bebişim örnekBen ogrenciydim o donem. Staj da baya devamsizligim vardi o sebepden
Neyseki caliskandim ses eden yoktu
Evet kizim cok erken basladi,Ama asla zorluk cekmedim.
Abisi zorladi 3yasina kadar her sabah agladi
Tembellik yaptigim da cokturHep çalışkansın bebişim örnek
Büyüttün bebeleri neyseki darısı bana amin